review
CD: Baest - Danse Macabre
review
Two Point Hospital
preview
For The King
preview
Battlefield V
preview
Carried Away
preview
Dakar 18
FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's

Toon berichten van deze typesActieve items
Actieve items


Forum
Forum


Tape op je tieten

Nieuwe rage?  Geen bikini, maar gewoon een rol duct tape. Je hoeft in ieder geval nooit meer je poes te onharen. Meer voorbeelden op #blacktape.

Zie je de onderstaande foto niet? Klik dan hier.

Monique Hazes jr: OPZOUTEN MET JE GEZEIK

Mevrouwtje Hazes jr (die eigenlijk Westenberg heet) flikkert alles ongegeneerd op Instagram. Maar ze is het zat dat volgers ongezouten kritiek geven, opzouten..... Al voordat users kunnen reageren snoert mevrouw ze de mond.....OPZOUTEN MET JE GEZEIK. BEGREPEN?!!!!!EINZ

Nou, nou rustig aan mevrouw opgewonden standje, ik wist niet dat je boos werd.

 

Zie hier onze heerlijke zoon samen met zijn vriendje, beide nog géén 2 jaar, MET speen! Ik ben het “ongevraagde advies” en de negatieve opmerkingen over onze zoon en zijn speen echt helemaal zat! Het is ONS kind, WIJ bepalen wat wij wel en niet toelaten, want WIJ zijn zijn ouders! Al heeft hij op zijn 4e nog een speen dan bepalen WIJ dat! Wie er vanaf nu nog 1x over begint blokkeer ik van mijn instagram, want ik wil graag gewoon foto’s van ons kind kunnen posten zonder dat daar hele discussies onder ontstaan! Ik zou het jammer vinden wanneer ik mijn reacties ook uit zou moeten zetten, want alle gezellige lieve volgers zijn daar dan ook de dupe van! Dus voor eens en voor altijd: OPZOUTEN MET JE GEZEIK EN RICHT JE OP JE EIGEN “PERFECTE” LEVENTJE! ✌🏼

Een bericht gedeeld door MoniQue Noël (@moniquenoell) op3 Sep 2018 om 4:34 (PDT)

Weekend!!! Lekker dansen met Theresa May

Het is bijna weekend, dus tijd voor een dansje. Vandaag dansen we gezellig samen met de Britse premier Theresa May. Ze is op staatsbezoek in Kenia en daar laat ze even zien dat ze beschikt over uitstekende dance moves.

Diss track Famke Louise gelekt

Er is wat gelekt van Famke Louise .... een heuse diss track... een haatplaat...... Waar gaat het over? Geen idee. Ze heeft wel vet veel spijt, ze is namelijk helemaal niet op beef. Aha, vandaar. Volgens mij is het gewoon een kutnummer, zoals alle andere tracks van Famke, maar zeker weten doe ik het niet. 

 

Hey allemaal, er is een tune van mij gelekt wat nooit de studio had mogen verlaten. Ik ben deze dagen helemaal niet op beef of haatdragend what so ever. Iedereen bedenkt zich soms, en zo ook ik. De tune die nu als “diss track” de wereld in is geholpen sta ik totaal niet achter. Het is toen de tijd ook bewust niet uitgebracht omdat ik er niet achter stond en het niet goed voelde. Het is ook geen actuele tune, lag al op de plank en dat het dan nu toch is gelekt is mij ook niet duidelijk waarom en door wie. Enige wat ik kan zeggen is dat ik op mijn eigen ding ben en iedereen respecteer en het beste gun! Deze dagen zijn er al genoeg dingen in de wereld om je druk om te maken dus laten we prioriteiten stellen en zeker niet uren blijven hangen op iets wat niet online had moeten staan. Eigenlijk wilde ik dit hele ding negeren maar tegenwoordig zien mensen internet als een bron wat feiten brengt en dat is nu dus duidelijk niet het geval. Alleen maar liefde en geluk gewenst naar iedereen! En nog een fijne dag! ❤️❤️❤️

Een bericht gedeeld door Famke Louise (@famkelouise_) op22 Aug 2018 om 11:33 (PDT)

Rutte: 'Tweet Rihanna hoogtepunt uit mijn politieke carrière'

Rihanna heeft centen nodig. Niet voor zichzelf...... nee, voor arme kindertjes die amper onderwijs genieten. Dat vraagt ze dan gewoon even aan onze minister-president. Mark, mag ik even honderd miljoen? Nee, zeggen verbolgen Twitteraars, we hebben zelf amper geld. Betaal zelf even lekker joh he. Dank je.

Minister Sigrid Kaag heeft inmiddels laten weten het een prima plan te vinden.

 

Ondertussen heeft de MinPres ook gereageerd.

[LIVE] 200 km zwemmen voor het goede doel

Maarten van der Weijden is bezig met het zwemmen van de elfstedentocht. 200 km zwemmen om geld in te zamelen voor het goede doel: onderzoek naar kanker. In Workum stond de tussenstand op 44.395,57 euro. 

Update 20-08 08:43 uur
Hij zwemt nog steeds! 

