FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van dinsdag 30 april 2002

Keroppi als keukenprinses

Keroppi als keukenprinses

Vorig jaar had ik besloten dat ik met mijn 17 jaar me te oud voelde om nog met mijn ouders en broertje op vakantie te gaan. Dus ik bleef thuis om ondertussen met de meest geestdodende baantjes (daarover zal ik het nog wel eens hebben ) geld te verdienen.

Omdat een fast- en of afhaaldieet me nou niet het gezondste voor figuur en kransslagaderen leek nam ik mezelf voor om elke dag volgens de schijf van 4 (voorheen bekend als de schijf van 5) te eten.

Nou had mijn moeder wel een ruim huishoudbudget achtergelaten, maar nog net niet zo ruim dat ik elke dag van de week een "koken en stomen" maaltijd kon aanschaffen. Dus dat betekende dat ik echt moest gaan koken...

Elke dag na mijn werk ging ik naar de supermarkt om daar de ingredienten voor mijn maaltje in te slaan. Sinds die dag heb ik meer respect gekregen voor de alleenstaande onder ons. Want elk pakje wat een 'alleen water toevoegen' mix bevat is afgestemd op het doorsnee gezin van 4 personen plus een golden retriever.
Soms heb je nog wel het geluk dat iets op maar 2 personen was afgestemd, maar dan nog… 2 dagen achtereen hetzelfde eten vind ik persoonlijk nou niet je-van-het.

Maar met enige creativiteit wist ik het toch voor elkaar te krijgen om 2,5 week lang gezond te eten. Elke avond ging ik mijn bordje langs: vitaminen? check! koolhydraten? check! mineralen? check! vetten? check!

Sindsdien was ik zo trots op mijn kookkunsten dat ik mijzelf begon te profileren als zijnde 'keukenprinses'. Niet dat ik voorstander ben van het bevestigen van rolpatronen, nee ik was vooral trots op het feit dat ik zo zelfstandig was dat ik 2,5 week voor mezelf had gekookt zonder dingen aan te laten branden. (Who needs de shoarmaboer anyway?).

Mijn arrogantie werd helaas een tijdje geleden in enkele uren hardgrondig afgestraft.
Mijn vriendin vierde haar verjaardag en had besloten dat ze 'hartige pannenkoeken' zou gaan maken. En als je dat voor zo'n 10 man wilt doen dan moet je een hoop pannenkoeken maken, neem dat maar van me aan.
Ik, overmoedig als ik was, riep natuurlijk gelijk: "Och ik help je wel, ik kan wel pannenkoeken bakken". En dus stond ik die middag naast haar aan het fornhuis.

Na het beslag in de pan gegoten te hebben vormde zich een schepsel wat meer weg had van een inktvlek dan van een pannenkoek. En toen ik 'm wilde omkeren, bleek dat mijn inktvlek nog niet gaar genoeg was, een zooitje in de pan was het resultaat

"De eerste pannenkoek mislukt altijd!" papagaaide ik mijn moeder na. Met een slinkse blik opzij keek ik of mijn vriendin deze smoes slikte. Zij keek me meewarig aan en antwoorde: "Ach ja he ".
Toen ook de tweede "pannenkoek" voor mijn ogen veranderde in iets wat nog in de verste verte niks weg had van de pannenkoeken die mijn vriendin uit haar pan toverde, zag ik het niet meer zitten. De keukenprinses was van haar troon geflikkerd.

Maar vriendinnen zijn behulpzaam en zo ook de mijne. Ze schoof haar pan aan de kant en ging moederlijk naast me staan. "Okee, de boter is nu heet, nu kun je het beslag in de pan doen en die goed heen en weer bewegen zodat het beslag goed verdeeld wordt." "Ja zover was ik ook al gekomen hoor" was mijn commentaar, zo debiel was ik toch ook weer niet?
"Okee en als je denkt dat je pannenkoek aan 1 kant goed is dan moet je de pan heen en weer schudden, als de pannenkoek heen en weer schuift kun je 'm omdraaien".

Als een bezetenen schudde ik mijn pan heen en weer. Maar de pannenkoek gaf geen krimp en bleef waar hij zat. Na een paar minuten probeerde ik het nog een keer...

"Whaaaaahaaaa KIJK! Kijk dan! Hij schuift! Mijn pannenkoek schuift!" riep ik buiten mijn zinnen van blijdschap. "Goedzo" antwoordde mijn vriendin, "nu moet je 'm alleen nog leren opgooien en omdraaien he!"

