special
Random Pics van de Dag #895
review
Resident Evil 4 (2023)
special
Random Pics van de Dag #894
special
Weekend gifdump #111
special
Foto's om je op te vrolijken - Fun Saturday #150
special
VrijMiBabes #150 (not very sfw!)
FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's

Toon berichten van deze typesOorlog in Oekraïne
Oorlog in Oekraïne


Defensie
Defensie


Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Drag Race: Tesla Plaid vs Bugatti Chiron vs Lucid Air Sapphire

Voor de snelheidsliefhebbers onder ons; er is een Tesla Killer. Vooralsnog is de snelste productieauto bij een kwartmijl dragrace de Tesla Model X Plaid. Maar er is een kaper op de kust. Lucid Air stopt niet twee maar drie elektromotoren in hun kwart miljoen kostende Sedan.

Of dat voldoende is de Tesla van de troon te stoten? En wat doet de 4 miljoen kostende Bugatti Chiron? Dat zie je in de video hieronder, die overigens bijzonder vet gemaakt is...

Peiling Tweede Kamer; of BBB of Lijst Omtzigt nu de grootste partij

De politieke aardschuiving, zoals die recent zichtbaar werd bij de Provinciale Statenverkiezingen, zet door. In de nieuwste peiling van Maurice de Hond is te zien dat als het kabinet nu valt, BBB vermoedelijk met zo'n 33 zetels de VVD met vlag en wimpel zal verslaan bij de Tweede Kamerverkiezingen. 

Echter, als Pieter Omtzigt meedoet aan deze verkiezingen zal BBB 16 zetels aan Omtzigt kwijtraken en eindigt Omtzigt als grootste partij met 38 zetels volgens de peiling van dit weekend.

Zit er een samenwerking BBB met lijst Omtzigt aan te komen? Caroline van der Plas (BBB) ziet een samenwerking met hem wel zitten. Ze nodigt Omtzigt uit voor een gesprek om over een mogelijke (gedeeltelijke) samenwerking te spreken. "Het is aan hem zelf wat hij wil. Pieter is een knettergoed kamerlid, natuurlijk wil je hem er bij hebben", zo zei Van der Plas bij WNL op Zondag.

Ook heeft De Hond gevraagd of men de stikstofdoelstelling wilde vervroegen naar 2030, laten op 2035, later dan 2035 of helemaal laten vervallen. 

De tabellen met uitkomsten zijn hier in zijn geheel te zien.

Nog wat polls met 'aardige weetjes' van eerder deze week:

'Nieuwe memes geboren!'

In Parijs duren de protesten tegen de pensioenhervorming voort en de demonstraties worden ook steeds geweldadiger.

De 'nuchtere fransman' trekt zich niet van de rellen aan en gaat gewoon met het gezin uit eten, terwijl het niet opgehaalde huisvuil in de omgeving in de hens is gezet.

Nieuwe memes zijn geboren!

Koord breekt tijdens bungeejump, man overleeft val

In Thailand brak tijdens een bungeejump het koord af halverwege een sprong van een 10 verdiepingen hoog podium.

Mike, een toerist uit Hongkong, nam de sprong in het diepe in een pretpark in Zuidoost-Thailand in januari dit jaar.

Maar milliseconden voordat de 39-jarige het diepste punt van zijn sprong bereikte, scheurde het koord en viel hij enkele meters lager in het water. Hij wist aan de kant te komen met zijn voeten nog bij elkaar gebonden en hield aan de smak wat lichte verwondingen over. 

Weduwe (100) vergelijkt boekverbod Florida met nazi-Duitsland

Een 100-jarige weduwe van een veteraan uit de Tweede Wereldoorlog vergeleek de inspanningen van Florida om boeken te verbieden met nazi-Duitsland.

Grace Linn woonde de protestbijeenkomst van de Martin County School Board tegen de nieuwe wet van Florida bij, die alleen boeken toestaat die op de door de staat goedgekeurde leeslijst staan. Linn zei: "Angst is geen vrijheid. Angst is geen vrijheid. Angst is controle." "Verboden boeken moeten met trots worden tentoongesteld en beschermd tegen schooldirecties zoals deze", voegde ze eraan toe.

Only Fans-model van universiteit getrapt wegens sexy foto's op Instagram

Een Australisch OnlyFans influencer zegt dat ze van de universiteit is geschopt vanwege de uitdagende foto's die ze online plaatst. De 23-jarige Sarah Button zegt dat ze haar rechtenstudie moest staken nadat er online posts van haar in sexy ondergoed waren ontdekt. Button zegt dat ze van plan is ooit de universitaire studie opnieuw op te pakken, maar niet in de nabije toekomst.

