FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van zaterdag 20 april 2002

Film Review: K-Pax

Heel af-en-toe kom je een film tegen die zich niet laat vangen in een hokje.
Een film die een goed verhaal heeft, en die gedurende dat verhaal, heen en weer schommelt tussen verschillende genres.

Geen "lach-of-ik-schiet" humor, geen nutteloze verwoesting van gemeenteeigendommen, geen zinloos fysiek geweld. K-Pax is een film met in de plaats daar van een goed bedacht, en geschreven script.

Een film, gemaakt omdat iemand vond dat dit script gewoon het grote doek moest halen, en niet omdat de kassa moet rinkelen, maar gewoon omdat het een mooi script is.

Autobom ontploft bij Bilbao

Zaterdag is in Noord-Spanje in het plaatsje Gexto bij Bilbao een autobom ontploft. Volgens de plaatselijke autoriteiten is de materiële schade groot, maar zijn er geen gewonden gevallen. Men verdenkt de Baskische afscheidingsbeweging ETA van de aanslag.

Vooraf was de politie ingelicht door een anoniem telefoontje uit naam van de ETA. Dankzij dit telefoontje wist de politie te voorkomen dat er slachtoffers zouden vallen.

Keroppi als terrorist

Keroppi als terrorist

Als eindexamenkandidaat wordt je geacht toch om iets leuks voor de rest van de school te organiseren. Op de ene school heet het "de Stunt" op de andere school "de Laatst SchoolDag (lsd)" en bij ons wordt 't vooral Kolderdag genoemd.

Eigenlijk was dit gebeuren bij ons op school streng verboden nadat 2 jaar geleden een docent lichtgewond (lees: gescheurd trommelvlies) was geraakt. Maar nadat we met onze liefste smoeltjes bij de rectrix hadden gevraagd of we alsjealsjealsjeblieft een geweldloze kolderdag mochten houden, stemde ze toch toe. En de voorbereidingen konden beginnen.

Na weken van vergaderen, overleggen, denken, dingen schrappen, wanhopen, irriteren, enthousiast zijn, meer overleggen, bellen, mailen, en nog meer vergaderingen was dan eindelijk de dag aangebroken.

Ons thema was een 'terroristische aanslag op de school'. Nu zul je misschien denken "jee wat smakeloos zeg", maar het geheel werd met zo'n vette knipoog gebracht dat 't iedereen de humor er wel van in kon zien.

Op school aangekomen (bepakt met 3 verschillende rugtassen) bleek een groepje al druk in de weer. De ene helft was limonade voor de kinderen aan het maken en cake aan het snijden, de andere helft was 't plan aan 't aanpassen. We hadden de kinderen namelijk door als terroristen verkleedde 6e klassers, het schoolplein willen opjagen waar ze van het "rode kruis" (5 meisjes verkleed als zustertjes een plakje cake en een bekertje limonade zouden krijgen.
Maar om 300 kinderen nou een kwartier in de miezerregen te laten staan.. nee dat leek ons nou ook niet al te aardig. Dus nu houden we ze maar in hun klassen gegijzeld voordat ze de aula ingejaagd worden en daar een spetterende show voor hun kiezen krijgen.

Terwijl ik van de ene vergadering naar de andere ren, kom ik in de gang een vriendin van mij tegen. Ze zwaait met iets dat nog het meeste wegheeft van een dode angora cavia. In werkelijkheid is het voorwerp een blonde pruik. Perfect voor mijn rol als "lieftallige assistente" (diep in mij schuilt een ware Leontien) in een van de show onderdelen.

Hectiek alom! Maar als dan eindelijk alle cake is gesneden, 300 bekertjes gevuld zijn, de aula's is omgebouwd en alle stoelen neergezet zijn... dan kunnen we beginnen.
Via de intercom klinkt dreigende muziek, 2 klagenoten (verkleed als Osama en Sadam) schreeuwen dat iedereen in zijn klas moet blijven zitten. Wederom klinkt de dreigende muziek en overal door de school springen klasgenoten (simpelweg met een theedoek en supersoaker tot terrorist getransformeerd) de klaslokalen in en jagen de kindertjes als vee de aula in.

