Act of War: Direct Action

Een RTS-game met een oorlogstintje, waar heb ik dit vaker gehoord, hoor ik jullie denken... Oja! Command & Conquer. Je hebt toch een beetje het gevoel dat je met het broertje van de C&C-serie bezig bent. De eenheden die je kunt kiezen (verschillende tanks, manschappen) en de locaties in steden doen me toch steeds weer denken aan de C&C-serie en ook de gameplay is ontzettend overeenkomstig. Het is niet slecht uitgewerkt, begrijp me niet verkeerd, maar het gevoel van beter goed gejat dan slecht bedacht is zeker aanwezig.

<\/center>

Multiplayer

Allereerst is er de skirmish mode waarbij je met maximaal zeven computergespeelde spelers met of tegen elkaar speelt in meerdere speciale maps. Je kunt zelf de teams indelen en bij welke van de drie partijen ze horen. De AI is op de lagere levels nog wel redelijk simpel, maar bij hogere gaat het echt knokken worden.
Daarnaast heb je ook nog de online mode waarin je met z\\\'n maximaal achten kan spelen. Deze twee elementen zorgen er toch wel voor dat de levensduur van het spel verlengd wordt.


Een potje Multiplayer<\/center>