FOK! op het spoor van De Mol - Aflevering 4

Dit jaar doen naast MrManiak en Beaudelaire ook voor het eerst andere FOK!kers mee. Zo hebben we onder andere moderators, een weblogger en een developer. Wie heeft aan het eind van het seizoen de Mol het meeste goed gehad? Of zijn jullie degene die gelijk hebben? Stem onderaan de pagina op jouw Mol en versla ons!  

Username: DaMart
Functie: Moderator / PR
Verdenkt nu: Art Rooijakkers
Want: Er is genoeg reden om andere kandidaten, met name Patrick en Karin, te verdenken, maar Art blijft voorlopig bovenaan mijn verdachtenlijst staan. Het verdachtst vond ik Art in de busopdracht. Voor de Mol was het zaak in de winnende bus te zitten. Art oogde even wat teleurgesteld toen de andere bus een voorsprong nam, maar toen bleek dat ze toch konden winnen, was hij erg fanatiek om Miryanna de bus voorbij de andere te laten sturen en alsnog te winnen. Na de opdracht zei Pieter-Jan dat er voorlopig niets verdiend is... Is dat het 'iets' wat is wat het lijkt? In dat geval is Art één van de drie mogelijke Mollen die over zijn.

Username: Tha_Erik
Functie: Moderator
Verdenkt nu: Art Rooijakkers
Want: Eigenlijk heb ik na deze aflevering geen reden, behalve dat ie er nog in zit en bij de busopdracht zei dat het woord "testbaan" was. Ook vind ik zijn reacties niet helemaal oprecht overkomen, maar dat is wellicht ook enorm zoeken naar redenen. Volgende week moet ie wel weer iets verdachts doen, anders word ik straks gedwongen om te wisselen. We zullen zien.

Username: dockx
Functie: Weblogger
Verdenkt nu:
Want: Ik heb ten alle tijden gedacht dat Anna Drijver de Mol zou zijn. Helaas kwam ik tot de conclusie dat ik tijdens het eind van de aflevering afgelopen donderdag te gespannen was of Anna wel of niet door zou gaan. Wat dus een slecht teken is, omdat ik totaal niet zeker van mijn zaak was. Dan ga je nadenken over een switch. Die heb ik gevonden in de persoon van Patrick. Waarom geef je in godsnaam 2 jokers weg? Bovendien was de montage erg verdacht bij de mollenboekjes-opdracht, 'Wie is de mol, Patrick'. Vandaar dat Patrick voor mij de Mol is deze week.

Username: Faux.
Functie: Developer
Verdenkt nu: Art Rooijakkers
Want: Wie is de Mol? Een zowat overbodige vraag. Het is gewoon zo duidelijk dat Art het is. Ook deze opdracht heeft hij geen cent in de pot gebracht. Helemaal niks. Wat was hij fanatiek bij de bussenopdracht. Logisch, want dan zou er 3000 euro uit de pot gaan. Iedereen die op Art zat bij de test, zit er nog in. Art: Jij bent de Mol.

Username: koei
Functie: FOK!gamer
Verdenkt nu: Patrick Stoof
Want: Sinds Horace eruit is weet ik niet meer wat ik moet denken, maar als ik iedereen op een rijtje zet, dan staat Patrick bovenaan het verdachtenlijstje. Hij had een slechte omschrijving voor de datingsite, stond vooraan het rijtje bij de verschillenopdracht, waardoor hij een goed antwoord kon geven. Want de anderen zouden het toch wel weer verpesten. Hij durfde toch maar niet te klimmen, wat een erg simpele tactiek is, waar Soundos ook gebruik van heeft gemaakt. Soundos heeft ook nog helemaal geen geld binnengebracht, zelfs niet eens een joker of vrijstelling voor zichzelf... Maar dat is heel wat anders dan gewoon jokers weggeven, zoals Patrick zonder problemen doet. Nee, Patrick is toch echt mijn mol!

Username: liesje1979
Functie: Moderator
Verdenkt nu: Patrick Stoof
Want: Vanaf het begin heb ik 3 verdachten gehad, Art, Karin en Patrick. Voor mij was Art steeds overduidelijk de meest verdachte van die drie, maar ergens knaagde er iets. Het kon gewoon niet zó duidelijk zijn. Vorige week besloot ik ondanks mijn steeds grotere twijfels over Art hem nog niet los te laten. Deze week kon ik niet veel verdachts aan Art ontdekken en ik begin hem steeds meer te zien als fanatieke speler. Vandaar dat ik de sprong in het diepe waag en ga voor Patrick, die juist wel veel moeite leek te hebben met de diepte. Ik heb niet het idee dat hij de bus bewust stuk heeft gemaakt. De busopdracht vond ik sowieso niet zo interessant, omdat we op onze vingers konden natellen dat we niet zouden horen in welke bus de Mol zat en voor mij was er overduidelijk een mollenbus. Verder vond ik het apart dat hij Art maar liefst 2 jokers gaf, Art was niet eens jarig!

Poll: Wie is de Mol? - Aflevering 4

poll image
* Klik op het antwoord op het plaatje om te stemmen op jouw keuze!

OVERZICHT MOLVERDENKINGEN

Na Art en Horace is nu Patrick Stoof bij jullie de hoofdverdachte. Maar liefst 30 procent stemde op hem. Voormalig verdachte Art Rooijakkers staat met 22 procent op de tweede plaats.