Onderaan de trap staan 5 meisjes in zusteruniform het eten uit te delen. Een van mijn vriendinnen speelt lekker mee door kinderen met een stetoscoop te checken op hartslag en met een bezorgd gezicht te vragen of ze niet gewond zijn.
Aan de gezichten valt te zien dat de kinderen het allemaal geweldig vinden.

Snel kleed ik me om voor mijn act. Een quiz waar 2 alfa leraren tegen 2 beta leraren strijden. En ik ben dus de dozige lieftallige assistente die bordjes omhooghoudt met "Applause" en "Aaaaaaah". Nadat ik mijzelf in een blauwe glitterjurk heb gehesen en mijn donkerbruine haar onder die blonde pruik heb verborgen loop ik wat achter de schermen rond. Opeens komt een vriendin achter me aan hollen. Op mijn vraag waar de brand is antwoord ze: "Je jurk schijnt door!"
Fuck! Fuck! Ik heb geen andere jurk bij me en ik moet binnen nu en 3 minuten op. Adrenaline schiet door mijn bloedvaten maar "the show must go on" en ik besluit maar om toch op te gaan. "Onthoudt 1 ding sist mijn vriendin me nog toe, draai NIET je rug richting publiek, dan valt 't doorschijnen best mee.

Vanaf het moment dat ik het podium betreed tot het moment dat ik het weer verlaat, dreunt het als een mantra door mijn hoofd: niet je omdraaien, niet je rug laten zien, niet omdraaien. Ondertussen speel ik met verve de hersenloze quizassistente. Een taak die me verdacht makkelijk afgaat...

Zogauw mijn act afgelopen is strek ik gauw een broek onder m'n jurk aan en ga aan de zijkant zitten. Genieten van de rest van de show

En als dan achteraf (tijdens het opruimen) verschillende leraren en kinderen op je afgelopen komen om te zeggen dat ze het "Heeeeel erg gaaf!" was, dan denk je: "Hier hebben we het voor gedaan!"

Lijk zanger Alice in Chains gevonden

In het huis in Seattle van de zanger/gitarist van Alice in Chains, Layne Staley, is vrijdag een lijk gevonden. Na nader onderzoek bleek het om het lichaam van Layne Staley te gaan. De politie wilde nog geen verdere details vrijgeven. Staley bleek bij de vondst al enkele dagen dood te zijn.

Staley, 34 jaar, schreef veel teksten waarin duidelijk werd dat hij problemen had met zijn heroine verslaving. Of drugs iets met het overlijden van de zanger te maken heeft is nog niet bekend.

Asielzoekster steekt zichzelf in brand

valkenburg had ons via de newssubmit het volgende te melden:

In een asielzoekerscentrum in het Groningse Uithuizen heeft 56-jarige bewoonster zichzelf vrijdagavond met benzine in brand gestoken. Omstanders konden haar brandende kleding snel blussen, waardoor de vrouw slechts lichte brandwonden opliep.

Maandag zou de vrouw uit het asielzoekerscentrum worden gezet, omdat haar asielaanvraag was afgewezen. Momenteel ligt zij voor behandeling in het Academisch Ziekenhuis Groningen.
Een toegesnelde beveiligingsbeambte van het centrum liep lichte brandwonden op aan zijn handen.

Israël verwoest deel ministeries in Ramallah

Volgens Palestijnse getuigen zijn eenheden van de Israëlische strijdkrachten vannacht binnengedrongen in een aantal ministeries in de bezette Palestijnse stad Ramallah. De militairen hebben een groot deel van het interieur, het computersysteem en archiefmateriaal en dossiers vernield. In elk geval zouden de ministeries van Onderwijs en van Werkgelegenheid zijn getroffen.

