FOK! Wat een weer: het lijkt wel zomer

weerbanner (Foto: FOK.nl)

Goede morgen!

Vanochtend is het in het noorden en oosten van het land eerst bewolkt, maar deze bewolking verdwijnt snel en dat is het verder zonnig. Het blijft droog. Er waait een zwakke tot matige wind uit het noordoosten.

Vanmiddag is het zonnig en blijft het droog. In het zuiden komt ook wat bewolking voor. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 20°C in het noorden tot plaatselijk 25°C in het zuiden. In het noordelijk kustgebied blijft de temperatuur enkele graden achter. De waait uit het oosten en is zwak tot matig, in het Waddengebied mogelijk vrij krachtig. Aan de kust kan de wind van zee gaan waaien.

Vanavond is het helder en droog. De wind is oostelijk en zwak tot matig, in het Waddengebied af en toe vrij krachtig.

Vannacht is het droog en is er weinig bewolking. De minimumtemperatuur ligt tussen 9°C plaatselijk in het noorden tot 13°C langs de zuidwestkust. De wind uit het oosten is zwak tot matig, in het Waddengebied en op het IJsselmeer vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Tot morgen!

                   


Een laatste tulpenveld in de zuidoost Beemster (Foto: Pukeko)
Een laatste tulpenveld in de zuidoost Beemster (Foto: Pukeko)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.