special
31 Random Pics van de Dag #9
special
56 Hele Slechte Ouders - Zo moet het dus niet!
special
40 Foto's om je op te vrolijken - Fun Saturday #2
special
40 Random VrijMiBabes #2 (not very sfw)
review
Cannibal Cuisine
special
31 Random Pics van de Dag #8
FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's

Toon berichten van deze typesCoronavirus (COVID-19)
Coronavirus (COVID-19)


Defensie
Defensie


Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Arthur Gunn, top of flop

In het meest recente seizoen van American Idol gooide Nepalees Arthur Gunn (niet zijn echte naam, hij heet eigenlijk Dibesh Pokharel) hoge ogen met onder meer een Reggaeversie van John Denver's Country Roads, maar ook met drie verschillende uitvoeringen van Creedence Clearwater Revival's Have You Ever Seen the Rain.

De kans is vrij groot dat deze jongen binnenkort een platencontract heeft.

Hij werd uiteindelijk tweede, maar oordeel zelf. Potentie? Of bagger?

Vanaf 1:27

ANWB oordeelt: het is friet

De grootste vereniging van Nederland heeft gesproken, het is friet. We snappen dat sommige frietontkenners, zoals in de onderstaande tweet Mischa Blok, het maar moeilijk kunnen verkroppen maar accepteer het maar gewoon.

Man heeft nestje oehoes in plantenbak voor zijn raam

De in België woonachtige Jos Baart ontdekte in het paasweekend iets heel bijzonders voor zijn raam, een nestje met oehoe-kuikens! Dagelijks kan Jos meegenieten van het wel en wee van de kleine uilen en andersom leven de uiltjes ook met Baart mee, ze kijken zelfs met hem TV zo vertelde hij aan Vroege Vogels.

Fun met Funda #198 - Huis van houtist

Het is best wel eens zoeken naar een leuk huis voor deze rubriek. Maar dit huis werd me door verschillende mensen gestuurd. En als je dan de eerste foto's bekijkt denk je, waarom, het is een normaal huis, maar als je dan verder kijkt denk je... waaaaat. Kijk even mee naar dit "herenhuis" (volgens de makelaar, volgens mij is het gewoon een rijtjeshuis) in Den Haag waar je het fantastische bedrag van 450.000 euro voor neer mag leggen. 1 voordeel, stookhout voor de kachel heb je genoeg. Te beginnen met de inrichting.

Grondstoffen geen probleem volgens Baudet, er is oneindig veel goud en zilver

Naast viroloog blijk Thierry Baudet ook een vakkundig geoloog! Grondstoffen zijn geen probleem op deze wereld, er zijn er gewoon oneindig veel van. De aarde blijft ze gewoon bijmaken, geen probleem. Gewoon even graven. "Opgelost, slotje", zouden we hier op FOK! zeggen.

Goedemorgen FOK!. - Film Special

Goedemorgen,

Ik hoop dat iedereen, behalve de gebruikelijke azijnpissers, de afgelopen week een beetje hebben kunnen genieten van de muziek en het 'raad welke film' gedeelte, wat niet al te moeilijk was... wees eerlijk..

Om de week af te sluiten een country en western nummer uit 1913! jawel meer dan 100 jaar oud, maar bekend geworden met een film uit 2000..

En ik denk dat iedereen deze wel weet

Goedemorgen FOK!. - Film Special

Een hele zonnige goedemorgen.

Dag 2 van de film muziekspecial, en een hele speciale.

Dit nummer was origineel geschreven voor de TV Serie Peter Gunn uit de jaren '60, nooit echt een grote hit geweest, en al helemaal niet buiten de VS.

Maar de meeste mensen zullen het nummer wel kunnen, want de jaren '80 film waar het in zat was wel een grote hit.

Aan jullie de vraag, welke film... dit moet een makkie zijn

En een extra kudo voor wie weet voor welke film Henry Mancini ook de intro heeft gecomponeerd

Goedemorgen FOK!. - Film Special

Goedemorgen lieve FOK!kertjes

Soms heb je van die deuntjes waarvan je gelijk aan een film denkt.

En dan bedoel ik natuurlijk niet iets als de intro van Star Wars of het deuntje van Jaws, die speciaal voor die film zijn geschreven, nee ik bedoel bestaande muziek die in films is gebruikt die min of meer beroemd/berucht zijn geworden door die film.

Dus deze week, elke ochtend een bekend muziekje uit een film, en jullie mogen de film raden

En we beginnen met.....

