FOK! op het spoor van De Mol 2014 - Aflevering 10

Voor het vijfde opeenvolgende seizoen gaan redacteuren René van der Kroon en Martijn van Veen weer, samen met collegacrewleden, op zoek naar De Mol in het AVRO-programma Wie is de Mol?. Ze proberen samen, maar vooral tegen elkaar de identiteit van de saboteur te ontrafelen.

Vorige specials:

FOK! op het spoor van De Mol - Aflevering 1
FOK! op het spoor van De Mol - Aflevering 2
FOK! op het spoor van De Mol - Aflevering 3
FOK! op het spoor van De Mol - Aflevering 4
FOK! op het spoor van De Mol - Aflevering 5
FOK! op het spoor van De Mol - Aflevering 6
FOK! op het spoor van De Mol - Aflevering 7
FOK! op het spoor van De Mol - Aflevering 8
FOK! op het spoor van De Mol - Aflevering 9

Het hoge woord is eruit: Susan Visser is de Mol. Na tien weken speuren is er een einde gekomen aan het veertiende seizoen van het prachtige programma. Gedurende vijf seizoenen hebben wij jou op de hoogte gehouden van onze speculaties, maar daar komt hierbij eveneens een einde. Vijf jaar lang hebben wij met veel plezier de specials geschreven en we willen jullie hartelijk bedanken voor het wekelijks lezen van onze (meestal onzinnige) opinies.

In het begin waren wij ongeveer de enige die meningen en geheime aanwijzingen verzamelden, maar tegenwoordig zijn er op vrijwel elke grote site meningen te vinden over het inmiddels zeer populaire programma. Om eenheidsworst te voorkomen trekken wij er bij dezen de stekker uit. Om te voorkomen dat we te lang doorgaan, dus daarom stoppen wanneer het nog leuk is.

Bedankt voor de vijf briljante seizoenen!


De winnaar van onze crewpool is (net als vorig jaar) debuurvrouw die Susan elke aflevering verdacht. Gefeliciteerd!

Wat vond jij van het afgelopen seizoen? En wat vond je van Susan Visser als Mol?