In Ramallah geldt een uitgaansverbod, daardoor was niemand aanwezig in de ministeries.

Jenin: Israël zegt VN medewerking toe

Israël heeft zijn medewerking toegezegd aan een onderzoek van de Verenigde Naties naar naar de gebeurtenissen in het vluchtelingenkamp bij Jenin op de Westelijke Jordaanoever.

In dat kamp zijn bij de zware gevechten volgens Israël ongeveer 50 Palestijnen en 23 Israëlische militairen gedood. De Palestijnen beweren echter dat 500 inwoners van het kamp zijn gedood en spreken van een bloedbad.

De VN-Veiligheidsraad stemde afgelopen nacht unaniem in met de onderzoeksmissie. In de resolutie wordt Israël opgeroepen de beperkingen voor hulporganisaties op te heffen.

William Burns sprak vandaag van een humanitaire tragedie voor de duizenden Palestijnen en drong ook aan op volledige toegang van hulporganisaties. Burns, de Amerikaanse gezant voor het MO, bracht vandaag een bezoek aan het vluchtelingenkamp.

D66: ''Kilometerheffing nu invoeren''

D66 lijsttrekker Thom de Graaf vindt dat het demissionaire kabinet de kilometerheffing nog in deze regeerperiode moet invoeren. Een eventueel rechts kabinet van CDA, VVD en de Lijst Pim Fortuyn zou de plannen voor de kilometerheffing de nek kunnen omdraaien.

De Graaf zei dit vanmiddag in een debat, op een milieumanifestatie in Amsterdam, met GroenLinks-lijsttrekker Paul Rosenmöller.
Rosenmöller is van mening dat de heffing er allang had moeten zijn.

Onlangs is het begrip kilometerheffing door de Tweede Kamer in de wet vastgelegd. Een meerderheid van PvdA, D66, GroenLinks, SP en ChristenUnie wilde er zeker van zijn dat dit gebeurde voor de verkiezingen van 15 mei.

Zilver voor Nederlandse turnvrouwen

cockatrice had ons via de newssubmit het volgende te melden:

De Nederlandse vrouwenturnploeg behoort tot de wereldtop. Die bevestiging kwam gisteren in Patras. De turnvrouwen wonnen voor het eerst in de geschiedenis een medaille op het Europees kampioenschap. Het turnteam won in het Griekse Patras het zilver; na Rusland en voor Italië.

De Nederlandse ploeg bestond uit Verona van der Leur, Suzanne Harmes, Monique Nuyten, Renske Endel en Gabriëlla Wammes.

Doden concentratiekamp Dachau herdacht

In het Amsterdamse Bos zijn de tienduizenden mensen herdacht die tijdens de Tweede Wereldoorlog omkwamen in het concentratiekamp Dachau.

Rond het middaguur verzamelden zich op de gedenkplaats overlevenden, nabestaanden en belangstellenden. Burgemeester Cohen hield een korte toespraak. Hij sprak onder meer zijn bewondering uit voor de Amerikaanse soldaten die het kamp in 1945 bevrijdden: "Wat zij toen aantroffen, is voor ons nu nog steeds niet te bevatten".

Dachau werd in 1933 gebouwd en diende als voorbeeld voor de latere concentratiekampen van de nazi's. Voor de oorlog werden er politieke tegenstanders van Hitler gevangen gehouden. Tijdens de oorlog zaten er meer dan 200.000 mensen gevangen. De meesten van hen overleefden het niet

PvdA: ''Nu geen besluit nemen over JSF''

In deze kabinetsperiode wil de PvdA geen besluit nemen over Nederlandse deelname aan de ontwikkeling van de Joint Strike Fighter (JSF). Dat heeft lijsttrekker Melkert gezegd bij de start van de verkiezingscampagne.

Melkert zei dat er te grote risico's voor de belastingbetaler in het huidige kabinetsvoorstel zitten, om ruim 800 miljoen euro te investeren.

