special
Random Pics van de Dag #704
special
Random Pics van de Dag #703
special
Random Pics van de Dag #702
special
VrijMiBabes #118 (not very sfw!)
special
Weekend gifdump #81
special
Foto's om je op te vrolijken - Fun Saturday #118
FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's

Toon berichten van deze typesOorlog in Oekraïne
Oorlog in Oekraïne


Defensie
Defensie


Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Fun met Funda #250: "♫ En we hebben een woonboot, het ligt in de Amstel"

Deze stijlvolle watervilla, genaamd “De Verbeelding”, is in 2003 gebouwd, en voorzien van een betonnen casco. In 2015 is de woonark luxe, modern en compleet gerenoveerd door gerenommeerd Amsterdams architectenbureau Framework met oog voor perfectie en passie voor schoonheid en exclusiviteit.

De woning is voorzien van luxe design LED verlichting, automatische zonwering, warmtepomp en zonnepanelen. Voorts is de watervilla voorzien van een fraaie betonvloer met messing lijn in combinatie met een fraaie houten vloer, tal van stalen frameworks tezamen met glas in staal puien. De ruime vide, natuurlijke materialen en riante indoor plantenwand geven de watervilla een serene uitstraling. Met de gerealiseerde opbouw en de verschillende niveaus is er maximaal woongenot gerealiseerd.

Kortom: vrijstaand en met allure wonen in een oase van rust te midden van de bruisende stad Amsterdam!

BIJZONDERHEDEN
- Geheel uitgevoerd met kwalitatieve, natuurlijke en duurzame materialen
- Woonoppervlakte 217 m2 , inhoud 772 m3
- Royale leefverdieping vv haard en beschut gelegen terras met jacuzzi
- Luxe geoutilleerde woonkeuken met eersteklas apparatuur van het merk “Gaggenau”
- Drie terrassen (totaal ca. 100 m2) vv hardhouten terrasdelen en bamboe afscheiding 
- Vier kamers waarvan drie slaapkamers
- Drie badkamers en 1 apart toilet
- Riante vide vv plantenwand met automatische bewatering
- Op maat gemaakte luxueuze sauna
- Energielabel A
- HR+++ ramen en puien vv elektrisch bedienbare zonwering
- Met warmtepomp verwarmde vloerverwarming
- Officiële ligplaats voor onbepaalde duur, opgenomen in vastgesteld bestemmingsplan
- Precariobelasting/liggeld € 1.820,- per jaar
- Uniek beschutte privé binnenhaven voor boten maximaal 15 meter
- Vrijstaand wonen op de Amstel aan de kop van de Rivierenbuurt
- Uitstekende ontsluiting op A2 en Amstelstation op loopafstand
- De watervilla is gepubliceerde in diverse nationale en internationale tijdschriften en kwam bij verschillende woonprogramma’s op de Nederlandse televisie.

Vraagprijs €1.795.000 k.k.

En we hebben een woonboot (Foto:Funda)voor
En we hebben een woonboot (Foto:Funda)

En we hebben een woonboot (Foto:Funda)wk
En we hebben een woonboot (Foto:Funda)

En we hebben een woonboot (Foto:Funda)ek1
En we hebben een woonboot (Foto:Funda)

En we hebben een woonboot (Foto:Funda)keuk
En we hebben een woonboot (Foto:Funda)

En we hebben een woonboot (Foto:Funda)ek2
En we hebben een woonboot (Foto:Funda)

En we hebben een woonboot (Foto:Funda) vide
En we hebben een woonboot (Foto:Funda)

En we hebben een woonboot (Foto:Funda)slaap 1
En we hebben een woonboot (Foto:Funda)

En we hebben een woonboot (Foto:Funda) slaap 2
En we hebben een woonboot (Foto:Funda)

En we hebben een woonboot (Foto:Funda) badk
En we hebben een woonboot (Foto:Funda)

En we hebben een woonboot (Foto:Funda)buit1
En we hebben een woonboot (Foto:Funda)

En we hebben een woonboot (Foto:Funda)buit 2
En we hebben een woonboot (Foto:Funda)

Historische vondst in De Slimste Mens ter Wereld: 2000 jaar oude beelden ontdekt

Waar we het in Nederland met een slap aftreksel moeten doen is vanaf 5 september op de Vlaamse TV weer 'De Slimste Mens ter Wereld' te zien.