Verbaasd keek ik haar aan, zou ze me niet overschatten? Ik bedoel... het is mijn vader een keer gelukt om op die manier een pannenkoek achter het fornhuis te gooien. Wie weet is het erfelijk...

Maar mijn vriendin gaf mij weer duidelijke stap-voor-stap aanwijzingen en (o wonder) het lukte! Ik geloof dat ik nog minstens een 20 minuten met een grijns heb rondgelopen.

Voor de hartige pannenkoeken moest ook nog gehakt bereid worden. Een taak die aan mij werd toevertrouwd. Het rauwe gehakt door de pan schuivend verzuchtte ik: "Nou dit schiet ook voor geen meter op he."
Mijn vriendin tilde toen met een snelle beweging de pan op, keek mij aan en zei: "Als je nou eens begon met het aanzetten van het gas."


Ik moet nog veel leren

PvdA-voorzitter uit kritiek op Melkert

PvdA-voorzitter Ruud Koole heeft kritiek op zijn lijsttrekker Ad Melkert. In een interview met Nieuwe Revu laat Koole weten dat Melkert scherper, helderder, moet zijn.

Volgens Koole kan Melkert het gedachtengoed van zijn partij niet duidelijk over brengen: "Om stemmen te winnen moet Melkert de sociaal-democratische ideeën beter en scherper verwoorden. Mensen zien Melkert als onderdeel van Het Haagse, het establishment. Ik vind dat hij goed bezig is, maar dat het nog niet lukt. Althans, bij de kiezer komt het onvoldoende over".

Ad Melkert wilde niet reageren op de uitspraken van Koole, die zo kort voor de verkiezingen nogal merkwaardig zijn. Koole zelf vindt dat wel meevallen: ,,Zulke dingen mogen gezegd worden".

Koningin verlaat Meppel en Hoogeveen

Het was een ''onvergetelijke'' Koninginnedagviering, aldus onze vorstin. De koninklijke familie heeft het bezoek aan Meppel beëindigd. Op het Kerkplein werd een speciaal door Trix van Brussel geschreven lied ten gehore gebracht.

In een spontane toespraak bedankte Beatrix de bevolking van Hoogeveen en Meppel. Ze deed iedereen de groeten van de afwezige prins Claus. Voor het vertrek van de koninklijke familie werd tot slot het Wilhelmus gespeeld.

Vorig jaar zou de vorstin Hoogeveen en Meppel ook al aandoen, maar toen werd het bezoek geannuleerd wegens de mond- en klauwzeercrisis.

"Premier Pim of Fractievoorzitter Fortuyn"

In NOVA heeft Pim Fortuyn gezegd alleen zitting te nemen in een kabinet als hij dat als premier kan doen. Komt zijn lijst in de regering, wat wel aannemelijk is, dan zal Fortuyn kiezen voor het fractievoorzitterschap. De leider van LPF meldde eerder al dat hij als zijn partij zes of minder zetels haalt 'hij er zijn handen niet aan zal branden'.

Hij riep CDA-leider Balkenende en de andere fractieleiders op maximale duidelijkheid aan de kiezers te geven voor de verkiezingen. Balkenende liet zich niet verleiden tot een uitspraak over zijn voorkeur voor een coalitie. Wel is duidelijk dat Fortuyn een rechts kabinet nastreeft, dat de PvdA Fortuyn uitsluit en dat de VVD liever met het CDA dan met de PvdA zou regeren.

Het belooft een leuke verkiezingsdag te worden, 15 mei.

27 Palestijnen verlaten Geboortekerk

27 Palestijnen hebben de door Israel belegerde Geboortekerk in Bethlehem verlaten. Na controle van hun identiteitsbewijzen door Israelische militairen, werden ze weggevoerd in een bus.

Onder de zevenentwintig bevinden zich burgers en leden van Palestijnse veiligheidsdiensten. Ze worden allemaal vanmiddag vrijgelaten, aldus woordvoerders van het Israelische leger.

Wat er gebeurt met de mensen die nog in de kerk zitten,is onduidelijk. Onder hen is een dertigtal vermeende terroristen, die Israel wil berechten. Een gezant van de paus wil bemiddelen in de impasse. Het Israelische leger hield eerder op de dag een bliksemactie in een dorp bij Bethlehem. Zes mensen werden opgepakt.