Het standpunt van de PvdA-fractie is van doorslaggevend belang bij het JSF-debat, komende dinsdag. Het is daarmee zo goed als zeker dat het huidige demissionaire kabinet geen intentieverklaring zal tekenen voor deelname aan de ontwikkeling van de Amerikaanse straaljager.

Philips

De laatste ontwikkelingen in de JSF-discussie zijn een forse tegenvaller voor Philips. Het elektronicaconcern wil een dochteronderneming verkopen die kan rekenen op een grote order bij een Nederlandse deelname aan het JSF-project. Philips mikte op een hogere verkoopprijs voor de defensiedochter die niet langer tot de kernactiviteiten wordt gerekend.

Voor GroenLinks is dit laatste bericht weer aanleiding om dinsdag, vlak voor het JSF-debat, Kamervragen te willen stellen.

Patrick Stewart in Nederland

-NOORDWIJK- 19 April 2002.

Als grote Star Trek fan zijnde en Fok! Reporter ben ik in alle vroegte richting het Space Expo Centre in Noordwijk vertrokken. Ik kwam daar aan om 08:30. Rond 9 uur kwamen zelfs de eerste fans al aan. Helaas voor deze mensen konden ze pas om 12:30 het terrein op.




Patrick Stewart (61 inmiddels), een acteur die al heel wat film en toneelstukken op zijn naam heeft staan, zo kun je hem buiten Star Trek nog zien in voornamelijk Shakespeare toneelstukken, wat zijn grootste passie is en waar hij al 26 jaar actief in was voordat hij überhaupt als Captain Picard te zien was in Star Trek. Patrick zou om 10 uur aankomen maar de beste man heeft ook de Nederlandse ochtendspits aan den lijve mogen ondervinden. Gelukkig kwam alles toch nog goed en kon de persconferentie van start gaan nadat Stewart een korte introductie over zichzelf en Star Trek had gegeven.

De laatste keer dat hij in Nederland was, is 32 jaar geleden voor een Shakespeare toneelstuk, (hoe kan het ook anders, z'n hart ligt toch nog steeds daarbij en dat kon je ook duidelijk merken in wat hij vertelde), hij had een leuke herinneringen overgehouden aan Nederland, Amsterdam vond hij met name mooi en hij heeft het deze keer zo gepland dat hij zijn weekend in de hoofdstad kan doorbrengen. Zijn vrouw, een Amerikaanse, was nog nooit in Nederland geweest en maakt van deze gelegenheid gebruik om Amsterdam te bezoeken. Dus mocht je nog Amsterdam in gaan dit weekend, wie weet kom je hem daar dan ook nog tegen! Zondagmiddag gaat hij richting Parijs om daar de DVD box-set te promoten.

Asielzoekers mogen stadhuis Den Haag niet in

De gemeente Den Haag heeft vandaag ongeveer 45 uitgeprocedeerde asielzoekers en sympathisanten de toegang tot het atrium in het stadhuis geweigerd. De groep wordt tegengehouden door het gemeentepersoneel.

Volgens een woordvoerder blijft de groep voor het stadhuis zitten tot het atrium om 17.00 uur dichtgaat. Maandag willen de demonstranten weer proberen het gemeentehuis binnen te komen om hun actie voort te zetten. De asielzoekers sloegen ruim twee weken geleden hun bivak op in het stadhuis.

De uitgeprocedeerden zien geen mogelijkheid terug te keren naar hun land van herkomst en eisen opvang door de gemeente. Burgemeester Deetman liet hen weten dat ze geen steun van Den Haag hoeven te verwachten.

Haselhoef: houd relschoppers zondag thuis

Imam Abdullah Haselhoef doet een beroep op 'ieders verantwoordelijkheid en menselijkheid' voor het goed verlopen van de pro-Israël demonstratie aankomende zondag. Hij is ontstemd over de ongeregeldheden die vorige week zaterdag uitbraken bij de pro-Palestina demonstratie in Amsterdam. Toen gooiden enkele honderden voornamelijk allochtone jongeren stenen en flessen naar de politie. Van een Joodse man werd het keppeltje afgepakt.

