review
Horizon: Zero Dawn (PC)
special
Random Pics van de Dag #69
preview
PGA TOUR 2K21
review
Paper Mario: The Origami King
special
Random Pics van de Dag #68
special
Random Pics van de Dag #67
FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's

Toon berichten van deze typesCoronavirus (COVID-19)
Coronavirus (COVID-19)


Defensie
Defensie


Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Ophef over Lange Frans

Lange Frans heeft een YouTube-kanaal, hierbij ontvangt hij vele gasten! Samen met Janet Ossebaard heeft hij het over waarom ze nooit Rutte zouden doodschieten. 

De hele video kan je hier bekijken:

Ophef om Tweet van Patrick Kicken

DJ/Columnist/verlichtmens/podcaster Patrick Kicken tweette over zijn bezoekje aan de Chinees:

Twitter boos!

Guido Weijers maakte er gewoon ook nog een grapje over!

Jan Roos ook nog!

FOK! zeg het maar! Kan dit allemaal?

Dildo kwijt?

Voor Zwarte Pieten in spé: de daken van Amsterdam.

Voor Zwarte Pieten in spé even een filmpje. Niet voor aanstaande Pieterbazen met een vorm van hoogtevrees overigens. Een 'dakhaas' (maar dan de menselijke variant daarvan) gaat even een 'ommetje' doen over de daken van Amsterdam rondom de Zuiderkerk. De camera die hij op zijn hoofd meedraagt geeft een mooi beeld van hetgeen hij allemaal uithaalt. Hopelijk zijn de meeste inbrekers wat minder atletisch ingesteld als deze persoon!

Fun met Funda #208 - Terug naar de 17e eeuw

In Utrecht vinden we aan de Trans 13 het 'Roode Huys'. Als je hier binnenstapt ga je een flink stuk terug in de tijd. Het is gebouwd in het begin van de 17e eeuw en het interieur bevindt zich grootendeels in de oorspronkelijke staat. Het pand is ingericht met meubels en schilderijen in de oorspronkelijke stijl naar hoe het werd bewoond door de voorname burgers van Utrecht in de zeventiende en achttiende eeuw.

Kijken jullie even mee naar dit juweeltje? 

Terug naar de 17e eeuw in deze tijdcapsule  (Foto: Funda)
Terug naar de 17e eeuw in deze tijdcapsule (Foto: Funda)

SunChaser verslaafd aan augurkensap

FOK!ker SunChaser vertelde op de radio dat hij een gekke afwijking heeft! Hij drinkt namelijk graag het sap van de augurken. Deel jij deze afwijking met hem?

Wat voor Coronawappie ben jij?

Goedemorgen! Deze morgen een submit van FOK!ker: Jippie! 

Het Covid19 tijdperk heeft ons naast veel ellende en narigheid ook een ontluisterend inkijkje gegeven in het (eigen) menselijk gedrag. Ik zou mijzelf een handgel hoarder willen noemen Wat voor Coronawappie ben jij?

Man ontsnapt op nippertje aan ongeluk door andere botsing

Terwijl een man in het Indiase Malappuram nietsvermoedend op zijn motor leunend staat de wachten langs de weg raakt achter hem een graafmachine in de slip. Niets lijkt de man nog te kunnen redden van een ernstig ongeluk, maar gelukkig voor hem komt er uit tegengestelde een auto die in botsing komt met de graafmachine waardoor de wachtende man vooral met de schrik vrij komt. Alle betrokken kwamen er goed vanaf, alleen de bestuurder van de graafmachine moest met kleine verwondingen naar het ziekenhuis.

Dit is wat je noemt een geluk bij een ongeluk.

FOK! Roddels

Hallo en welkom bij het allereerste Roddelblogje!! 

Afgelopen dagen heb ik de eerste roddels voor je verzameld van het Forum. Jij dacht natuurlijk, van, er gebeurt niet zoveel. Nou wat je nu gaat lezen dat zal je verbazen!

In het bekende Dodetopicspel in ONZ is de rust weer een beetje weder gekeerd na de grote rel, waarbij veel woorden tussen users en moderators naar elkaar werden gegooid. Het ging er heftig aan toe. 

SuperwormJim heeft toch besloten om het topic met de minuut-verslaafden weer open te gooien. Want zonder dit topic kunnen users als Jacquelinehasselbaink, Superbadeendje en Zeroku niet meer leven. Het leven zou zinloos zijn geworden.