Verrassingsconcert Queen in Amsterdam

Slambam_ had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Twee van de nog drie levende leden van de Britse rockband Queen hebben vanmiddag een verrassingsconcert in Amsterdam op het Museumplein gegeven. Aan het optreden deden onder anderen de gitarist Brian May en drummer Roger Taylor mee. De laatste keer dat de band in deze formatie optrad was tien jaar geleden. Queen bracht negen nummers ten gehore. Radio 538 en MTV zonden het geheel rechstreeks uit.

Het optreden was bedoeld als voorproefje van de rockmusical ''We will rock you. Die gaat op 14 mei in Londen in première. Een aantal leden van de cast van de musical trad tijdens de show op het Museumplein op als leadzanger, aldus de organisatie. Ook Trijntje Oosterhuis zong mee.

LPF gaat programma financieel onderbouwen

Romulus had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Binnen de Lijst Pim Fortuyn (LPF) is alles weer koek en ei. De ruzies in de partij zijn bijgelegd en de kandidaat-Kamerleden zouden eensgezind bezig zijn, het programma uit te werken. Om de kritiek op het ontbreken van een financieele paragraaf te weerleggen laat LPF het programma alsnog doorrekenen door de Erasmus Universiteit in Rotterdam.

Geen ruzie meer
"De ruzie tussen mij en kandidaat-Kamerlid Smolders is niet meer ter sprake gekomen", verzekert Cor Eberhard, nummer 13 op de lijst. De twee hadden ruzie over de manier waarop Smolders twee vrouwen op het partijbureau bejegend zou hebben. De vrouwen overwegen een aanklacht wegens seksuele intimidatie tegen Smolders.

''Anders weet Zalm er van''
De keuze voor de Erasmus Universiteit is een bewuste. "Indien wij het Centraal Planbureau of het ministerie van Financiën het laten doen, dan wordt minister Zalm geïnformeerd en dat willen we niet", aldus een woordvoerder.

De specialisten van de universiteit rekenen uit wat de teruggaaf van het 'kwartje van Kok' (benzineaccijns) kost en hoeveel het kost om de hypotheekrente weer volledig aftrekbaar te maken. De doorrekening moet voor de verkiezingen klaar zijn.

Prins Claus binnen enkele dagen thuis

Prins Claus mag later deze week naar huis. Dat maakte een voorlichter van de Rijksvoorlichtingsdienst (RVD) tijdens Koniginnedag in Meppel bekend.

Claus' gezondheidstoestand is zodanig verbeterd, dat hij het ziekenhuis kan verlaten. Maar hij moet nog wel een dag blijven.

De 75-jarige prins werd op 11 maart in het Academisch Medisch Centrum Amsterdam opgenomen nadat hij onwel was geworden. Artsen ontdekten bij de prins longembolieën (bloedproppen in de longslagaderen). Deze zijn in het ziekenhuis met medicijnen behandeld.

Later bleek dat Claus ook kampte met een lichte hartritmestoornis. Op 27 maart zijn op twee plaatsen in de kransslagader stents (holle metalen buisjes) geplaatst om de slagader open te houden. Sindsdien knapte Claus langzaam maar zeker op.

De prins kampt al lange tijd met diverse gezondheidsproblemen, waaronder de ziekte van Parkinson.

Triltelefoon succesvol op seksueel gebied

I-Scream had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Het Media Lab van MIT in Cambridge, Massachusetts heeft toevallig een uitvinding gedaan op het gebied van zelfbevrediging. De wetenschappers ontwikkelden een mobiele telefoon met verbeterde trilfunctie, een soort force feedback.

Prototypes in latex bevatten vijf minuscule speakertjes die 250 maal per seconde tegen de huid aan trillen. Onder deze speakertjes zitten sensoren die het mogelijk maken om zelf weer trillingen terug te sturen naar diegene die je belt.

De MIT vibraphones werden uitgedeeld aan een groep studenten die het zouden testen, maar al spoedig kwamen de wetenschappers erachter dat er nog veel meer mogelijkheden waren.....

Los Angeles herdenkt rassenrellen

Vele inwoners van Los Angeles hebben met toespraken, stiltemomenten, kerkdiensten en muziekconcerten herdacht dat de stad tien jaar geleden het centrum van hevige rassenrellen was. Het waren de ergste ongeregeldheden in de geschiedenis van het land.

