special
Rainbow Six: Siege - Six Major Paris - Finale
review
World of Warcraft: Battle for Azeroth
special
Rainbow Six: Siege - Six Major Paris
special
Fun met Funda #113 - Smurfenhuis
review
Salt and Sanctuary (Nintendo Switch)
special
Hardware en gadgets op G2A
FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's

Toon berichten van deze typesActieve items
Actieve items


Forum
Forum


Lolbroek Dijkhoff lijft Messi en Ronaldo bij VVD in

Vanavond gaat de Eredivisie weer van start en dat vonden ze bij de VVD een mooi moment om de lolbroek aan te trekken. Wie anders dan de man met de grootste lolbroek in Den Haag, Klaas Dijkhoff, speelt de hoofdrol in het filmpje.

De fractievoorzitter wordt in het filmpje bijgestaan door partijgenoten Cora van Nieuwenhuizen en Dilan Yeşilgöz en uit de opstelling blijkt dat ook Cristiano Ronaldo en Lionel Messi lid van de VVD zijn geworden.  Klaas moet zelf lekker op links spelen want daar wil geen enkele VVD'er te vinden zijn.

Ook de tactiek is wat verwarrend want waar Dijkhoff in de opstelling nog verdediger is noemt hij zich in het filmpje linksbuiten. Ook lijkt de fractievoorzitter niet geheel overtuigd van de kwaliteiten van doelman Rutte.

Tenslotte valt ons nog een klein detail op, bij de Volkspartij voor Vrijheid en Democratie mag je niet onder het filmpje reageren. "Reacties zijn uitgeschakeld voor deze video." Zo zien we op YouTube.

Lachen met de VVD (Bron: YouTube/VVD)

SBS 6 wordt Talpa 6

Al eerder werd bekend dat SBS 6 van rood naar blauw zou gaan, nu is ook vandaag bekend geworden dat SBS 6 binnenkort Talpa 6 gaat heten.

Volgens mediasite.tv is dit te lezen in een interne mail. Kan je je nog herinneren, die mooie tijd met Talpa? Nee? Ik zal je geheugen even opfrissen:

Yolanthe laat blote reet zien

Waarom? Waarschijnlijk omdat omdat het kan en om iets van aandacht en dingen. Er staat trouwens ook nog een tof levensmotto onder de foto.....altijd handig.

Kun je  de onderstaande foto niet zien? Klik dan hier.

Naakte Baudet zorgt voor hilariteit

Release & reload! Zo noemt politicus Thierry Baudet zijn laatste Instagram-post. We zien de voorman van Forum voor Democratie daarbij naakt zonnebaden. De druk bezette lijsttrekker moet duidelijk even bijkomen van een zwaar politiek jaar en dat lukt zo te zien prima. Voor photoshoppend Nederland is dit uiteraard een kans voor op doel. Het kan ook zijn dat Release & reload! de titel is van een bijbehorende film, maar daarover hebben wij verder niets vernomen.

Update van vandaag:

Op ons eigen forum kun je inmiddels ook aan de slag om je eigen bewerking van Baudet te maken.

Release & reload! van Baudet (klik hier als de Instagram-post niet werkt):

 

Release & reload! #summer

Een bericht gedeeld door Thierry Baudet | FVD (@thierry_baudet) op30 Jul 2018 om 11:21 (PDT)

Een kleine update met de nieuwste juweeltjes erbij nu, de Photoshop-kunstwerkjes:

Amsterdam blundert met huisnummers

Bewoners van het Narva-eiland in de Houthavens in Amsterdam keken raar op toen plotseling hun huisnummerbordjes werden losgeschroefd, om vervolgens vervangen te worden door nieuwe. Klein detail: op die bordjes stonden totaal andere huisnummers, zo meldt AT5. 

En dat bleek géén vergissing te zijn. Bij de oplevering hebben alle appartementen op het eiland - zoals gebruikelijk - huisnummers gekregen. In januari bleek echter dat deze huisnummers onjuist waren. Ook de woning van Michiel Bles kreeg een nieuw nummer: 'Ik woonde op 134, maar nu woon ik op 12.'

