Gameforce wedstrijd

Over een aantal weken op 13 en 14 oktober is GameForce, de grootste gamebeurs van België in de Nekkerhal in Mechelen. Hier is ieder jaar ontzettend veel te doen, te bekijken en te beleven. Met FOK! maak je kans op twee toegangskaartjes om te genieten van het spektakel. Hier een kort overzicht van wat er allemaal is.

Virtual en meer realities
Voor mensen die van techniek houden is er volop virtual, augmented en mixed reality te ervaren. Denk aan hits als Superhot, Serious Sam VR en Beat Saber.

AAA-games
Er zijn meer dan 80 standhouders aanwezig met alle grote namen. Nintendo, Sony PlayStation, Ubisoft, Warner, Epic Games, Bandai Namco en Square Enix zijn sowieso van de partij. Dat betekent grote AAA-titels die je vast kunt testen. Je krijgt de kans om een kleine week van tevoren op knoppen te mogen rammen met Soulcalibur VI. Voor gamers met ritmegevoel is er plek bij de stand van Studio Brussel, waar Just Dance 2019 te spelen is. Subtiele sluipmoordenaars komen aan hun trekken met Hitman 2.

GameForce

Indie
Natuurlijk kun je ook voor indiegames gaan. Op Indigo zagen we reeds Flotsam en Antigraviator voorbijkomen. Deze zijn hier te spelen samen met vele andere namen, zoals Timebenders en Assault Spy. Voor waaghalzen is er Deadly Cryptids, een vr-spel met bitcoin-integratie.

 

Retro
De laatste jaren is retro steeds meer de rage.  GameForce heeft een complete retro-arcade  neergezet. Voor de die-hards is er het Belgische kampioenschap Snake bij de Nokia stand.

GameForce

Hardware
Verder wil je uiteraard op de beste hardware spelen. Bekende winkels als GameMania, Tones en Alternate, fabrikanten zoals MSI, Asus, Corsair en Nokia en merken zoals Omen van HP en LG zijn er ook. Ze presenteren hun waren en verkopen deze meteen. Naast hardware is er ook merchandise te krijgen.

Esports
Natuurlijk is er volop esport te zien in Mechelen. Je kunt genieten van League of Legends, Counter-Strike: Global Offensive (CSGO), Hearthstone en Rocket League. De beste gamers van de Benelux strijden hier op de GameForce Masters. Defusekids en Sector One zijn sowieso aanwezig.

GameForce 

Cosplay
Geen gamebeurs zonder cosplay. De connaisseurs gaan weer genieten, want er zijn prijzen te verdienen voor het mooiste kostuum. Amateurs kunnen tips krijgen van de pro’s  kijken naar de LARP-demo en accessoires aanschaffen.

GameForce

Kaartjes
Een kaartje voor GameForce kost €18,- of €35 voor een VIP ticket. Een VIP-ticket geeft je een uur eerder toegang, van 09:00 tot 18:00. Met een gewoon kaartje ben je vanaf 10 uur welkom. Je kan de kaartjes hier bestellen. Of je doet mee met onze prijsvraag: klik dan hier!

GameForce