De rellen ontstonden toendertijd omdat vier politiemannen die de zwarte Rodney King ernstig hadden mishandeld werden vrijgesproken. De rellen, die begonnen in de zwarte wijk South Central, zouden vijf dagen duren. Er vielen 55 doden en meer dan 2200 gewonden. Er werd voor meer dan 1 miljard dollar schade aangericht.

[Voetbal] 'Collina is een vriend van Real'

Een dag voor de halve finale in de Champions League tussen Real Madrid en Barcelona hebben verschillende Catalaanse media de onpartijdigheid van arbiter Pierluigi Collina in twijfel getrokken.

De Italiaanse scheidsrechter, aangewezen voor het halve finale duel, heeft twee weken geleden een reclamespot opgenomen met Real-spelers Zinedine Zidane en Raúl. Het tijdschrift 'Sport' schrijft hierop dat Collina openlijk sympathiseert met de Spaanse grootmacht uit Madrid.

Woensdagavond treffen Real en Barcelona elkaar in het Bernabeu-stadion in Madrid. Real verdedigt in de terugwedstrijd van de halve finale van de Champions League een 2-0 voorsprong.

Duurste paar damesschoenen in de verkoop

Harrods, het Londense warenhuis, verkoopt het duurste paar damesschoenen ter wereld. De hoogegehakte schoenen zijn versierd met 464 diamanten.

Sinds afgelopen maandag wordt het paar schoenen in Londen tentoongesteld in een kogelvrije vitrine. Daarbij wordt de vitrine continu bewaakt door beveiligingspersoneel.

De schoenen, die ruim een miljoen euro kosten, zijn gemaakt van platinadraad. Ze zijn vervaardigd door de Amerikaanse ontwerper Stuart Weitzman. Ze werden tijdens de Oscar-uitreiking gedragen door actrice Laura Harring die in de film Mulholland Drive speelt.

De schoenen zijn in maat 38. De ontwerper geeft echter aan dat dat geen beletsel hoeft te zijn voor vrouwen met grotere voeten. "De schoenen kunnen uit elkaar worden gehaald en worden aangepast aan andere eisen."

Man gechanteerd na triootje

In de Achterhoek heeft de de politie twee vrouwen opgepakt die een 55-jarige man uit Doetinchem probeerden af te persen nadat zij trioseks met hem hadden gehad.
Beide dames, 33 en 35 jaar oud, waren een paar keer met de man naar zijn huis gegaan voor een avontuurtje.
Niet veel later wist het duo met een smoes de man zijn pinpas met pincode afhandig te maken, waarop ze meteen geld van de rekening haalden.

Vervolgens schreven de vrouwen een chantagebrief aan hun slachtoffer. Daarin dreigden ze de hele seksaffaire wereldkundig te maken wanneer de man niet met een aanzienlijk bedrag op tafel zou komen. De man stapte echter met de brief naar de politie.

Tijdens het rechercheonderzoek bleek dat de vrouwen ook met twee andere mannen seks hadden gehad, van wie zij eveneens de rekening plunderden. In totaal maakten ze op die manier zo'n 1000 euro buit.

De twee bekenden ook op grote schaal boodschappen uit onbeheerde fietstassen te hebben gestolen. Daarvoor stroopten ze supermarkten door heel Doetinchem af. Hoewel het duo tientallen van deze boodschappenroven bekenden, werd slechts 11 maal aangifte gedaan.

[Voetbal] Van Basten voor stage naar Ajax

Voormalig voetballer Marco van Basten gaat stage lopen bij Ajax. De oud-speler van onder meer Ajax start begin volgend seizoen de versnelde cursus coach betaald voetbal en daarbij hoort een stageperiode bij een profclub.

Van Basten sprak inmiddels met de KNVB over de invuling van zijn stageperiode, en naar aanleidng de voetbalbond gevraagd aan technisch directeur Leo Beenhakker van Ajax of de 38-jarige ex-international welkom zou zijn bij Ajax. "Voor Van Basten staat de deur bij Ajax altijd open en dus willen wij graag een stageplaats voor hem reserveren", aldus Beenhakker.

Overigens is er nog niet tussen de KNVB en Ajax afgesproken wanneer Van Basten precies bij Ajax zal komen. De technisch directeur: "Laat staan voor hoe lang en bij welke teams. Ons is alleen gevraagd of Van Basten welkom is. Later zullen we wel over de exacte invulling praten."