Nu we het toch over deze reeks hebben. Er komen wat sappige roddels naar buiten. RODDEL 1! Poezeligding schijnt zwanger gemaakt te zijn en niet zomaar door iemand, nee nee nee, door een FOK!ker, een DTS-er. Namelijk ZEROKU! Hoeveel maanden ze al zwanger is en of het echt waar is weten we nog niet. Ook niet of het een jongen of meisje wordt en of hij/zij een FOK!-naam krijgt. Weet jij een leuke naam?

RODDEL 2: Phoenyx en Kree hebben een relatie. Onze tipgever wist het volgende te vermelden: phoenyx en kree hebben stiekem (nou ja, tis best overduidelijk voor iedereen) een relatie en gaan binnenkort samenwonen. Dit is toch wel heel leuk nieuws. Zouden ze hier gaan wonen? KLIK

RODDEL 3: Danny heeft ooit FOK! op zwart gezet. Tipgever: zijn er rellen geweest ja for shure ik kan me nog wel aardig herinneren dat Danny heel fok op zwart zette na een heel topic verhaal met uit de hand gelopen fok meet in Rotterdam. Ik was daar niet bij maar meegelezen. Hoe die begon het was min of meer een SC uit R&P. Ok idee van we doen een meet enzo. En ok ga de users niet noemen die erbij waren. Maargoed dat liep totaal uit de hand ik was er niet bij dus kan ook alleen maar volgen van wat erover gepost werd. Euhm voor zover ik begreep was er ergens in een Rotterdams park fikkie gestoken en een user was zo dronken dat ze over dr nek ging daar (en ja er waren fotos van. Maar die deel ik niet). En toen hebben ze die gewoon achter gelaten daar. Nou in zoverre nog want las het mee, dat ik me zorgen ging maken ook wel ff. Anyway daarna was Danny de discussie zo zat dat hij gewoon heel fok heeft afgesloten op zwart dus min of meer. Danny: Dit zegt mij letterlijk helemaal niets.

RODDEL 4: PoezeligDing heeft een relatie met producer Mike Shinoda. Ze bracht dit nieuws zelf naar buiten. Hoe zij in contact is gekomen met deze bekende producer/rapper/songwriter is nog niet bekend. In de volgende editie hopen we hier meer over bekend te kunnen maken.

RODDEL 5: Even nog wat korte liefdesgeruchten.

Devzero en Jacquelinehasselbaink 

Mrsloveable en Paul


Heb jij nou een goede FOK!roddel? Stuur me dan een DM of PM!Fun met Funda #207 - Omgebouwd zwembad in Gouda

User Jaytje07 stuurde mij een mail met met deze wel heel aparte woning. Aan de Van Itersonlaan 10 in Gouda staat één van de laatste overgebleven overdekte jaren 30 zwembaden van het land: het Spaardersbad. In het Spaardersbad zijn zes bijzondere woningen gerealiseerd die door hun ligging rondom het zwembad alle zes anders zijn. De historie van het gebouw als zwembad komt terug in de namen die aan de woningen zijn gegeven. Deze zijn namelijk vernoemd naar zes verschillende zwemslagen: Schoolslag, Rugslag, Vlinderslag, Borstcrawl, Wisselslag en Vrije slag. Alle appartementen hebben een eigen parkeerplaats. Voor slechts 560.000 euro een hele bijzondere woning dus! 

Een omgebouwd zwembad in Gouda  (Foto: Funda)
Een omgebouwd zwembad in Gouda (Foto: Funda)

Fun met Funda #206 - Militaire precisie in Ede

In Ede vinden we op de voormalige Prins Maurits kazerne dit prachtige pand dat voorheen van de Koninklijke Marechaussee is geweest. Het KMAR-gebouw fungeerde als politiepost toen Ede nog een garnizoensplaats was. Dit is nog zichtbaar door onder andere de aanwezigheid van cellen en een verhoorkamer.

Mocht je dit pandje willen kopen moet je wel van goede huizen komen, de gemeente Ede stelt nogal wat eisen aan de koper. Desalniettemin een pareltje om even te bekijken. Mocht je interesse hebben, dan dien je je voor 23 juli 12:00 uur aanstaande schriftelijk of per email te melden bij bij de makelaar. Inschrijvingen die na die tijd binnenkomen worden niet in behandeling genomen. De vraagprijs voor dit juweeltje is vastgesteld op 470.000 euro. 

Militaire precisie in Ede  (Foto: Funda)
Militaire precisie in Ede (Foto: Funda)

Derksen en Gijp willen Hélène Hendriks als presentator

Derksen en Gijp willen niet meer verder met Genee en hem vervangen voor Hélène Hendriks bij Veronica Inside. Vind jij haar een goede vervanger?

