FOK! Wat een weer: een herhaling van gister

weerbanner (Foto: FOK.nl)

Goede morgen!

Vanochtend is er plaatselijk (dichte) mist aanwezig. Verder is het in het zuidwesten bewolkt en kan er af toe wat regen vallen. Elders is het overwegend zonnig en droog. In het noorden staat een matige zuidoostelijke wind, verder is er weinig wind.

Vanmiddag krijgt naast het zuiden ook het midden met bewolking en enkele buien te maken, plaatselijk met onweer. In het noorden en noordoosten blijft het droog en is er veel ruimte voor de zon. De middagtemperatuur loopt uiteen van 17°C in Zeeland tot 27°C in het noordoosten. De wind is zwak tot matig uit uiteenlopende richtingen.

Vanavond komen er in de zuidwestelijke helft enkele buien voor, mogelijk met onweer. In het noordoosten blijft het droog en zijn er perioden met zon. Er is weinig wind.

Vannacht komen er in het zuiden en midden enkele buien voor. De minimumtemperatuur ligt rond 14°C. Er is weinig wind. (Bron: KNMI)

Tot morgen!

                   


Strakblauwe lucht boven de St Pancratiuskerk in Sassenheim (Foto: DJMO)
Strakblauwe lucht boven de St Pancratiuskerk in Sassenheim (Foto: DJMO)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.