Fun met Funda #197 - Drijvende vuurtoren in Amsterdam

Het is vandaag Moederdag. Nou zeg ik niet heel snel dat ik ergens wel zou willen wonen, maar in Amsterdam vinden we deze drijvende vuurtorenboot / lichtschip en ik vind hem machtig mooi. Nou kunnen mijn kinderen dit voorlopig nog niet betalen voor me als moederdag cadeautje, want de vraagprijs is een slordige 1,75 miljoen euro, dus als iemand zich geroepen voelt om me te sponsoren?! Stuur me dan een DM en ik geef je me m'n rekeningnummer . Delen is lief! 

Drijvende vuurtoren in Amsterdam (Foto: Funda)
Drijvende vuurtoren in Amsterdam (Foto: Funda)

Hoe maak je binnen 10 seconden een mondkapje

Ik was op zoek naar de mogelijkheden om snel een mondkapje te maken. Ik heb van alles voorbij zien komen, van sokmaskers tot behamaskers maar toen ik in m'n eigen kast ging struinen vond ik een oud babypetje van een mijn kinderen. Ik keek er even naar en had een heldere ingeving.

Binnen tien seconden had ik een dubbelwandig mondkapje met de mogelijkheid om er nog een hydrofiel washandje tussen te plaatsen als extra filter. Het enige wat ik hoefde te doen is het zonneklepje af te knippen.  (ja, hij heeft jaren in de kast gelegen en is dus vuil. De wasmachine is geduldig

Mondkapje binnen tien seconden  (Foto: FOK!/DJMO)
Mondkapje binnen tien seconden (Foto: FOK!/DJMO)Mondkapje binnen tien seconden  (Foto: FOK!/DJMO)
Mondkapje binnen tien seconden (Foto: FOK!/DJMO)Mondkapje binnen tien seconden  (Foto: FOK!/DJMO)
Mondkapje binnen tien seconden (Foto: FOK!/DJMO)

Die UFO video's van het pentagon? Busted!

Afgelopen week was er veel te doen over de uitlatingen van het pentagon dat de eerder gelekte beelden waarop UFO's te zien waren echt waren. En daarmee schoot bij de ene na de andere believer de broek vol zaad, want ALIENS!  Want ZIE JE WEL, AREA 51!  

Gelukkig blijken er ook mensen te zijn die daadwerkelijk even onderzoek doen en dan blijkt al gauw dat het woord 'UFO' niet betekent 'Alien' of 'ruimteschip' maar dat dat ongeïdentificeerde vliegende object hoogstwaarschijnlijk een....

Nou ja, kijk zelf

Moslims werken hard aan groepsimmuniteit

Wij hebben Mark Rutte en zijn profeet Jaap van Dissel. Een grote groep moslims in Afghanistan heeft Allah en Mohammed. Er zit wel een verschilletje in de adviezen, namelijk anderhalve meter afstand en kruip vooral lekker dicht op elkaar. Aldus een woordvoerder van de laaste club die wist te vertellen dat "Wij (moslims red.) geven niet om het coronavirus Wij geloven dat Allah het heeft gemaakt". Wel mét mondmasker voor natuurlijk het geval dat Allah misschien per ongeluk verkeerd begrepen is.

Satisfying Video van Walibi: kijken naar spuitende hogedrukreiniger

Pretpark Walibi Holland weet wat we nodig hebben dezer dagen. "We kennen de satisfying video's vast wel. De video's zijn een genot om naar te kijken. Wij hebben speciaal voor jullie een eigen satisfying video gemaakt van een collega die de straat schoon spuit bij de hoofdingang. Geniet hoe het vuil verdwijnt van de straatstenen", zo laat het pretpark weten. Veel kijkplezier!

Fun met Funda #195 - Een zee aan ruimte

Op het forum kwam dit pareltje in Sneek voorbij. Op het eerste gezicht een gewoon huis, maar het blijkt een dansschool te zijn met een zee aan ruimte. Het pand stamt uit 1881, toen het in gebruik werd genomen als houtzagerij met aanpandig kantoor. Quanta costa? Nét geen 7,5 ton. Kijken jullie even mee? 

Een zee aan ruimte in Sneek (Foto: Funda)
Een zee aan ruimte in Sneek (Foto: Funda)

Misschien ook interessant?
special
30 Random Pics van de Dag #7
special
FOK!ers painten Johan Derksen op bijzondere plekken #2
special
30 Random Pics van de Dag #6
review
Streets of Rage 4
special
30 Random Pics van de Dag #5 (18-05-2020)
special
37 Online Shopping Fails - Verwachting vs Realiteit
©FOK.nl e.a.