Johan Derksen de politiek in?

Onlangs heeft Henk Otten de partij Forum Voor Democratie vaarwel gezegd en Baudet verlaten. Nu heeft hij een nieuwe partij en zou graag Johan Derksen willen toevoegen als lijstduwer. Zou jij op De Snor stemmen? 

Kanye West photoshopt zichzelf op Mount Rushmore

Dat rapper Kanye West geen gebrek heeft aan eigendunk moge welbekend zijn. De beste man vindt zichzelf het beste dat ooit bestaan heeft en dat maakt hij met enige regelmaat duidelijk.

Naast dat hij zich komend jaar verkiesbaar stelt als president van de Verenigde Staten (je kunt je afvragen of hij nóg slechter zou zijn dan Trump - dat lijkt bijna onmogelijk) heeft hij ook alvast laten doorschemeren hoe legendarisch hij die baan zou vervullen. Hij heeft zich namelijk voor het gemak maar alvast in Mount Rushmore gephotoshopt.

Mount KanyeWestmore
Mount KanyeWestmore

In het enorme uithouwsel in de berg zijn de beeldtenissen van George Washington, Thomas Jefferson, Abraham Lincoln en Theodore Roosevelt te zien en - als het aan Kanye ligt - dus binnenkort ook hijzelf.

Mannen willen alleen slanke vrouwen

Volgens Victor Vlam bestaan er geen mannen die vallen op vollere/dikke vrouwen. Bekijk het fragmentje van zojuist op radio 1. 

Wat vind jij?

Antifa-Portland Onkruid vergaat niet!

Nadat het 'vuil' in de CHAZ/CHOP-bende in Seattle wat lijkt te zijn geruimd, en er een weldadige rust leek weer te keren in het links-liberale westen van de Verenigde Staten, bleek er toch te vroeg te zijn gejuicht. In Portland, Oregon (de staat net onder de staat Washington waar Seattle in ligt, net boven Californië) begint het tuig van de Antifa-beweging zijn stinkende kop alweer op te steken.

Rondkijken in de tombe van Ramses VI

Altijd al willen rondkijken in een oude tombe van een Farao maar ben je te arm om te gaan, te lui om te reizen, zijn je vakantiedagen op, gooit corona je plannen in de war of durf je gewoon niet van je zolder af?

Het Egyptische bureau voor toerisme heeft het nu mogelijk gemaakt om rond te kijken in de tombe van Ramses VI. Deze Farao regeerde gedurende 1151-1143 v.Chr over Egypte. Klik hier om te beginnen. 

Tombe van Ramses VI (foto: Egyptisch Bureau voor Toerisme)
Tombe van Ramses VI (foto: Egyptisch Bureau voor Toerisme)

ONZ in rep en roer door sluiten spelletje

Je dacht natuurlijk al, wat voel ik, wat voor vibratie voel ik over het forum gaan? Nou het rommelt in ONZ! 

Doordat er iemand een topic heeft gekaapt in het bekende 'Dodetopicspel' kwam er een felle ruzie en moest een gast-moderator uit zijn bed kruipen om het snel te sluiten. Naar verluidt heeft hij daarna niet meer kunnen slapen. 

Nog even een uitleg waar het topic over gaat, je moet zo snel mogelijk iets zeggen, zodat de ander geen punten kan krijgen. Dit doen FOK!kers dag en nacht! Onze verslaggever ging de FOK!-straat op om wat meningen te peilen bij de users. 

ToT: Ja, kut! Ik zat er nog niet zo lang en vond het wel een gezellige drukke slowchat met leuke mensen die vaak positief reageerden op elkaar. Het spel-element boeide me eigenlijk behoorlijk weinig.
Ik had begrepen dat er wel wat drama in het verleden geweest was en blijkbaar ging het nu weer ff mis.

Moderator SuperwormJim is duidelijk: Er wordt vandaag ergens achter de schermen besproken wat we er mee gaan doen. Iedere dag is er wel iets: de een miept dat het een sc is geworden, de ander spamt regelmatig de boel onder, tussendoor is er continu in meer of mindere mate gezuig en uitlokking en als toetje op de kers zijn er sujetten die een nieuw deel kapen in de wetenschap dat dat niet gewaardeerd wordt.Mijn advies voor nu: kijk eens rustig rond op FOK!. Het schijnt dat er meer is dan alleen DTS. 

