special
Random Pics van de Dag #73
review
Sword Art Online: Alicization Lycoris
special
Vijf gametips voor de maand augustus
special
Random Pics van de Dag #72
special
Random Pics van de Dag #71
special
Random Hondenplaatjes
FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's

Toon berichten van deze typesCoronavirus (COVID-19)
Coronavirus (COVID-19)


Defensie
Defensie


Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Doe mee, verkoel een liedje!

Op Twitter kwamen we deze leuke bezigheid voor deze hete zomerdag tegen. User Frank kwam met het idee om liedjes te verkoelen. "Oké jongons en meidon, ik ben die hitte meer dan zat dus laten we de verkoeling opzoeken met ijskoude hitjes! De opdracht is simpel: verkoel een liedje!" Zo stelt hij voor. Hij kwam uiteraard meteen met een suggestie: "Bløf - Koudelande".

Dit zorgde al voor talloze verkoelde liedjes. We horen graag jullie bijdrages.

Waterval in Australië 'stroomt' omhoog door harde wind

Bijzondere beelden uit Australië:

Zo kan Ticket to the Tropics van Gerard Joling ook klinken

We kennen allemaal de pop versie van Ticket to the Tropics van Gerard Joling, maar gisteravond hoorden hoe het lied ook kan klinken. Tijdens Zomer Promenade, niet de echte Promenade, stak Ton Kas de zomerhit in een nieuw jasje. En dat jasje past het nummer uitstekend.

Klaarkomende oesters zorgen voor melkgloed in Texel

Net als je denkt alles wel gelezen te hebben, kom je een bericht over klaarkomende oesters tegen. Het water in de NIOZ-haven op Texel zag er volgens NH Nieuws eerder deze week zo troebel dat het 'bijna melkachtig' werd genoemd.

Er was echter geen sprake van vervuiling, het ging hier namelijk om een natuurlijk verschijnsel: klaarkomende oesters die massaal hun eitjes en zaadcellen in het water vrijlaten.

Fun met Funda #209 - toren met ruim binnenzwembad

De mussen vallen momenteel dood van het dak door de warmte en in Leerdam staat voor een prikkie (150.000) euro een toren met binnenzwembad te koop. De plaatselijke watertoren. Het kost je nog 395 euro (500 x 0,79 euro) aan water, maar dan heb je ook een lekker koel zwembad waar de hele buurt jaloers op zal zijn. Zeker die buurman met dat kinderzwembadje waar hij net met zijn voeten in past.

En mocht je 's avonds genoeg gezwommen hebben dan is dit  buitenkansje ook nog voorzien van een dakterras waar je van de ondergaande zon kunt genieten met een roseetje..

Met dank aan slijkie voor de submit

Hoe ziet jouw boterkuip er uit?

Loesje is boos omdat het boterkuipje op het werk vies is achter gelaten. Heeft Loesje gelijk? Of doe jij het ook zo?

Deze mensen zijn geen dor hout

Op Twitter zijn mensen in actie gekomen die graag willen laten weten dat ze Geen Dor Houtje zijn! Zij willen ook kunnen leven in deze corona-crisis. Wat vind je er van?

Massale vechtpartij op het strand van Blankenberge (Belgie)

In Blankenberge ontstond deze namiddag een massale vechtpartij op het strand. Tientallen jongeren gedroegen zich opstandig en gingen in confrontatie met de politie. Parasols, strandzeilen en piketten werden gebruikt als wapens. De politie riep massaal versterking op en probeert de rust te doen terugkeren. Blankenberge wordt morgen afgesloten voor dagjestoeristen.

Minder toeschouwers en een mondkapje op bij Feyenoord- Sparta

Feyenoord heeft de verkoop van toegangskaarten voor de oefenwedstrijd tegen Sparta Rotterdam van komende zondag per direct stopgezet. De club heeft hiertoe moeten besluiten, nadat het van de gemeente Rotterdam te horen kreeg dat het niet meer dan 3.000 toeschouwers mag ontvangen. Dit aantal was de afgelopen dagen reeds bereikt.

Eerder kreeg Feyenoord nog toestemming voor de verkoop van 7.000 kaarten voor de vriendschappelijke derby in De Kuip. Naar aanleiding van de verscherpte coronamaatregelen is dit aantal op last van het stadhuis nu teruggeschroefd. Feyenoord – Sparta Rotterdam wordt zondag live uitgezonden op FOX Sports (aanvang 14:30 uur).

Mondkapjes verplicht
Voor alle bezoekers en het aanwezige personeel in De Kuip geldt zondag een plicht tot het dragen van mondkapjes. Deze maatregel is van toepassing vanaf het moment van aankomen bij de rij voor de toegangspoorten om naar binnen te gaan tot bij verlaten van het stadion.