"Er wordt wel eens gezegd dat de geschiedenis zich herhaalt. Een volkswijsheid die ook geldt voor De Slimste Mens ter Wereld, want Erik Van Looy neemt dit jaar zijn strafste kandidaten uit het verleden mee. Zij betreden de legendarische arena en vechten uit wie van hen nu De Allerslimste Mens ter Wereld is."


Festivaldirecteur voorspelt een warm, duurder en uitbundig Lowlands

Het belooft een warme en uitbundige editie van Lowlands te worden dit jaar. Dat zegt directeur Eric van Eerdenburg van Mojo Concerts. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de opbouw van het festivalterrein bij Biddinghuizen. Zo meldt Omroep Flevoland op YouTube.

Van vrijdag tot en met zondag wordt daar voor de 28e keer 'A Campingflight to Lowlands Paradise' gehouden. Door de coronacrisis kon het evenement de afgelopen twee jaar niet doorgaan en Van Eerdenburg denkt dat het publiek daardoor nu extra uitbundig zal zijn.

Duurdere tickets en muntjes
De bezoekers zijn deze keer wel meer geld kwijt, want door de hogere prijzen van bijvoorbeeld energie en grondstoffen, is een toegangskaartje nu 35 euro duurder. De festivaldirecteur vreest dat er volgend jaar weer een behoorlijke stijging moet worden doorgevoerd. Met €3,30 voor een muntje is de prijs van de consumpties ook hoger geworden.

Daar waar in voorgaande edities jaarlijks veel vernieuwende onderdelen aan het festival werden toegevoegd, is dat nu beperkt. Volgens directeur Van Eerdenburg heeft dat te maken met de onzekerheid die er nog lange tijd bestond over het wel of niet doorgaan van Lowlands. Hierdoor is er bijvoorbeeld maar beperkt geïnvesteerd in grote of opvallende kunstprojecten.

Amapiano
Met de naam Current is er een extra tent bijgekomen. Die is overdag bedoeld voor literatuur en comedy, en 's nachts staat het podium in het teken van een nieuwe muziekstroming 'amapiano' waarin Europese house en elektronische muziek wordt gecombineerd met Afrikaanse muziek.

Dit jaar is er ook aandacht voor het woningtekort en de problemen van starters die een huis willen kopen. Om de krachten van woningzoekenden te bundelen wordt tijdens het festival de zogenoemde WOWW-club opgericht, dat staat voor 'woningen om te wonen woningen'. Bedoeling is om bepaalde groepen te verenigen, zodat er mogelijk gezamenlijk een woningbouwproject gestart kan worden.

Bij deze editie is er ook aandacht voor duurzaamheid. Een deel van de benodigde energie wordt afgenomen van de nieuwe solar carport naast het festival. Het is de bedoeling dat in de toekomst alle energie voor Lowlands van die zonnepanelen vandaan komt.

Vogelgriep duikt op in Gelderse Vallei: 'Dit heeft een enorme impact'

Voor het eerst in ruim drie maanden tijd is er vogelgriep ontdekt in de Gelderse Vallei. Het gaat om een legpluimveebedrijf in Lunteren met vijfduizend kippen. Alle dieren moeten worden geruimd, evenals het pluimvee op zeven bedrijven die op minder dan een kilometer afstand liggen van het getroffen bedrijf.

Boodschappen steeds duurder, voedselbank verwacht toeloop nieuwe klanten

In de supermarkt ben je tot bijna twintig procent duurder uit, vergeleken met een jaar geleden. In combinatie met de stijgende energielasten wordt het voor steeds meer huishoudens lastig de eindjes aan elkaar te knopen. RTV Noord ging in gesprek met de organisatie van een voedselbank.

In de gemeente Groningen neemt het aantal klanten van de voedselbank juist af in de zomer. Nu neemt het aantal aanvragen juist toe, constateert voorzitter Maria Jongsma: "Mensen zeggen nu: het is ineens zo duur geworden."