Of de users een andere hobby gaan zoeken is niet duidelijk op dit moment.

SebSwe2.0: Het is bittere strijd geworden. Waar gehakt wordt vallen spaanders en wat dat betreft kennen de deelnemers de hoogtepunten, maar ook zeker de dieptepunten die zo'n allesbepalende strijd met zich meedraagt. Zeiken om de punti en de kliekjes gebeurt al sinds mijn introductie (geen idee of ik daar conclusies aan moet verbinden) mijn inziens hoort het helemaal bij het fenomeen genaamd DTS.Ik wil natuurlijk niemand voor de voeten lopen, maar ik adviseer een stevige reprimande voor de betrokkenen en een strenger beleid aangaande Topic Reports.

Dit is mijn uitspraak en daar zult u het mee moeten doen.

Zeroku: Wat een ontzettend raar moment om te beslissen wat er met dts zou moeten gebeuren. Er was werkelijkwaar niets aan de hand gisteren tot een clown die er überhaupt zelden is niet van de kaapknop af kon blijven. Vervolgens gaat het om vier posts waarin gescheld wordt en dat wordt vervolgens aangegrepen om te bekijken of het hele topic nog wel verder moet ?Zorg dat die twee afkoelen en laat de rest gewoon doorspelen zeg. Er is al bijna niemand meer op Fok en dan ga je zo je users wegjagen...

De reacties spreken voor zich. Grote ophef en grote onrust. 

Gaat dit spel ooit weer gespeeld worden op het FOK! Forum?

bordspel

Nieuwe cartoon: Social Justice Warriors?

Ik kwam deze, toch alweer wat 'oude' (2 maanden) 'leader' tegen van een cartoon. Het zou me niet verbazen dat er heel wat sjw's zijn voor wie dit een nattte droom zou zijn om deze cartoon werkelijkheid te zien worden.

En eigenlijk zou het me nog nauwelijks verbazen ook, gezien de hoeveelheid gekheid op het moment; ik moest echt even nakijken of het wel echt sarcastsch bedoeld was en geen werkelijk project van een 'pc-principal'-adept.

Britse oudjes beelden albumcovers uit

Bewoners en personeel van Sydmar Lodge Care Home in Edgware (UK) verveelden zich tijdens de lockdown en kwamen op het idee op beroemde album covers zelf uit te gaan beelden. Via Twitter zijn er een aantal te zien. 

Terugkijken: Mars tegen Fake NOS nieuws

Gisteren was ik aanwezig bij de mars tegen Fake Nieuws door de NOS. Ik arriveerde er veel te vroeg, ik was er al om twaalf uur. Op dat moment waren de voorbereidingen voor de mars vanuit de gemeente al in volle gang. Om de tijd te doden besloot  ik om eerst maar even ergens iets te gaan drinken. Toen ik om tien voor drie terug was, stond er een flinke groep te wachten.

Lees ook: Mars door Hilversum tegen Fake NOS Nieuws 

Zoals je op de foto's kunt zien, werd er niet bepaald aan de anderhalve meter maatregel gedacht. Na zo'n 25 minuten vertrok de groep voor een wandeling van een kleine kilometer. Onderweg werd er, uiteraard, muziek gedraaid. Een paar van de nummers die ik voorbij hoorde komen waren het (zeer toepasselijke) 'Als ik de baas zou zijn van het journaal', 'Get up and stand up for your right' en 'They don't care about us'. 

De video van de dialoog tussen de voorman van Nederland in Opstand en de hoofdredacteur van de NOS vind je onderaan het artikel. 

Terugkijken: Mars tegen Fake NOS nieuws (1)  (Foto: FOK!)
Terugkijken: Mars tegen Fake NOS nieuws (1) (Foto: FOK!)

Fun met Funda #205 - Terug in de tijd

In Holten vinden we dit bijzondere object. Je waant je terug in grootmoederstijd. Toch ziet het geheel er bijzonder mooi en smaakvol uit, en lijkt het op het eerste gezicht prima onderhouden te zijn. Natuurlijk ontbreken het inpandige zwembad en de ideale zolderkamer niet in dit prachtige pand. Kosten? Net geen miljoen euro! 

Terug in de tijd in Holten (Foto: Funda)
Terug in de tijd in Holten (Foto: Funda)

Misschien ook interessant?
special
Random Pics van de Dag #65
special
Foto's om je op te vrolijken - Fun Saturday #12
special
VrijMiBabes #12 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #64
preview
WRC 9
review
Othercide
©FOK.nl e.a.