Verder mag Feyenoord nog niet beginnen met de kaartverkoop voor vriendschappelijke wedstrijd tegen FC Twente op zondag 16 augustus. Hiervoor worden eerst de ervaringen van de wedstrijd van komende zondag afgewacht. Zodra hierover meer bekend is, volgt deze informatie via de officiële clubkanalen.

Jensen kapt vakantie af door persconferentie

Jensen zag de persconferentie en wist gelijk wat hij moest doen, eerder terug komen van vakantie en eerder beginnen met shows maken!

Ben jij blij met dit nieuws?

Ophef over Lange Frans

Lange Frans heeft een YouTube-kanaal, hierbij ontvangt hij vele gasten! Samen met Janet Ossebaard heeft hij het over waarom ze nooit Rutte zouden doodschieten. 

De hele video kan je hier bekijken:

Ophef om Tweet van Patrick Kicken

DJ/Columnist/verlichtmens/podcaster Patrick Kicken tweette over zijn bezoekje aan de Chinees:

Twitter boos!

Guido Weijers maakte er gewoon ook nog een grapje over!

Jan Roos ook nog!

FOK! zeg het maar! Kan dit allemaal?

Dildo kwijt?

Voor Zwarte Pieten in spé: de daken van Amsterdam.

Voor Zwarte Pieten in spé even een filmpje. Niet voor aanstaande Pieterbazen met een vorm van hoogtevrees overigens. Een 'dakhaas' (maar dan de menselijke variant daarvan) gaat even een 'ommetje' doen over de daken van Amsterdam rondom de Zuiderkerk. De camera die hij op zijn hoofd meedraagt geeft een mooi beeld van hetgeen hij allemaal uithaalt. Hopelijk zijn de meeste inbrekers wat minder atletisch ingesteld als deze persoon!

Fun met Funda #208 - Terug naar de 17e eeuw

In Utrecht vinden we aan de Trans 13 het 'Roode Huys'. Als je hier binnenstapt ga je een flink stuk terug in de tijd. Het is gebouwd in het begin van de 17e eeuw en het interieur bevindt zich grootendeels in de oorspronkelijke staat. Het pand is ingericht met meubels en schilderijen in de oorspronkelijke stijl naar hoe het werd bewoond door de voorname burgers van Utrecht in de zeventiende en achttiende eeuw.

Kijken jullie even mee naar dit juweeltje? 

Terug naar de 17e eeuw in deze tijdcapsule  (Foto: Funda)
Terug naar de 17e eeuw in deze tijdcapsule (Foto: Funda)

SunChaser verslaafd aan augurkensap

FOK!ker SunChaser vertelde op de radio dat hij een gekke afwijking heeft! Hij drinkt namelijk graag het sap van de augurken. Deel jij deze afwijking met hem?

Wat voor Coronawappie ben jij?

Goedemorgen! Deze morgen een submit van FOK!ker: Jippie! 

Het Covid19 tijdperk heeft ons naast veel ellende en narigheid ook een ontluisterend inkijkje gegeven in het (eigen) menselijk gedrag. Ik zou mijzelf een handgel hoarder willen noemen Wat voor Coronawappie ben jij?

Man ontsnapt op nippertje aan ongeluk door andere botsing

Terwijl een man in het Indiase Malappuram nietsvermoedend op zijn motor leunend staat de wachten langs de weg raakt achter hem een graafmachine in de slip. Niets lijkt de man nog te kunnen redden van een ernstig ongeluk, maar gelukkig voor hem komt er uit tegengestelde een auto die in botsing komt met de graafmachine waardoor de wachtende man vooral met de schrik vrij komt. Alle betrokken kwamen er goed vanaf, alleen de bestuurder van de graafmachine moest met kleine verwondingen naar het ziekenhuis.

Dit is wat je noemt een geluk bij een ongeluk.

FOK! Roddels

Hallo en welkom bij het allereerste Roddelblogje!! 

Afgelopen dagen heb ik de eerste roddels voor je verzameld van het Forum. Jij dacht natuurlijk, van, er gebeurt niet zoveel. Nou wat je nu gaat lezen dat zal je verbazen!

In het bekende Dodetopicspel in ONZ is de rust weer een beetje weder gekeerd na de grote rel, waarbij veel woorden tussen users en moderators naar elkaar werden gegooid. Het ging er heftig aan toe. 

SuperwormJim heeft toch besloten om het topic met de minuut-verslaafden weer open te gooien. Want zonder dit topic kunnen users als Jacquelinehasselbaink, Superbadeendje en Zeroku niet meer leven. Het leven zou zinloos zijn geworden.

Nu we het toch over deze reeks hebben. Er komen wat sappige roddels naar buiten. RODDEL 1! Poezeligding schijnt zwanger gemaakt te zijn en niet zomaar door iemand, nee nee nee, door een FOK!ker, een DTS-er. Namelijk ZEROKU! Hoeveel maanden ze al zwanger is en of het echt waar is weten we nog niet. Ook niet of het een jongen of meisje wordt en of hij/zij een FOK!-naam krijgt. Weet jij een leuke naam?