De dure boodschappen komen bovenop de al sterk gestegen energielasten: "Die gaan aantikken. Als mensen straks per jaar 1500 euro meer kwijt zijn, dan is er een enorme groep die binnen onze normen gaat vallen." Momenteel heeft de voedselbank in Groningen zo'n vijfhonderd huishoudens als klant. "Als dit zo doorgaat, zitten we straks op zevenhonderd. Dit gaat echt enorm toenemen."

Al is het de vraag of iedereen die daar recht op heeft, ook daadwerkelijk aanklopt voor hulp. Jongsma: "Schaamte speelt nog steeds een rol. Ik denk dat we daar aan moeten werken. Dat mensen wél aankloppen voor hulp."


Zout strooien tegen...de warmte?

De mussen vallen van het dak en de ijsjes zijn niet aan te slepen. Toch strooit de gemeente Stadskanaal zout op de wegen. En dat is niet zo onlogisch als het lijkt.

Jordy werkt op de buitendienst van de gemeente en moet nu op alle rotondes, bruggen en in alle bochten een laagje zout leggen. 'Vanwege de warmte begint het bitumen (het weke deel van het asfalt) zacht te worden. Door zout te strooien wordt het wegdek en de lucht daarboven gekoeld.' Meer hierover bij RTV Noord.


OnlyFans ster trots op haar getatoeëerde doos

Een Britse OnlyFans-ster zegt dat ze de 'zwaarst getatoeëerde' vagina ter wereld heeft, waarbij de tatoeëerder vijf afzonderlijke sessies nodig had om haar schaamlippen in te kleuren. 

In de loop der jaren heeft Becky Holt, 34, al meer dan 42.000 dollar uitgegeven aan een tattoo-bodysuit die haar hele lichaam siert, van haar gezicht tot haar voeten.

De blondine wilde hierbij haar schaamstreek niet overslaan en liet onlangs het gevoelige gebied tatoeëren.

"Ik had ongelooflijk veel pijn", vertelde Holt aan Ark Media over de vijfde en laatste tattoo-sessie die ze op 5 juli onderging.

"Het is best gênant om een tatoeëerder tussen je benen te hebben, maar het moest af, want ik wil dat mijn 'bodysuit' helemaal compleet is", voegde ze eraan toe.

Boeren vormen hart van tractors voor een ernstig zieke collega

Een bijzonder gezicht op een weiland in Zwartebroek maandagavond: met bijna negentig tractors werd een hart gevormd voor een ernstig zieke collega.

Op dronebeelden is te zien hoe de boeren hun koplampen en zwaailichten op het midden richten van het hart waar de lege tractor van collega Elibert (49) staat, hij is voor langere tijd opgenomen in het ziekenhuis.

De eerste Sinterklaasrel van dit jaar is een feit

Afgelopen zaterdag vond onder een stralende zon de 25e Canal Parade plaats. Op een uberchauffeur met losse handjes na was het een en al plezier. Maar de blanke presentator maakte een ongelooflijke 'blunder' door bij het langsvaren van een boot waar zijn goede vriend Nicolaas Veul in zou zitten spontaan de eerste regel van 'Sinterklaasje kom maar binnen met je knecht' in te zetten. 

Gisterenmiddag deed Tim zwaar overstuur en huilend zijn verhaal op Radio 1. Van het zingen van die regel uit het sinterklaasliedje heeft Tim spijt, maar de rest van de beschuldigingen is volgens hem niet waar. “Nu is er van gemaakt dat ik het Sinterklaasliedje zong omdat het een boot was met heel veel donkere mensen en dat ik ook nog ‘Piet’ naar mensen heb geroepen, terwijl ik riep naar ‘S10'!" 

Hij vervolgt: “Dat liedje… Ik schaam me kapot, maar de rest heb ik gewoon echt niet gedaan. Dan krijg je gewoon heel veel berichtjes, van: ‘Je bent een wild beest’, ‘ze moeten je opsluiten’, ‘ik hoop dat je ontslagen wordt’, ‘je bent net als je voorouders'."

Marieke Derksen, de dochter van Johan Derksen, heeft met hem te doen. “Dit is toch allemaal niet nodig?”, zegt de bazin van hituitgeverij Inside. “Die jongen bedoelde het niet verkeerd. Dat altijd zoeken naar een kwade bedoeling, zo vermoeiend. Als Tim den Besten al niet meer voldoet aan ‘woke’, wie dan nog wel?”