Let op: het is een 360-graden live video, je kunt met je muis het beeld verslepen. 

Lolbroek Dijkhoff lijft Messi en Ronaldo bij VVD in

Vanavond gaat de Eredivisie weer van start en dat vonden ze bij de VVD een mooi moment om de lolbroek aan te trekken. Wie anders dan de man met de grootste lolbroek in Den Haag, Klaas Dijkhoff, speelt de hoofdrol in het filmpje.

De fractievoorzitter wordt in het filmpje bijgestaan door partijgenoten Cora van Nieuwenhuizen en Dilan Yeşilgöz en uit de opstelling blijkt dat ook Cristiano Ronaldo en Lionel Messi lid van de VVD zijn geworden.  Klaas moet zelf lekker op links spelen want daar wil geen enkele VVD'er te vinden zijn.

Ook de tactiek is wat verwarrend want waar Dijkhoff in de opstelling nog verdediger is noemt hij zich in het filmpje linksbuiten. Ook lijkt de fractievoorzitter niet geheel overtuigd van de kwaliteiten van doelman Rutte.

Tenslotte valt ons nog een klein detail op, bij de Volkspartij voor Vrijheid en Democratie mag je niet onder het filmpje reageren. "Reacties zijn uitgeschakeld voor deze video." Zo zien we op YouTube.

Lachen met de VVD (Bron: YouTube/VVD)

SBS 6 wordt Talpa 6

Al eerder werd bekend dat SBS 6 van rood naar blauw zou gaan, nu is ook vandaag bekend geworden dat SBS 6 binnenkort Talpa 6 gaat heten.

Volgens mediasite.tv is dit te lezen in een interne mail. Kan je je nog herinneren, die mooie tijd met Talpa? Nee? Ik zal je geheugen even opfrissen:

Yolanthe laat blote reet zien

Waarom? Waarschijnlijk omdat omdat het kan en om iets van aandacht en dingen. Er staat trouwens ook nog een tof levensmotto onder de foto.....altijd handig.

Kun je  de onderstaande foto niet zien? Klik dan hier.

Naakte Baudet zorgt voor hilariteit

Release & reload! Zo noemt politicus Thierry Baudet zijn laatste Instagram-post. We zien de voorman van Forum voor Democratie daarbij naakt zonnebaden. De druk bezette lijsttrekker moet duidelijk even bijkomen van een zwaar politiek jaar en dat lukt zo te zien prima. Voor photoshoppend Nederland is dit uiteraard een kans voor op doel. Het kan ook zijn dat Release & reload! de titel is van een bijbehorende film, maar daarover hebben wij verder niets vernomen.

Update van vandaag:

Op ons eigen forum kun je inmiddels ook aan de slag om je eigen bewerking van Baudet te maken.

Release & reload! van Baudet (klik hier als de Instagram-post niet werkt):

 

Release & reload! #summer

Een bericht gedeeld door Thierry Baudet | FVD (@thierry_baudet) op30 Jul 2018 om 11:21 (PDT)

Een kleine update met de nieuwste juweeltjes erbij nu, de Photoshop-kunstwerkjes:

Amsterdam blundert met huisnummers

Bewoners van het Narva-eiland in de Houthavens in Amsterdam keken raar op toen plotseling hun huisnummerbordjes werden losgeschroefd, om vervolgens vervangen te worden door nieuwe. Klein detail: op die bordjes stonden totaal andere huisnummers, zo meldt AT5. 

En dat bleek géén vergissing te zijn. Bij de oplevering hebben alle appartementen op het eiland - zoals gebruikelijk - huisnummers gekregen. In januari bleek echter dat deze huisnummers onjuist waren. Ook de woning van Michiel Bles kreeg een nieuw nummer: 'Ik woonde op 134, maar nu woon ik op 12.'

 
Bron tekst en video : AT5

Waterbakje voor de beesten

In Zandvoort lopen de herten gewoon door de straat, op zoek naar een appeltje voor de dorst en een slokje water. 

Cruiseschip 'iets' te groot voor brug

De reden van de aanvaring ligt waarschijnlijk in de tijdelijke verhoging van het waterpeil in het Van Starkenborghkanaal. Om een extra waterbuffer te hebben is de waterstand met 20 centimeter verhoogd. Daar is uiteraard de scheepvaart van op de hoogte gesteld. "Misschien dat de kapitein zich op die verhoogde waterstand verkeken heeft", aldus een buurtbewoner tegenover RTV Noord.

Godverdomme de raketjes zijn bijna op

Een paar weken geleden liet Georgina Verbaan nog weten niet gecharmeerd te zijn van de nieuwe smaak van de raketjes, die vermeende nieuwe smaak lijkt de gemiddelde Nederlander geen reet uit te maken. Ze lijken in geheel Nederland bijna overal uitverkocht. Godver., dan maar een split. #raketje dus.

Misschien ook interessant?
preview
Battletech: Flashpoint
special
N-iX doet veel
review
NBA 2K19
preview
Blood Bowl: Death Zone
review
Immortal: Unchained
review
The Meg
©FOK.nl e.a.