Dit moet voortaan voorkomen worden volgens Haselhoef. In een persbericht verstuurd door de Moslim Media Groep vraagt hij: Als u weet of vermoedt dat uw kinderen, broertjes of neefjes van plan zijn om naar deze 2e bijeenkomst voor Vrede te gaan om deze te verstoren, houd hen thuis!"

Alhoewel hij het oneens is met de volgens hem éénzijdige solidariteitsverklaring met Israël meent hij echter "dat ons verschil van mening slechts in een politiek debat geuit mag worden. Geweld en intimidatie horen in een democratische rechtstaat niet thuis." Hij vraagt mensen die denken met hun aanwezigheid eventuele intimidatie zou kunnen beteugelen, te overwegen om bij deze bijeenkomst aanwezig te zijn. "Niet als demonstrant voor de eenzijdige solidariteitsbetuiging met de staat Israel, maar als voorvechter voor de vrijheid van meningsuiting."

De demonstratie wordt georganiseerd door een aantal Joodse organisaties. Het begint om 18:00 op het Jonas Daniel Meijerplein (bij de Dokwerker). De boodschap van de demonstratie is: "Tegen terreur, voor vrede."

Nieuw album Oasis nu al op internet

VerdienEuro.TK had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Drie maanden voor de datum waarop de nieuwe cd van de Britse popband Oasis zou uitkomen, zijn alle nummers al gratis van het internet te downloaden. Platenmaatschappij Sony is woedend omdat zij vreest dat miljoenen fans het nieuwe album niet in de winkel gaan kopen. Het bedrijf gaat proberen de sites die de muziek brengen te laten sluiten.

Op basis van de illegaal verspreide opnamen zijn zelfs al recensies verschenen. De opnamen zijn waarschijnlijk met verborgen afluisterapparatuur gemaakt toen Oasis in de studio bezig was met de opnamen van 'Heathen Chemistry'.

Anthrax in Amerikaans militair laboratorium

In een militair onderzoeksinstituut, in de Amerikaanse staat Maryland, zijn sporen van de anthraxbacterie, de verwekker van de ziekte miltvuur, gevonden. De sporen werden aangetroffen in het Fort Detrick-instituut voor medisch onderzoek van infectieziekten. Minstens 1 persoon is besmet met de bacterie.

Op dit moment zijn er vijf Amerikanen aan miltvuur gestorven, na de aanslagen van 11 september. De Verenigde Staten weten nog steeds niet wie die brieven verstuurd zou hebben, maar ze verdenken wel enkele wetenschappers.

Stel in ziekenhuis behandeld na orale sex

sop had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Een stel uit Roemenië eindigde in het ziekenhuis nadat het erachter kwam dat koken en orale sex niet samen gaan. De man was pannenkoeken aan het klaarmaken, terwijl de vrouw hem oraal aan het bevredigen was. De man morste echter hete olie over de rug van de vrouw, die als reactie, de man door zijn geslachtsdeel beet.

Het stel eindigde in het ziekenhuis, waar het (gelukkig) geholpen konden worden. Het wenste echter, dat de doktoren zijn identiteit niet openbaar zouden maken. Overigens is dit niet de eerste keer dat dit gebeurt in Roemenië. Al eerder, in november 2000, gebeurde hetzelfde bij een stel in Boekarest, terwijl de man patat aan het bakken was.

Nova peiling: winst SP en GroenLinks

De val van Paars 2 heeft de PvdA geen goed gedaan in de peiling van bureau Interview/NSS, uitgevoerd in opdracht van NOVA. De partij heeft de afgelopen week drie zetels moeten inleveren. VVD en CDA bleven constant, terwijl GroenLinks, SP en de Lijst Pim Fortuyn licht wonnen.

