review
Blu-ray: Victoria (seizoen 2)
special
Fun met Funda #97 Je eigen mancave (mét strippaal!)
special
[esports] Interview Monu (Defusekids)
review
Blu-ray: Blade Runner 2049
review
God of War
review
Blu-ray: Thor Ragnarok
FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's

Toon berichten van deze typesActieve items
Actieve items


Forum
Forum


Het Slaapmutsje (NSFW)

Het is weer vrijdag dus tijd voor een Mutsje voor het slapen gaan

Maar eerst wil ik mijn verontschuldigingen aanbieden voor het ontbreken

van een Mutsje vorige week vrijdag.

Ik was geveld door de griep en het is me totaal ontschoten om er een te plaatsen of om aan een collega te vragen het over te nemen.

en daarom vandaag als goedmakertje , een dubbel Mutsje, kan je kiezen

En omdat het toch al heet is, nog wat heters

Enjoy

FOK!ker doet goocheltruc aan tafel bij Voetbal Inside

FOK!ker -J-D- is niet alleen een beroemdheid op ons forum, hij is tevens voorzitter van de Johan Derksen-fanclub. In die hoedanigheid mocht hij vanavond weer verschijnen bij Voetbal Inside op RTL7. Daar bleek hij te beschikken over magische krachten, met een betoverende truc wist de heren aan tafel minutenlang te boeien en dat komt zelden voor.

-J-D- is ook te boeken voor feesten en partijen.

Hoe reageert de KVK zelf bij schijtirritante callcenters

Er is de laatste weken nogal wat te doen over de Kamer van Koophandel. Vooral ZZP'ers klagen steen en been over de lawine aan reclame, spam en telefoontjes die ze krijgen omdat ze met hun bedrijfje voorkomen in de bestanden van de KVK. Roel Maalderink testte hoe ze het bij de KVK zelf zouden vinden als ze platgebeld werden met prachtige deals.

Dutch Dashcam - Idioten op de Weg

Vandaag weer een dosis dashcambeelden, met onder meer antwoord op de vraag wat je doet als de mensen voor je maar niet op willen schieten en je bij een rotonde aankomt.

Na 5min28 kun je overigens gerust stoppen met kijken want dat is één filmpje van onweer, een auto die de vangrail heeft geraakt en het wachten op de politie. Lijkt puur te zijn toegevoegd om aan de heilige YouTube-graal van 10 minuten video te komen. 

H3H3 over Mark Zuckerberg en zijn kinderzitje

Wie het nieuws rondom het Facebookschandaal een beetje gevolgd heeft heeft vast ook meegekregen dat de Amerikaanse senaat het vuur behoorlijk aan de schenen van Markje Zuckerberg legt. Zo weigerde 'de Zuck' bijvoorbeeld de vraag te beantwoorden in welk hotel hij had overnacht, of aan wie hij de afgelopen dagen zoal sms-berichten heeft verstuurd. Informatie die Facebook maar al te graag verzamelt én doorverkoopt aan de hoogste advertentiebieder.

Agossie wat cute!
Agossie wat cute!

Meest opvallend is overigens wel dat miljardair Zuckerberg op een zitverhogertje zit tijdens het verhoor. En over al die dingen heeft Ethan Klein van YouTubekanaal H3H3productions natuurlijk zo zijn eigen ideeën.

#ByeByeFacebook - Zondag met Lubach

Waar de meeste sites alleen van je weten wat je daadwerkelijk invult ligt dat bij Facebook compleet anders. Ook als je nooit gebruik maakt van Facebook weet Facebook vrijwel alles van je. En juist daarom besloot Arjen Lubach een stoppenmetfacebookactie te starten. Woensdag verdwijnt Arjen én verdwijnt Zondag met Lubach van Facebook en hij roept iedereen op mee te doen.

De Noord-Zuidlijn gaat in 2005 open, dachten ze ooit.......