 
Bron tekst en video : AT5

Waterbakje voor de beesten

In Zandvoort lopen de herten gewoon door de straat, op zoek naar een appeltje voor de dorst en een slokje water. 

Cruiseschip 'iets' te groot voor brug

De reden van de aanvaring ligt waarschijnlijk in de tijdelijke verhoging van het waterpeil in het Van Starkenborghkanaal. Om een extra waterbuffer te hebben is de waterstand met 20 centimeter verhoogd. Daar is uiteraard de scheepvaart van op de hoogte gesteld. "Misschien dat de kapitein zich op die verhoogde waterstand verkeken heeft", aldus een buurtbewoner tegenover RTV Noord.

Godverdomme de raketjes zijn bijna op

Een paar weken geleden liet Georgina Verbaan nog weten niet gecharmeerd te zijn van de nieuwe smaak van de raketjes, die vermeende nieuwe smaak lijkt de gemiddelde Nederlander geen reet uit te maken. Ze lijken in geheel Nederland bijna overal uitverkocht. Godver., dan maar een split. #raketje dus.

FOK!ker I. heeft sjans op 3FM

Hoewel 3FM zeer magere luistercijfers heeft, zo mager zelfs dat er grappend wordt gezegd dat ze zich moeten hernoemen tot 2,9FM, is er nog steeds veel leuks te beleven op dit etherstation. Een van de betere jocks is Kevin, die ma-vr van 0.00-2.00 presenteert.

Kevin heeft besloten dat het een leuk idee is om IRC weer te gaan bezoeken, dus heeft hij bij lichtsnel, dat onder zeer dubieus bewind staat van Chaosje, aangeklopt om de chat (3fm.nl/chat) weer nieuw leven in te blazen. Hij kan natuurlijk veel beter voor FOK! kiezen, zoals onder andere Domien, Veenstra en Ekdom dat ook deden destijds. Moet er wel wat gedaan worden aan nachtelijk registreren natuurlijk. Sinds kort hebben enkele FOK!kers ook die chat ontdekt, waaronder I.

Tijdens deze uitzending was YSA te gast. In de chat werd er al snel een leuke dame-alert de deur uit gedaan, lang leve de webcam! YSA is de artiestennaam van Isabelle van Beek, die ook nog eens een stukkie goed kan zingen. Naast dit alles wist ze ook te vertellen dat ze vrij snel verliefd wordt en heel veel mensen interessant vond. Dit was een reden voor I. om eens brutaal te gaan doen en zijn openingszin voor te leggen. De openingszin was zo goed, dat ze een 10 kreeg van YSA. U kunt die ontknoping hier terug luisteren:
https://instaud.io/2rUm

Met dank aan de submit van: Naatje_1.

Heb je ook een leuk filmpje, verhaal of foto? Druk dan HIER op!

Op het forum zoeken we een ONZ-MOD

Hoi!!

Zoals jullie natuurlijk weten hebben wij een heus forum! Op dit forum is er ook een heel leuk subforum en dat heet ONZ!

Nu is het zo dat we nog een ONZ mod zoeken.

ONZmod gezocht 2018 (Foto: murp)
ONZmod gezocht 2018 (Foto: murp)

Ben jij bekend op het FOK! forum en bekend op ONZ? Voldoe je aan de critiria dan vraag ik je een mail te sturen naar: [email protected]!

Missschien dat jij de nieuwe ONZ mod wordt!

Meepraten op het forum is ook mogelijk in dit topic!!!

kusjes murp

Misschien ook interessant?
review
Blu-ray: Pacific Rim Uprising
preview
Hyperbook en Hyper Arena VR
special
World of Warcraft: Battle for Azeroth - interview met Terran Gregory en Gary Platner
review
Blu-ray: The Post
special
FOK! en Bethesda spelen ESO - Wolfhunter
special
Vraag maar raak met Google Assistent
©FOK.nl e.a.