Zoenen 'op afstand' is nu mogelijk

Een Chinees bedrijf heeft een 'zoenmachine' ontwikkeld waarmee met elkaar zoenen over grote afstand mogelijk zou maken. De zoenmachine, die enigzins op een fleshlight lijkt, heeft bewegingsensoren in de siliconenkit lippen waardoor kusbewegingen aan elkaar kunnen worden doorgeven. 

Het apparaat, MUA, geeft ook geluiden door en warmt lichtjes op tijdens het zoenen. Gebruikers kunnen kusgegevens downloaden die via een bijbehorende app door andere gebruikers zijn ingediend. Eén persoon beschreef de zoekmachine als 'een warme fopspeen', terwijl velen klaagden over het 'ontbreken van een tong'.

Ontsnapte zebra dwaalt door de straten van Seoul

Een zebra ontsnapte donderdag uit zijn verblijf en rende urenlang rond de Zuid-Koreaanse hoofdstad Seoel voordat hij veilig werd 'gevangen'. Naar verluidt brak de zebra halverwege de middag door het houten hek van zijn hok in 'Seoul Children's Grand Park-dierentuin' in het oostelijke deel van de Seoul waarna het dier door de drukke straten van de hoofdstad van zijn vrijheid proefde. Er verschenen verschillende video's van de door het stadsverkeer heen manouvrerende zebra online.

'Het leven in een micro-appartement van 9 m2'

Elk micro-appartement in Tokyo is slechts negen vierkante meter groot, wat minder is dan de helft van een normaal studio-appartement in de Japanse hoofdstad. Justin McCurry van The Guardian brengt een nacht door in zo'n micro-appartement om te zien hoe hij het 'wonen' in de zeer beperkte ruimte ervaart.  Huurprijzen van de micro-appartementen variëren van 50.000 tot 80.000 yen (356 tot 571 euro) per maand.

Chantal topless bij winst Feyenoord op Ajax

Update: Er zijn naakte mensen gespot, maar of dit Chantal is?

Chantal op Twitter gaat halfnaakt de hofvijver in bij winst van Feyenoord op Ajax

Kijk jij al uit naar deze gebeurtenis?

Wordt Moldavië het nieuwe Oekraïne?

Het is al weken onrustig in Moldavië dat tot de armste landen van Europa behoort en grenst aan Oekraïne. Mensen gaan in groten getale de straat op om te protesteren tegen de pro-Europese regering van het land. Volgens President Sandu stookt Rusland de onvrede op en maakt ze zich zorgen over een mogelijke staatsgreep. In Transnistrië, de afvallige pro-Russische regio in Moldavië, zijn al jaren Russische troepen gestationeerd. NOS op 3 zoekt uit waarom Moldavië ineens wereldnieuws is.

Nova heeft vijf winnaars gekozen voor FOK!-abo Complimentendag

Op 1 maart was het Complimentendag. Een mooie gelegenheid voor FOK!  Frontpage om een vijftal FOK! abonnementen (30 dagen) te verloten onder users die in de reacties een compliment geven aan iemand anders. Het maakt niet uit aan wie of waarvoor een compliment gegeven wordt, zolang het maar positief en recht uit het hart is.

Onze nieuwe aanwinst AI-chatbot Nova heeft uit 13 geldige inzendingen 5 complimentgevers gekozen die een 30 dagen FOK-abo kado krijgen.

De winnaars zijn Qltel, Lavenderr, BekiekUtMoar, Loveyoulongtime en King Roland. De abo's worden zo verstuurd, veel plezier ermee!

Nova kiest 5 winnaars van een FOK-abonnement!
Nova kiest 5 winnaars van een FOK-abonnement!

Update 22.10 uur: Drie deelnemers waren al in het bezit van een FOK!-abo en wilden graag hun prijs doorgeven, dus ik heb Nova verzocht drie andere namen uit te kiezen. Dit zijn Joop_van_Amerongen , roos94 en SiGNe.

Nova kiest 3 andere winnaars van een FOK-abonnement!
Nova kiest 3 andere winnaars van een FOK-abonnement!

'Hoe Silicon Valley Bank in 36 uur omviel'

De Silicon Valley Bank klapte in een tijdsbestek van minder dan twee dagen in elkaar voordat FDIC-toezichthouders de controle over de bank innamen. In die tijd daalde de aandelenkoers van de bank met meer dan 60%, ontstond een bankrun van $ 42 miljard en ontstond er een liquiditeitscrisis. Hier een tijdlijn hoe de ineenstorting van de SVB het op één na grootste bankfaillissement ooit in de VS werd en wat dit in de toekomst voor hun klanten betekent.

'Waarom zouden jongeren tegenwoordig minder vaak seks hebben? '

Het CBS concludeert na een onderzoek over seksualiteit dat ouderen van 75+ tegenwoordig seksueel actiever zijn dan voorheen, terwijl jongeren juist minder seksueel actief dan voorgaande jaren. Vooral bij jongeren tussen 16 en 25 jaar is een daling waar te nemen. Ouderen zijn relatief langer bij elkaar, terwijl jongeren vaker one night stands hebben.

