Episode 14

Hallo everybody...

Dankzij de klotepc van mijn broer, die overigens loopt onder Windhoos, ben ik dus mijn netgeschreven stukje kwijt..
Maar ik houd mij onder controle en begin gewoon vrolijk opnieuw....

(!@#$%^&*()!%%%!!&~~@#$$%^&(%$^$($)
Okay, poging twee..

Ik was in mijn vorige verhaal dus begonnen hoe blij ik wel niet was met het weer..not.. Ik wil namelijk sneeuw, ik wil een sneeuwbal gevecht waarbij ik iedereen helemaal in kan zepen en waarbij ik ook teruggepakt kan worden. Aan die flutsneeuw van vorige week had ik namelijk helemaal niets..
Het was wel leuk om even een overwacht hoopje sneeuw in iemands (Marko dus..) jas te gooien..

Maar in ieder geval..Ik heb onwijs veel zin in Kerstmis. Ik heb wel een strak schema, maar daar kan ik wel mee leven... Dit is het schema ( For those of you, who don' care about that..I don't care !! )

Zaterdag 25 december:
Niet veel te doen eigenlijk. Ik word vroeg wakker want ik mag vrijdags niet naar Marko toe, dus misschien dat het gekke mens maar eens aan haar huiswerk moet gaan op deze vroege ochtend.. Dan 's avonds komt Marko..En mijn opa komt ook, zij blijven eten en een van de twee blijft wellicht slapen..

Zondag 26 december:
Ook vandaag zal ik vroeg wakker worden, maar deze keer omdat ik naar mijn vader ga met de trein. Gelukkig gaat Marko mee, dus vervelen zal ik mij niet in de trein.. Bij mijn vader gaan we kerstlunchen/brunchen om vervolgens om 1500 uur weer naar huis te racen. Dan ga ik samen met mijn familie naar Marko's familie toe om daar te eten.

Dan is helaas het leukste gedeelte van de kerstvakantie alweer afgelopen, want maandag moet ik weer werken..)-:
Dus dan wordt de fake-glimlach weer op mijn gezicht geplakt en doe ik net alsof ik helemaal niet moe ben, ofzo.. Dat gaat dus denk ik bestwel moeilijk worden, maar ik sleep me er wel doorheen..

Deze week ben ik lekker benoemd tot Forumleider (van het forum Seksualiteit...ach, je bent jong en je wil wat.. ), dus iedereen die zich niet gedraagt in 'MIJN' forum, mag ik lekker straffen.. Nee hoor, dat meen ik niet. Ik vond het wel grappig, alweer promotie gemaakt, thank you guys hier bij Fok!...
Dus kom gezellig een keertje langs...

Maar nu ga ik genieten van het uurtje wat mij nog rest voordat ik moet werken, don't get me wrong, ik vind het leuk om te werken hoor..Ik heb thuis toch niets anders te doen..Dan maar centjes verdienen dan centjes opmaken door bijvoorbeeld thuis de kast leeg te eten of urenlang te gaan zitten internetten. Nu maakt het laatste natuurlijk helemaal niets uit want bij mij staat de computer toch 24/7/365 1/4 aan..
Maar ja, Windhoos...

Goed, iedereen een prettige kerst !!

tot na de kerst...
*kisses*
Marjolein/Aphrodite