FOK! F1-manager 2024 is van start!

Op het circuit van Bahrein zijn de wintertests van de Formule 1 weer achter de rug. Voor het eerst zijn er dit jaar maar liefst 24 races, een druk seizoen voor de coureurs en natuurlijk alle crew. Er zijn dit jaar weer zes sprintraces (China, Miami, Oostenrijk, Verenigde Staten Sao Paulo en Qatar). Terug op de kalender is de Grand Prix van China, dat voor het eerst sinds 2019 weer een race huisvest. De Grand Prix van Nederland in Zandvoort is in dezelfde week als vorig jaar, namelijk op 25 augustus 2024.

Reden genoeg om ook dit jaar weer de FOK! Formule 1-manager 2024 te openen! Net als de voorgaande edities kan je weer een team bestaande uit twee coureurs, een chassis en een motor samenstellen. Daarmee kun je punten halen voor de plek waarop die onderdelen in een F1-grandprixweekend zijn geëindigd. Voor die punten wordt budget uitgekeerd, waarmee je je team kunt verbeteren.

De onderdelen variëren in waarde, al naar gelang ze beter of slechter gepresteerd hebben in een raceweekend. Naarmate het F1-seizoen vordert zal de waarde van de onderdelen steeds geleidelijker veranderen. Hierbij geldt dat de recente prestaties wel degelijk nog enkele schommelingen in de waarde van een onderdeel teweeg kunnen brengen. Lees meer hierover in de speluitleg.

Om je direct in te schrijven voor de FOK! Formule 1-manager klik je hier. Kijk ook bij de speluitleg of de puntentelling, en als je nog andere vragen hebt, kun je terecht bij de FAQ. Je kunt ook een pm sturen aan FOKmanagers (zonder uitroepteken), of een bericht achterlaten in het speciale F1-manager 2024-topic in het Formule 1-forum.

Wil je meespelen, maar heb je nog geen account op FOK!? Registreer je dan hier!

Let op! De eerste managerronde sluit op vrijdag 1 maart 2024 om 13:29 uur. Zorg dat je voor die tijd je het door jou samengestelde team hebt opgeslagen voor de Grand Prix van Bahrein

We wensen je veel plezier met het seizoen 2024 van de FOK! Formule 1-manager!