Regionale omroep 'Open Rotterdam' ging de straat op en vroeg aan Rotterdammers wat ze vinden van de dalende seksuele activiteit onder jongeren. Een van de geïnterviewden is van mening dat social media jongeren onzeker maakt, ook over hun lichaam, waardoor ze minder snel zomaar met iemand seks willen hebben.

VolksKattenbakvulling columnist is vervelio volgens VI-kijkers

Op Twitter blijkt dat het optreden van Sander Schimmelpenninck bij Vandaag Inside bij veel kijkers niet goed viel.

Zoals het een ware D66'er betaamt trekt Sander zich niets aan van het kijkvolk want die zijn domrechts.

Walvis met bochel voor Spaanse kust

Eerder deze maand werd in Spanje een gigantische walvis van 16 meter lang met ernstige scoliose (bochel) gespot terwijl hij voor de kust zwom nabij de stad Valencia. 

De 40 ton wegende walvis kwam op 4 maart vast te zitten in een drijfnet en werd voor het eerst waargenomen door een plaatselijke kapitein, die snel de maritieme autoriteiten op de hoogte bracht, aldus Jam Press. Wetenschappers van de Oceanogràfic Foundation in Valencia beschreven de afwijking van de walvis als "een scoliose van onbekende oorsprong die de natuurlijke anatomie heeft veranderd". Meer hierover bij NYP

Tong80 hoogst in de peiling ONZ-moderator

Onlangs is Paul gestopt als moderator. Hij draagt graag zijn stokje door aan een goede opvolger. 

Sinds deze week zijn er verkiezingen gestart op het forum van FOK!

Op dit moment staat Tong80 op nummer 1 in de peilingen, ja ok eigenlijk anders maar daar kunnen we niets mee natuurlijk. STEMMEN KAN HIER!

Of de admins daadwerkelijk iets doen met deze peiling, weet alleen God.

Brian May geridderd door koning Charles III

Sir Brian May is geridderd door koning Charles III in Buckingham Palace. Als virtuoze gitarist in de rockband Queen is de 75-jarige verantwoordelijk voor enkele van de grootste riffs in de populaire muziek, van de solo op Don't Stop Me Now tot de melodieuze tokkels van Somebody To Love.

Samen met wijlen frontman Freddie Mercury, bassist John Deacon en drummer Roger Taylor scoorde hij talloze nummer één hits tijdens de hoogtijdagen van de groep in de jaren 80 en toerde hij de wereld rond. Nadat hij in het paleis was geëerd, gaf Sir Brian toe dat hij "overweegt" om dit jaar opnieuw op tournee te gaan.


Bizarre Letse reclame attendeert kinderen op de gevaren rond het spoor

De afgelopen maand is een opvallende Letse advertentie geplaatst om op de gevaren rondom treinen en spoorrails te wijzen.

De stop-motionreclame toont een groep kinderen die dingen zoals munten op rails leggen terwijl de treinen naderen. In een donkere bocht ontspoort een trein en jaagt de groep kinderen achterna. 


Weer een race-swap door Disney

Dit keer is Sebastiaan het slachtoffer. Waar hij vroeger een kreeft was, lijkt hij nu een krab geworden te zijn*.

Het houdt blijkbaar niet op, niet vanzelf.

* - Uw razende reporter is geen biologie expert en kan daarom geen uitspraken doen over de validiteit van deze uitspraak.

Wordt BBB, VVD of fusie PvdA-GroenLinks de grootste in de Eerste Kamer?

In de peiling van afgelopen weekend is te zien dat de stijging van BBB zich verder voortzet. BBB staat in de poll van de Provinciale Statenverkiezingen ongeveer gelijk met de VVD op 14%. (In de Tweede Kamer zou dit circa 22 zetels zijn). GroenLinks plus PvdA komen samen uit op 17% van de stemmen. 

Zowel VVD als D66 lijken ten opzichte van de laatste Tweede Kamerverkiezingen flink verlies te lijden. (VVD behaalde toen 22% van de stemmen. D66 behaalde 15% en lijkt nu  rond 10% te eindigen).

Prognoses van de Provinciale Statenverkiezingen (Maurice de Hond) per provincies zijn hier te zien. 

Nieuwe campagne voor aandacht demente bejaarden

In Rusland is er blijkbaar een campagne gestart om demente bejaarden wat extra aandacht te geven. Mét het perfecte onderwerp van een overduidelijk dement persoon die eigenlijk tegen zichzelf in bescherming genomen moet worden.

Misschien ook interessant?
special
Random Pics van de Dag #893
review
Wo Long: Fallen Dynasty
special
Random Pics van de Dag #892
review
WWE 2K23
special
Random Pics van de Dag #891
special
Random Pics van de Dag #890
©FOK.nl e.a.