Het gaat deze zomer dan eindelijk gebeuren, de Noord-Zuidlijn gaat open! Wel iets later dan gepland want oorspronkelijk hoopten de beleidsmakers dat het metrolijntje in 2005 zou gaan rijden. Op YouTube doken we dit prachtige informatiefilmpje of waarin Piet-Jan Hagens ons uitlegt wat de Noord-Zuidlijn inhoudt. Gewapend met een strippenkaart (kent u het nog) legt hij de reis van noord naar zuid af in onze hoofdstad.

Vol trots vertelt hij dat de aanleg met zo min mogelijk overlast gepaard zal gaan, dat lijkt mislukt. Dat de metrolijn in 2005 open zal moeten gaan, dat streven lijkt ook net niet gehaald. Tenslotte vertelt Hagens ons dat de lijn met 1,5 miljard gulden heel veel geld zal kosten, achteraf kunnen we alleen nog maar dromen van dat bedrag. Een fijn filmpje om met de kennis van nu dus nog eens te bekijken:

Update 23.50 uur:

De mensen van de Noord-Zuidlijn attendeerden ons op nog een mooi, nog ouder promotiefilmpje. Dat wilden we jullie niet onthouden:

Het Slaapmutsje (NSFW)

Het is vrijdagnacht en dat betekent tijd voor een Slaapmutsje

Maar eerst wil ik collega Fappesma bedanken voor het invallen vorige week.

Ik had er vorige week simpelweg geen tiet voor of zoals Fappesma zei, 'verdwaald in een zee van tieten',

maar gelukkig heeft Fappesma een geest die net zo wellustig en verdorven is als die van mij

Hij heeft de lat weer extra laag gelegd en ik moet dat natuurlijk deze week weer zien te ondertreffen.

Dus zonder verder gewauwel, uw Mutsje van deze week.

Enjoy

Het Slaapmutsje (NSFW)

Het is twaalf uur en je weet wat dat betekent, vrouwlijk schoon!!!

Mocht je jezelf afvragen waarom BasOne het slaapmutsje niet doet vandaag. Hij stuurde op een gegeven moment een bericht. "Wheeeee, ik doe onderzoek voor vanavond". Een half uur later nog een, "Whoohooo, ik zie een zee van tieten, daar moet ik induiken ik trek NU een zwembroek aan mazzels".

Sindsdien is Bas missing in action en dus neem ik het over voor vandaag.

Wel zwaar werk hoor, de hele tijd een beetje porno kijken enzo terwijl je de hele tijd vergeet waarvoor je het doet. "Ohja, het slaapmutsje" en weer doooorrrrrr.

Daarom niet één maar twee video's, de tweede is een lekker muziekje voor op de achtergrond.

Opzienbarende foto's van vroeger

Vandaag de dag worden wij bestookt met selfies en foto's van andere vreemde zaken, sommige mensen zeggen dat dit iets is van deze tijd. Niets is minder waar want foto's van rariteiten zijn van alle tijden.

Van thee drinken met een leeuw tot ballerina's die oefenen tijdens de oorlog. hier zijn 21 foto's die ons ook vandaag de dag nog weten te verbazen.

21 opzienbarende foto's van vroeger (bron: YouTube)

Er is bewijs, de gestreepte planeet bestaat

Er gaan al heel lang geruchten rond over het bestaan van extra planeten in ons zonnestelsel, het bleek echter zeer moeilijk voor de (amateur)astronomen hiervoor bewijs te verzamelen en dus bleef het bij speculaties.

Hier is deze week verandering in gekomen en is aangetoond dat de gestreepte planeet bestaat. Nu deze planeet zich heeft laten vastleggen op de gevoelige plaat is het mogelijk om de volledige theorie nog eens door te nemen wat de aardige dame in het filmpje dan ook heel goed doet. Op uiterst professionele wijze neemt zij ons mee door de bewijzen.

 

Dit zijn de gaafste voetbaltafels ooit!