De opwaartse lijn die GroenLinks de afgelopen weken heeft ingezet houdt aan: Twee weken geleden stond GL nog op dertien zetels, vorige week waren dat er veertien en deze week komt er nog één bij. Het verschil met de Lijst Pim Fortuyn blijft drie zetels, omdat deze ook weer één zetel wint en nu op achttien uitkomt.

Een andere opvallende winnaar is de SP, die twee zetels wint tov de vorige peiling, en er nu drie meer scoort dan het huidige zetel aantal in de Tweede Kamer. Ronduit slecht gaat het met Leefbaar Nederland, dat nu nog maar op twee zetels kan rekenen.

Met deze cijfers is een coalitie denkbaar van PvdA, CDA en GroenLinks (79 zetels), of PvdA, CDA en VVD (90). Een rechtse coalitie van VVD, CDA en Lijst Pim Fortuyn zou net geen meerderheid halen (74).

Uitslag NOVA peiling. (tussen haakjes het virtuele verschil met de Kamer nu)

PvdA ---> 34 (-11)
VVD ---> 26 (-12)
CDA ---> 30 (+1)
D66 ---> 8 (-6)
GroenLinks ---> 15 (+4)
SP ---> 8 (+3)
ChristenUnie ---> 7 (+2)
SGP ---> 2 (-1)
Leefbaar Nederland ---> 2 (+2)
Lijst Pim Fortuyn ---> 18 (+18)


Meer over deze peiling staat op de site van de politiekebarometer.

Google opent betaalsite

Google heeft voor het eerst in zijn bestaan een betaalsite geopend, Google Answers. Researchers beantwoorden live vragen van gebruikers voor een bedrag van $4 tot $50.

Elke vraag die in nummers of woorden kan worden beantwoord, is welkom, zo laat een woordvoerder van Google aan Voelspriet weten. Iedereen die de vragenprocedure doorloopt, is altijd $ 0.50 kwijt, ook al besluit hij of zij alsnog geen antwoord te kopen.

Driekwart van de opbrengst gaat naar de researcher zelf. Slimme zoekers kunnen zich vanaf nu aanmelden bij de zoekmachine en krijgen vijf testvragen voorgeschoteld, zie ook de FAQ. Ook Nederlandse zoekdeskundigen zijn welkom om mee te doen, zo laat Google aan Voelspriet weten. Ze worden uitbetaald bij een opbrengst van $ 50 of meer. Google heeft voor aankomende researchers een uitgebreide manual geschreven.

Vragenstellers die ontevreden zijn met het antwoord, kunnen volgens Google hun geld terug krijgen.

Voor meer info zie de bron.

[Voetbal] SBS behoudt rechten

Ook de komende vier jaar zullen de uitzendrechten van de Amstel Cup en de Gouden Gids Divisie in handen van SBS blijven. De overeenkomst moet zaterdagmiddag nog wel officieel goedgekeurd worden door de clubs uit de eerste divisie.

Aangezien de bekerduels goed bekeken worden, zal het commerciële televisiestation volgend seizoen meer wedstrijden om de Amstel Cup uitzenden. SBS bracht deze editie zeven duels op het scherm, in het seizoen 2002/2003 zal de zender zestien bekerwedstrijden uitzenden. Ook is afgesproken dat die duels alleen plaatsvinden op dagen wanneer er geen Europees voetbal is.

Daarnaast probeert SBS het overzicht van de duels in de eerste divisie, vrijdagavond rond 23.00 uur, naar een eerder tijdstip te verplaatsen. Welk bedrag met de overeenkomst is gemoeid, werd niet bekendgemaakt. ,,Het gaat om miljoenen'', aldus een woordvoerder van SBS.

Recordbedrag voor Fabergé ei

Vrijdag heeft een anonieme verzamelaar het recordbedrag van 9,6 miljoen dollar (ruim 10,5 miljoen euro) betaald voor een Fabergé-ei. Het 'winterei' is versierd met meer dan 3000 diamanten.