Nederlandse film oorzaak bloedbad Papoea's

Het programma Andere Tijden dat vanavond wordt uitgezonden toont aan dat opnames voor een Nederlandse propagandafilm uit 1956, over de Papoea's in Nieuw Guinea, bedoeld voor de Amerikaanse markt, tot een bloedbad hebben geleid.

De makers van Andere Tijden beweren dat de Rijksvoorlichtingsdienst (RVD) in 1956 een propagandafilm over Nieuw Guinea liet maken om de Amerikanen, die sterk pro-Indonesië waren, te tonen hoe goed Nederland bezig was.

Film

Om aan te tonen hoe het er vroeger aan toe ging in Nieuw Guinea vroeg de filmploeg van de RVD aan een Papoeastam om even het koppensnellen na te spelen. Dat werd echter ten zeerste afgeraden door de plaatselijke missionaris, pater Welling, en bestuursambtenaren. Zij vreesden dat het naspelen van het koppensnellen weer tot nieuw koppensnellen zou leiden: De bewuste Papoeastam had nog maar net met deze bloedige gewoonte gebroken.

De filmploeg van de RVD had aan het advies geen boodschap, en maakte opnamen van Papoea's die, om een koppensneltocht na te bootsen, met oude mensenschedels langs de camera's liepen. Maar korte tijd later werd duidelijk dat de vrees van de plaatselijke missionaris niet ongegrond was geweest: De Papoea's gingen weer aan het koppensnellen. Tientallen leden van een naburige stam werden het slachtoffer.

Doofpot

Het Nederlands bestuur reageerde onmiddellijk en liet een strafexpeditie uitvoeren, de Papoea's oppakken en hun huizen platbranden. De Nederlandse gouverneur in Nieuw Guinea, Jan van Baal, telegrafeerde naar de regering in Den Haag dat de zaak in de doofpot moest worden gestopt, aldus de makers van Andere Tijden.

De Rijksvoorlichtingsdienst was maandag niet bereid tot commentaar


Andere Tijden. Vanavond Nederland 3: 20.28-21.00 uur.

PKK moet op EU lijst verboden groepen

De Koerdische Arbeiderspartij PKK moet op de Europese lijst worden geplaatst van verboden terroristische organisaties, zo is de mening van vrijwel alle EU-lidstaten. Leden van organisaties op die lijst zouden vrijwel direct moeten worden uitgeleverd aan andere lidstaten als die daarom vragen.

Nederland

Ons land verzette zich gisteren tijdens EU-overleg tegen opname van de PKK op de lijst, maar stond daarin alleen. Eerder had minister De Vries van Binnenlandse Zaken al laten weten dat Nederland zich niet zou blijven verzetten als het de enige tegenstander zou zijn.

De PKK heeft zich twee weken geleden omgedoopt tot Nationaal Bevrijdingsleger. Deze naam komt niet te staan op de lijst, die het gevolg is van de invoering van een Europees aanhoudingsmandaat eind vorig jaar.

De EU-landen krijgen tot donderdag de tijd om zich op het voorstel te beraden.

Melkert: "100 dagen heb ik nodig"

GrijzeDakDuif had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Gisteren presenteerde de PvdA het 100 dagen plan. In dit plan staan de belangrijkste 10 punten die de Partij van de Arbeid wil aanpakken, wanneer zij in de regering wordt gekozen. Het vormt de basis voor de inhoudelijke lijn van de campagne tot en met 15 mei.

Binnen 100 dagen wil Melkert het volgende realiseren:

1. Einde aan de wachtlijsten

2. Een voorstel voor een nieuwe WAO-wet met zekerheid voor iedereen.

3. Minder belasting voor mensen die werken of gaan werken

4. Offensief tegen criminaliteit en overlast

5. Betaalbare zorg voor iedereen

6. Het kabinet besluit snel over het mobiliteitsplan, dus meer spoor en beter gebruik van wegen.

7. Het kabinet sluit een convenant met de pensioenfondsen om de overgang naar waardevaste pensioenen te regelen.

8. Meer geld voor ontwikkelingslanden

9. Geen jongere van school zonder diploma

10. Moderne verlofverzekering waardoor mannen en vrouwen beter in staat zijn werken, zorgen en leren te combineren.

Rustig verloop Koninginnenachten

Naar schatting 250.000 mensen zijn op de been gekomen voor de traditionele KoninginneNach gisteravond in Den Haag. Op vier openluchtpodia speelden bands uit binnen- en buitenland, en dj's zorgden op twee pleinen voor dansmuziek. De politie spreekt van een opvallend rustige nacht.

