Star Wars Episode III: Revenge of the Sith

A long long time ago in a galaxy far, far away...

Als je het over Star Wars hebt, zul je altijd twee groepen blijven houden. Aan de ene kant heb je de personen die 24 uur, in een slaapzak, buiten in de kou, voor de bioscoop gaat liggen als er een nieuwe episode uitkomt. En aan de andere kant de mensen die het net als alle andere \'Science-Fiction crap\' zien en er nog geen euro aan willen uitgeven. Persoonlijk zit ik tussen deze twee groepen in, nog niet precies wetend welke kant ik zal moeten kiezen. En dit is precies de situatie waar Anakin Skywalker in zit, in deze laatste Episode van de wereldberoemde Star Wars-serie.

Zodra je de game in je console hebt gedaan, word je meteen verwelkomd door een van de bekendste themes ter wereld. Daarna scrolt de bekende Star Wars-introtekst over je televisie om je een samenvatting te geven wat er aan de hand is in het Star Wars-universum. De laatste Episode is nu echt begonnen.

\"Is \'nu\' begonnen\" zou je misschien denken. Ja, Star Wars Episode III: Revenge of the Sith volgt vrijwel exact het verhaal van de film. Of in ieder geval de hoogtepunten ervan. Hierbij moet iedereen die de film nog niet gezien heeft even worden gewaarschuwd. Wil je geen spoilers weten, ga deze game dan niet spelen, want niet alleen het verloop van de film word duidelijk, zelfs het einde zal worden verklapt.


Zal jij in de game in staat zijn om Count Dookoo tegen te houden?