Volgens een medewerker van Christie's, waar het ei onder de hamer kwam, heeft de opbrengst de verwachtingen van het veilinghuis ver overtroffen. Het ei werd met Pasen 1913 aan tsaar Nicolaas II en tsarina Maria Feodorovna geschonken.

De hofleverancier van de tsaar, Carl Fabergé, heeft het kunstwerk vervaardigd. Het is gemaakt van fijn gebeeldhouwd doorschijnend bergkristal. In het ei is een bloemenmand afgebeeld die de verrijzenis van Christus symboliseert.

De in St. Petersburg geboren Fabergé (1845-1920) heeft tussen 1885 en 1916 vijftig Paaseieren ontworpen voor de keizerlijke familie. De meeste bevinden zich volgens deskundigen in het Kremlin of zijn in het bezit van de Britse koningin.

NCRV-leden geschokt door Paul de Leeuw

gerritdekzijl had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Een aantal leden van de NCRV is ernstig verontrust over de nieuwe presentator van de christelijke omroep: Paul de Leeuw. Dat hij bijvoorbeeld het tv-spelletje 'Zo vader zo zoon' op zondagen op gaat nemen, is bij veel leden `keihard aangekomen'. Ook uitlatingen in zijn eigen programma 'Herberg De Leeuw' zoals `rood anusje' en `reet' wekken bij NCRV-leden de angst op dat `straks alles geoorloofd is' bij de nu al 78 jaar oude omroep.

In enkele provinciale ledencommissies wordt vanavond met pen en papier in de buurt naar Herberg De Leeuw gekeken. Sinds de voormalige VARA-ster deel uitmaakt van de NCRV, hebben vele honderden leden al hun abonnement beëindigd. "De NCRV ontwikkelt zich sneller dan een oudere generatie leden kan bijhouden", meent de directe chef van De Leeuw, Roek Lips.

Om de komst van De Leeuw aan de leden te `verkopen' neemt de NCRV het niet echt nauw met de waarheid. Op ledenavonden is de afgelopen maanden namelijk de leugen rondgestrooid dat De Leeuw als een verloren zoon bij de NCRV aanklopte en dat toen is gezegd: "je bent welkom".

Levenslang contract Schumacher

De Italiaanse formule-1-renstal Ferrari heeft regerend wereldkampioen Michael Schumacher een contract voor het leven aangeboden. Dat zegt de Duitse viervoudig wereldkampioen in een interview met een Duits dagblad.

Het aanbod werd aan Schumacher gedaan door president-directeur Luca Di Montezemolo. ,,Als je bij ons wilt blijven rijden tot je honderd bent, dan kan dat'', zei de topman tegen Schumacher.

De Duitse topcoureur is niet van plan om tot zijn honderdste te rijden in de F1-sport, maar wil graag bij het italiaanse bedrijf blijven. ,,Na mijn loopbaan als coureur zal ik bij Ferrari blijven werken'', stelt Schumacher.

[F1] Levenslang contract voor Schumacher

De Italiaanse formule-1-renstal Ferrari heeft regerend wereldkampioen Michael Schumacher een contract voor het leven aangeboden. Dat zegt de Duitse viervoudig wereldkampioen in een interview met een Duits dagblad.

Het aanbod werd aan Schumacher gedaan door president-directeur Luca Di Montezemolo. ,,Als je bij ons wilt blijven rijden tot je honderd bent, dan kan dat'', zei de topman tegen Schumacher.

De Duitse topcoureur is niet van plan om tot zijn honderdste te rijden in de F1-sport, maar wil wel bij Ferrari blijven. ,,Na mijn loopbaan als coureur zal ik bij Ferrari blijven werken'', stelt Schumacher.
Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1256
special
Random Pics van de Dag #1255
special
VrijMiBabes #206 (not very sfw!)
special
FOK! Zien en doen: Weekend van het Verdedigingserfgoed
special
Random Pics van de Dag #1254
special
Random Pics van de Dag #1253
©FOK.nl e.a.