In Amsterdam namen duizenden mensen alvast een voorschot op Koninginnedag door de kroeg op te zoeken. Volgens een politiewoordvoerder was het drukker dan op een normale uitgaansavond. Ook uit Amsterdam zijn geen problemen gemeld.

In het Overijsselse Genemuiden is de avond voor Koninginnedag zonder problemen verlopen. Vorig jaar was het stadje het toneel van ernstige ongeregeldheden nadat de politie ingreep bij de traditionele brommerraces. Dit jaar is in samenspraak tussen gemeente en de jongeren besloten een gecontroleerde brommerrace te houden op het plaatselijke industrieterrein.

In de hoofdstad worden vandaag ongeveer 500.000 mensen verwacht voor de Vrijmarkt. Om de bezoekersstroom in goede banen te leiden, worden er elfhonderd extra politiemensen ingezet. De NS hebben achthonderd personeelsleden extra aan het werk om een herhaling van de chaos van vorig jaar te voorkomen. Toen liep het treinverkeer volledig in het honderd, en braken er rellen uit rond het Centraal Station.

Portemonnee terug na vijftig jaar

mcintosh had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Het kan gebeuren dat je een portomonnee verliest. Maar dat deze dan pas na een halve eeuw terugkomt is nogal bizar! Lijkt een fabeltje in deze tijd, maar het is echt gebeurt.

In 1951 verloor een man in San Fransisco zijn portemonnee in een telefooncel. Het ding werd gevonden door een man, die besloot de portemonnee terug te geven aan de rechtmatige eigenaar. De eerlijke vinder raakte bij een ongeluk betrokken waardoor hij de vondst vergat.

Onlangs vond de man de portemonnee terug en besloot de portomonnee alsnog af te leveren bij de rechtmatige eigenaar. Helaas bleek deze al veertig jaar geleden overleden te zijn, dus ging de beurs naar diens zoon. De zoon was ontroerd door de eerlijkheid van de man. Nog gelukkiger was de zoon met een foto van zijn vader, gemaakt in 1942, die zich in de portemonnee bevond.

Fortuyn wijst premier Balkenende af

Naar eigen zeggen is Pim Fortuyn de politiek ingegaan om een coalitie met VVD en CDA mogelijk te maken. "Maar wanneer het CDA de grootste wordt, ga ik het kabinet niet in, zeker niet onder (CDA-leider) Balkenende," aldus de lijsttrekker van de Lijst Pim Fortuyn.

Mocht de Lijst Pim Fortuyn deelnemen aan een coalitie met het CDA, dan blijft Fortuyn fractievoorzitter in de Tweede Kamer. Fortuyn heeft al eerder laten weten alleen voor het premierschap te gaan.

Fortuyn omschrijft in een interview met het Reformatorisch Dagblad Balkenende als te jong en onervaren, al kan hij mogelijk wel tot premier uitgroeien. Verder beschuldigt hij het CDA "ten diepste dezelfde regentenpartij te zijn gebleven. Fortuyn verwijt het CDA een duidelijke linkse of rechtse koers te varen: beste kiezer u stemt en wij bepalen wel wat er met u stem gebeurt."

In de discussie over de opvolger van het F-16-gevechtsvliegtuig, de JSF, kiest Fortuyn niet nadrukkelijk partij. Het is voor hem "geen principieel probleem". Wanneer het geld ervoor is wil hij de gok wagen, maar dan mogen andere belangrijke zaken niet in het gedrang komen.

Sorcerer bedankt voor het submitten

Lesauto rijdt 16-jarige jongen aan

AnTjE had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Een 16-jarige jongen uit Pijnacker is maandagochtend rond tien uur op zijn fiets aangereden op een kruispunt. De jongen werd geraakt door een zwarte lesauto, die even stopte en daarna weer doorreed.

De 16-jarige jongen verklaarde tegenover de politie dat het om een zwarte Volkswagen ging. Het slachtoffer hield aan de aanrijding een gekneusde enkel over en een in de prak gereden fiets.

Van de lesauto ontbreekt nog iedere spoor. De politie verklaarde een onderzoek te starten, in de hoop de lesauto op te sporen.
Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1230
special
Random Pics van de Dag #1229
special
Random Pics van de Dag #1228
special
Random Pics van de Dag #1227
special
Sterren kijken tijdens Comic Film & Manga Fest in Rotterdam
special
VrijMiBabes #202 (not very sfw!)
©FOK.nl e.a.