Man gechanteerd na triootje

In de Achterhoek heeft de de politie twee vrouwen opgepakt die een 55-jarige man uit Doetinchem probeerden af te persen nadat zij trioseks met hem hadden gehad.
Beide dames, 33 en 35 jaar oud, waren een paar keer met de man naar zijn huis gegaan voor een avontuurtje.
Niet veel later wist het duo met een smoes de man zijn pinpas met pincode afhandig te maken, waarop ze meteen geld van de rekening haalden.

Vervolgens schreven de vrouwen een chantagebrief aan hun slachtoffer. Daarin dreigden ze de hele seksaffaire wereldkundig te maken wanneer de man niet met een aanzienlijk bedrag op tafel zou komen. De man stapte echter met de brief naar de politie.

Tijdens het rechercheonderzoek bleek dat de vrouwen ook met twee andere mannen seks hadden gehad, van wie zij eveneens de rekening plunderden. In totaal maakten ze op die manier zo'n 1000 euro buit.

De twee bekenden ook op grote schaal boodschappen uit onbeheerde fietstassen te hebben gestolen. Daarvoor stroopten ze supermarkten door heel Doetinchem af. Hoewel het duo tientallen van deze boodschappenroven bekenden, werd slechts 11 maal aangifte gedaan.