De Argentijn Martin Setula is een man met gouden handjes en hij bouwt de meest gave voetbaltafels ooit. Niet een simpel voetbaltafeltje met wat poppetjes, nee deze man bouwt de belangrijkste stadions na waardoor je zomaar kan tafelvoetballen in La Bombonera, Bernabeu of San Paolo.

Sexistische gedachten? Kijk maar uit

Je kent het wel, je bent bezig met een informatief rondje langs het internet wanneer jouw oog valt op een filmpje waarvan de nekharen overeind gaan staan.

Tucker Carlson trapt af met de mededeling dat er in België een man is veroordeeld wegens sexisme en gaat hierover in gesprek met Cathy Areu omdat zij van mening is dat niet alleen sexistische opmerkingen strafbaar moeten zijn, ook sexistische gedachten moeten het onderspit delven. Binnen 30 seconden nadat zij aan het woord is heeft zij al aangegeven dat mannen moeten stoppen met hun geweldadige misdaden.

Vrouwen kunnen volgens haar dan ook niet sexistisch zijn, ze vormen namelijk een minderheid, nouja, niet in aantallen maar omdat de witte man de leiding heeft vormen zij dus de minderheid. Hier had uw verslaggever toch wat moeite om het te snappen, waarschijnlijk omdat hij een witte, nog niet boze man is, houd het daar maar op.

Tucker stelde ook nog de vraag "Hoe moet het worden bestraft, als lichte of zware misdaad?" waarna Cathy antwoordde "dat het als zware misdaad bestraf zou moeten worden omdat sexistische uitspraken en gedachten alleen maar leiden tot nog zwaardere misdaden".

Oordeel zelf, moeten wij mannen worden veroordeeld als de smeerlappen die wij zijn of valt het allemaal reuzemee en is Cathy gewoon een beetje de weg kwijt?

NS klantenservice: "Rotte tomaten meenemen voor Harry Styles"

Morgen is het Ziggo Dome het domein van Harry Styles en zijn vele fans. De Brit geeft dan een concert en dat trekt waarschijnlijk treinen vol bakvissen. Daarom stelde twitteraar Robin de vraag of er extra treinen ingezet zouden worden om alle soppende fans na afloop ook weer af te voeren. De medewerker van de NS klantenservice bleek echter niet zo'n fan van Styles:

Na wat kritische tweets op de NS-reactie krabbelde de klantenservicemedewerker overigens wel wat terug:

Maar of dat helemaal spontaan is gegaan is nog niet helemaal duidelijk:

SJW's boos wegens feiten, trigger warning!

Mannen zijn gemiddeld groter dan vrouwen, mannen hebben meer spiermassa dan vrouwen, vrouwen zijn doorgaans degenen die lacteren, de hersenen van mannen en vrouwen zijn anders en mannen en vrouwen slaan lichaamsvet op andere plekken op. Fysiologische en biologische feiten die - wanneer uitgesproken op een universiteit - zorgen voor enorm boze sneeuwvlokjes die huffend, puffend, schuimbekkend en bijna huilend van woede de zaal uitstormen en daarbij de geluidsapparatuur saboteren.

Want zomaar feiten gaan verkondigen, dát moeten we met z'n allen niet willen. Dát is niet de safe-space-bubbel die de Social Justice Warrior wil horen.

Als je als dikke vrouw van 1m52 vindt dat je een slank, mannelijk topmodel van 1m82 bent dan wil je niet horen dat je dat NIET bent. Dat is een 'act of violence' tegenwoordig.

Ziehier de staat waarin de nieuwe generatie verkeert. Vergeet niet te facepalmen.

Misschien ook interessant?
special
Yakuza 6 - Geschiedenis, Cultuur en Whisky
review
Yakuza 6: The Song of Life
review
Blu-ray: Suburbicon
special
PSV viert het kampioenschap
special
FOK!toen: Pater Musters, een verzetsman in het Vaticaan
review
Spreekstalmeester Macklemore overwint in AFAS Live
©FOK.nl e.a.