Fun met Funda #249: Parkeren in Amsterdam, voor ieder wat wils

Wij bieden een chique parkeerplaats te koop aan in de bekendste en meest exclusieve winkelstraat van Nederland, de P.C. Hooftstraat in Amsterdam. U parkeert hier uw automobiel op stand!

De parkeerplaats bevindt zich in een afgesloten en bewaakt complex.

De straat bevat veel exclusieve kledingwinkels en enkele dure appartementen. Hier bevinden zich onder andere de winkels van grote luxemerken als Cartier, Louis Vuitton, Chanel en Hermès.

 € 495.000 k.k. (erfpacht afgekocht tot 2039)

 Parkeren, voor ieder wat wils, parkeren op stand (Foto:Funda)1
Parkeren, voor ieder wat wils, parkeren op stand (Foto:Funda)

Parkeren, voor ieder wat wils, parkeren op stand (Foto:Funda)2
Parkeren, voor ieder wat wils, parkeren op stand (Foto:Funda)

Parkeren, voor ieder wat wils, parkeren op stand (Foto:Funda)3
Parkeren, voor ieder wat wils, parkeren op stand (Foto:Funda)

Wilt u geen BN'ers tegenkomen bij het parkeren en houdt u van een beetje privacy, dan is deze brede garage misschien iets voor u. De koop is inclusief de Volvo 164 die er in geparkeerd staat.

De garage met klassieker is gesitueerd aan De Cuserstraat hoek Amstelveenseweg te Amsterdam. 
De bushalte is 100 meter lopen en de Zuidas is te bereiken op 5 minuten fietsafstand. De garage is maar liefst 3.78 meter breed en ruim 6.00 meter diep en voorzien van elektra, verwarming en water. Gezien de breedte van de garage kunnen er ook 2 kleine auto’s naast elkaar in.

De garage is zeer goed geventileerd en kurkdroog.

De garage wordt professioneel beheerd door Delair Vastgoedbeheer. De maandelijkse VvE kosten zijn zeer laag, nog geen € 11,- en de erfpacht is afgekocht tot en met 31 juli 2067.

De Volvo dateert uit het bouwjaar 1969, een vroege Volvo 164 van de eerst meest pure serie. Hij is voorzien van stuurbekrachtiging én de geliefde overdrive en is uitgevoerd met het zeldzame 'GT Dashboard'.

Overige details van deze klassieker:
- De auto heeft 108.000 kilometer gelopen (aantoonbaar)
- Er zijn diverse rekeningen en foto's overdraagbaar die de historie van de auto laten zien, alsmede het taxatierapport.

Vraagprijs € 105.000 k.k. waarmee u de garage, Volvo 164 als ook de gereedschapskast aanschaft.

 Parkeren, voor ieder wat wils - inclusief Volvo 164 (Foto:Funda)1
Parkeren, voor ieder wat wils - inclusief Volvo 164 (Foto:Funda)

Parkeren, voor ieder wat wils, inclusief Volvo 164 (Foto:Funda)2
Parkeren, voor ieder wat wils, inclusief Volvo 164 (Foto:Funda)

Parkeren, voor ieder wat wils- inclusief Volvo 164 (Foto:Funda)3
Parkeren, voor ieder wat wils- inclusief Volvo 164 (Foto:Funda)

Zoek je gewoon een basic parkeerplaats in de hoofdstad voor niet al te veel geld? Dan is deze parkeerplaats (P2) in een afgesloten parkeergarage met ingang aan het Dijkgraafplein misschien wat voor u. De parkeergarage wordt middels een hekwerk afgesloten en is bedienbaar met een afstandsbediening vanuit de auto.

- Afgesloten parkeergarage
- File parkeerplek, niet geschikt voor een grote auto
- Gelegen op eigen grond
- Servicekosten € 42,88,- per maand
- Anti-speculatiebeding van 1 jaar van toepassing
- Oplevering kan per direct.

Vraagprijs € 14.000 k.k.