RODDEL 2: Phoenyx en Kree hebben een relatie. Onze tipgever wist het volgende te vermelden: phoenyx en kree hebben stiekem (nou ja, tis best overduidelijk voor iedereen) een relatie en gaan binnenkort samenwonen. Dit is toch wel heel leuk nieuws. Zouden ze hier gaan wonen? KLIK

RODDEL 3: Danny heeft ooit FOK! op zwart gezet. Tipgever: zijn er rellen geweest ja for shure ik kan me nog wel aardig herinneren dat Danny heel fok op zwart zette na een heel topic verhaal met uit de hand gelopen fok meet in Rotterdam. Ik was daar niet bij maar meegelezen. Hoe die begon het was min of meer een SC uit R&P. Ok idee van we doen een meet enzo. En ok ga de users niet noemen die erbij waren. Maargoed dat liep totaal uit de hand ik was er niet bij dus kan ook alleen maar volgen van wat erover gepost werd. Euhm voor zover ik begreep was er ergens in een Rotterdams park fikkie gestoken en een user was zo dronken dat ze over dr nek ging daar (en ja er waren fotos van. Maar die deel ik niet). En toen hebben ze die gewoon achter gelaten daar. Nou in zoverre nog want las het mee, dat ik me zorgen ging maken ook wel ff. Anyway daarna was Danny de discussie zo zat dat hij gewoon heel fok heeft afgesloten op zwart dus min of meer. Danny: Dit zegt mij letterlijk helemaal niets.

RODDEL 4: PoezeligDing heeft een relatie met producer Mike Shinoda. Ze bracht dit nieuws zelf naar buiten. Hoe zij in contact is gekomen met deze bekende producer/rapper/songwriter is nog niet bekend. In de volgende editie hopen we hier meer over bekend te kunnen maken.

RODDEL 5: Even nog wat korte liefdesgeruchten.

Devzero en Jacquelinehasselbaink 

Mrsloveable en Paul


Heb jij nou een goede FOK!roddel? Stuur me dan een DM of PM!Fun met Funda #207 - Omgebouwd zwembad in Gouda

User Jaytje07 stuurde mij een mail met met deze wel heel aparte woning. Aan de Van Itersonlaan 10 in Gouda staat één van de laatste overgebleven overdekte jaren 30 zwembaden van het land: het Spaardersbad. In het Spaardersbad zijn zes bijzondere woningen gerealiseerd die door hun ligging rondom het zwembad alle zes anders zijn. De historie van het gebouw als zwembad komt terug in de namen die aan de woningen zijn gegeven. Deze zijn namelijk vernoemd naar zes verschillende zwemslagen: Schoolslag, Rugslag, Vlinderslag, Borstcrawl, Wisselslag en Vrije slag. Alle appartementen hebben een eigen parkeerplaats. Voor slechts 560.000 euro een hele bijzondere woning dus! 

Een omgebouwd zwembad in Gouda  (Foto: Funda)
Een omgebouwd zwembad in Gouda (Foto: Funda)

Fun met Funda #206 - Militaire precisie in Ede

In Ede vinden we op de voormalige Prins Maurits kazerne dit prachtige pand dat voorheen van de Koninklijke Marechaussee is geweest. Het KMAR-gebouw fungeerde als politiepost toen Ede nog een garnizoensplaats was. Dit is nog zichtbaar door onder andere de aanwezigheid van cellen en een verhoorkamer.

Mocht je dit pandje willen kopen moet je wel van goede huizen komen, de gemeente Ede stelt nogal wat eisen aan de koper. Desalniettemin een pareltje om even te bekijken. Mocht je interesse hebben, dan dien je je voor 23 juli 12:00 uur aanstaande schriftelijk of per email te melden bij bij de makelaar. Inschrijvingen die na die tijd binnenkomen worden niet in behandeling genomen. De vraagprijs voor dit juweeltje is vastgesteld op 470.000 euro. 

Militaire precisie in Ede  (Foto: Funda)
Militaire precisie in Ede (Foto: Funda)

Derksen en Gijp willen Hélène Hendriks als presentator

Derksen en Gijp willen niet meer verder met Genee en hem vervangen voor Hélène Hendriks bij Veronica Inside. Vind jij haar een goede vervanger?

Johan Derksen de politiek in?

Onlangs heeft Henk Otten de partij Forum Voor Democratie vaarwel gezegd en Baudet verlaten. Nu heeft hij een nieuwe partij en zou graag Johan Derksen willen toevoegen als lijstduwer. Zou jij op De Snor stemmen? 

Misschien ook interessant?
special
Foto's om je op te vrolijken - Fun Saturday #13
special
VrijMiBabes #13 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #70
review
Horizon: Zero Dawn (pc)
special
Random Pics van de Dag #69
preview
PGA TOUR 2K21
©FOK.nl e.a.