Parkeren, voor ieder wat wils, koopje! (Foto:Funda)1
Parkeren, voor ieder wat wils, koopje! (Foto:Funda)

Parkeren, voor ieder wat wils, koopje! (Foto:Funda)2
Parkeren, voor ieder wat wils, koopje! (Foto:Funda)

'Dacht jij dat de Noordpool wit was? '

Welkom op Edgeøya, een eiland bij Spitsbergen, op het topje van onze planeet. Nergens ter wereld gaat de opwarming zo snel als hier. In zestig jaar werd het er 6 graden warmer. Ongekend, als je het vergelijkt met de rest van de wereld.

Een team van NOSop3 mocht 12 dagen lang mee met een groep wetenschappers die daar onderzoek deed, en zagen met eigen ogen hoe de Noordpool verandert – en tegelijkertijd keihard terugslaat: want de hele wereld gaat het merken als het daar niet goed gaat.

Farmers Defence Force maant Jan Paternotte (D66) tot verwijderen tweet

Op Twitter is commotie ontstaan over een tweet van Jan Paternotte op 4 augustus waarin hij schrijft dat 'Goed dat Farmers Defence Force morgen niet aan tafel zit met Remkes en het kabinet. Een club die oproept tot intimidatie, asbestdumpingen en brandstichting goedpraat en positie boeren vergelijkt met positie Joden onder Nazibewind is geen gesprekspartner'.

Farmers Defence Force eist nu van Jan Paternotte dat hij binnen 5 dagen deze tweet verwijdert. Als hij dat niet doet zullen er gerechtelijke stappen volgen. Paternotte heeft de tweet niet verwijderd en doet zijn gewraakte uitspraak nog eens dunnetjes over.

Wandelaar gedood door metalen bal tijdens Highland Games

Er is zondag een dode gevallen tijdens de open Nederlandse kampioenschappen Highland Games in Geldrop. Het gaat om een 65-jarige man uit Geldrop die aan het wandelen was nabij de Games. Dat meldt de politie. Na het ongeluk, dat kort voor de middag gebeurde, werden verschillende hulpdiensten waaronder een traumahelikopter opgeroepen. Het slachtoffer was echter niet meer te redden. Zo meldt Omroep Brabant.

'Maakt Nieuwsuur boerenprotesten belachelijk?'

De verontwaardiging over een item van Nieuwsuur was onderwerp in het radioprogramma Spraakmakers. Hierin zegt iemand dat hij de Nederlandse vlag omgekeerd heeft opgehangen als steunbetuiging aan Oekraïne. Kijkers reageerden met de vraag: is de man niet gewoon dement?

"Het laat zien dat heel veel mensen met de meute meelopen", zegt Wafa al Ali (redacteur NRC). De maker van de reportage zegt dat ze "geen moment de indruk hadden dat deze man dementerend was." Bovendien was de man een van de velen die voorbij kwamen in de reportage.

"Ik keek ernaar en dacht: waarom zend je dit uit?", vroeg Catherine Keyl (tv-presentator) zich in eerste instantie af. Maar na het horen van de verklaring snapt ze de overweging wel.

Zie ook: Welke mensen hangen een omgekeerde vlag op?

Het gewraakte fragment in een tweet:

Jongens vechten als leeuwen om hond te bevrijden van wurgslang

In een video die op internet rondgaat, zien we drie Cambodjaanse  jongens vechten met een gigantische wurgslang die hun hond in zijn greep heeft.

De vastberaden jongens proberen de wurgslang met behulp van stokken te dwingen om de hond los te laten, maar het reptiel weigert zijn maaltijd af te staan. Uiteindelijk lukt het de jongens om de hond uit zijn benarde positie te bevrijden.

Welke mensen hangen een omgekeerde vlag op?

Overal worden ze opgehangen en meegedragen, de omgekeerde vlag blauw-wit-rood. Op veel plaatsen langs de openbare weg worden ze ook weer verwijderd door overheden en Rijkswaterstaat met het oog op de verkeersveiligheid.

Maar wie hangen nou hun vlaggen omgekeerd op? Uit een filmpje van Nieuwsuur blijkt dat de vlaggen vooral op zijn kop worden opgehangen door mensen die ontevreden zijn over één of meerdere aspecten van het Nederlandse overheidsbeleid.

Van sympathisant voor de boeren tot complotwappie tot slachtoffer van het kinderopvangtoeslag drama, allemaal bezorgde en/of ontevreden mensen die zo een signaal willen afgeven. Op de symphatisant voor Oekraïne na (5.50 in het filmpje), zijn geërgerde vrouw verbetert hem snel: "stikstof"!

Voor de liefhebbers van de goedzak op 5.50:

'Fietspaaltjes zijn levensgevaarlijk'

De Fietsersbond en Veilig Verkeer Nederland (VVN) willen af van de grote hoeveelheid fietspaaltjes. Deze zijn in veel gevallen niet nodig, vinden zij. Bovendien veroorzaken de paaltjes juist onveilige situaties voor fietsers, die de paaltjes soms over het hoofd zien, terwijl de paaltjes het verkeer juist veiliger moeten maken. "Al die nutteloze paaltjes moeten gewoon weg", aldus Rob Stomphorst van VVN.

Zetelpeiling Tweede Kamer: BBB 2e partij tenzij Lijst Omtzigt mee zou doen

De peiling van vandaag verschilt heel weinig van die van vier weken geleden. BBB staat nu op 19 zetels (-1) en PvdA op 13 (+1). Voor deze peiling is ook gevraagd wat men zou stemmen als Pieter Omtzigt mee zou doen, Omtzigt kwam nu uit op 24 zetels, eind maart is dit ook gevraagd en toen waren er 26 zetels voor Omtzigt.  

Primeurman heeft andere hobby!

Hallo allemaal!

Uw weer/Primeurman is zich een beetje gaan bezig houden met het verzorgen van bloemetjes en planten.

Een goede vriend van mij was een aantal dagen afwezig, en vroeg aan jullie eigenste Primeurman of ik zijn plantjes een beetje in de gaten kon houden. En dat deed de Primeurman uiteraard.  

En dat het ondanks de hoge temperaturen en zeker ook de de droogte zij hier nu nog zo bij staat... dan denk ik zo van.... goed gedaan Primeurman!  

U snapt uiteraard dat een geschreven en zeer serieus weerbericht er van mijn kant voorlopig niet in zit, dus dan weet u het natuurlijk al.  

Ik zei het al eerder... echt een oprecht compliment aan Jippie die elke dag paraat is, en Ferdy, die ook trouw s'morgens een update plaatst. 

Zonder hun was het weerbericht absoluut ten onder gegaan. Daar ben ik beslist van overtuigd. Maar dat ligt zeker aan mij.  

Bloemetje
Bloemetje

'Depp vs. Heard: de onzin-fuik van TikTok'

Vorige week liet Johnny Depp weten, dat-ie het er niet bij laat zitten. Hij gaat in hoger beroep tegen de uitspraak in de zaak tegen zijn ex-vrouw Amber Heard. Zij kondigde al eerder aan in hoger beroep te gaan.

De rechtszaak tussen Depp en Heard krijgt dus nog een vervolg, maar heeft de afgelopen tijd al heel wat losgemaakt. Oók online. Daar wemelde het van de verwijten over en weer tussen Depp-aanhangers en Heard-fans.

De berichten in het nadeel van Amber Heard voerden de boventoon. En wat opvalt: tussen die berichten staan vooral niet bewezen en misleidende posts. Waarom worden juist die berichten zo veel gedeeld en bekeken? En waarom hadden influencers geen belang bij het delen van (nep)nieuws over Johnny Depp? Rudy Bouwma zocht het uit.

Fun met Funda #248 : 'Alles kan een mens gelukkig maken'

Aan de Koningin Wilhelminalaan in Blaricum ligt een grote villa van de Familie Froger op een riante kavel van bijna 6.500 m2. Nu de kinderen de deur uit zijn zetten Rene en Natasje hun eigen huis, hun plek onder de zon met altijd iemand in de buurt te koop op Funda.

Even afgezien van het genot van de prachtige locatie, uitmuntende staat van onderhoud, de heerlijke tuin, het zwembad en de tennisbaan, biedt de unieke combinatie van villa, tuinhuis en kantoorvilla zoveel woon-, werk- en logeermogelijkheden, dat zonder enige twijfel over een ‘once-in-a-lifetime-opportunity’ gesproken kan worden. 

Vraagprijs op aanvraag k.k. (op Quotenet schat men rond de 6 miljoen euro)

Kenmerken

  • Villa, vrijstaande woning uit 1968, samengesteld dak bedekt met pannen
  • Woonoppervlakte 629 m², 0verige inpandige ruimte 102 m², gebouwgebonden buitenruimte 27 m²
  • 9 kamers (5 slaapkamers), 4 badkamers en 3 aparte toiletten
  • 2 woonlagen, een vliering en een kelder
  • Airconditioning, alarminstallatie, buitenzonwering, domotica, rookkanaal, sauna, stoomcabine, TV kabel en zwembad
  • Voorlopig energielabel D, dubbel glas, cv-ketel, open haard en gedeeltelijke vloerverwarming
  • Grote tuin en dakterras
  • Inpandige garage voor 3 auto's

'Alles kan een mens gelukkig maken' (Foto:Funda) voor
'Alles kan een mens gelukkig maken' (Foto:Funda)

'Alles kan een mens gelukkig maken' (Foto:Funda) wo 1
'Alles kan een mens gelukkig maken' (Foto:Funda)

'Alles kan een mens gelukkig maken' (Foto:Funda) wo 2
'Alles kan een mens gelukkig maken' (Foto:Funda)

'Alles kan een mens gelukkig maken' (Foto:Funda) eethoek
'Alles kan een mens gelukkig maken' (Foto:Funda)

'Alles kan een mens gelukkig maken' (Foto:Funda) keuken
'Alles kan een mens gelukkig maken' (Foto:Funda)

'Alles kan een mens gelukkig maken' (Foto:Funda) bios
'Alles kan een mens gelukkig maken' (Foto:Funda)

'Alles kan een mens gelukkig maken' (Foto:Funda) fitness
'Alles kan een mens gelukkig maken' (Foto:Funda)

'Alles kan een mens gelukkig maken' (Foto:Funda) tuinhuis
'Alles kan een mens gelukkig maken' (Foto:Funda)

'Alles kan een mens gelukkig maken' (Foto:Funda) tennis
'Alles kan een mens gelukkig maken' (Foto:Funda)

'Alles kan een mens gelukkig maken' (Foto:Funda) tuin
'Alles kan een mens gelukkig maken' (Foto:Funda)

Russische Staats TV #1

We zien regelmatig indrukwekkende staaltjes van machtsvertoon en desinformatie voorbijkomen in de programma's die de Russische bevolking te zien krijgen op de Staats TV-zenders.

De onderwerpen Verenigde Staten en Oekraïne zijn geliefde gespreksonderwepen.

In de nieuwe weblog-serie 'Russische Staats TV' plaatsen we wekelijks korte impressies van het wereldbeeld dat de doorsnee Pjotr en Olga voorgeschoteld krijgen: 

Spectaculaire beelden nieuwe vulkaanuitbarsting op IJsland

Mensen kijken vol bewondering toe hoe lava uit een vulkanische spleet uit een vulkaan in IJsland omhoog bubbelt en spuit. De vulkaan barstte uit na enkele dagen van intense seismische activiteit van zo'n 10.000 aardschokken.

Gelegen op ongeveer 40 kilometer van Reykjavik, is de uitbarsting lastig te bereiken, maar de 90 minuten durende heuvelachtige wandeling vanaf de dichtstbijzijnde parkeerplaats zeker waard.

 

 

Nederlands-Indië: het (pijnlijke) verleden van twee miljoen Nederlanders

Ruim 350 jaar was Nederland de baas in Indonesië en ruim 100 jaar was het Nederlands-Indië. Wat er in de kolonie gebeurde, ligt voor veel mensen gevoelig en erover praten is niet altijd makkelijk. Het Indisch Zwijgen wordt het ook wel genoemd. De kans bestaat dat het ook in jouw familie een rol speelt, of bij mensen die je kent. Want zo'n twee miljoen Nederlanders hebben banden met voormalig Nederlands-Indië. In deze video leggen we je uit wat je moet weten over die kolonie. En de pijnlijke kanten van die geschiedenis.

Misschien ook interessant?
special
Random Pics van de Dag #701
special
Random Pics van de Dag #700
review
Logitech MX Mechanical en Master MX 3S
special
Random Pics van de Dag #697
special
Random Pics van de Dag #696
special
Weekend gifdump #80
©FOK.nl e.a.