Daar bent ik weer !!!

He piepeltjes,

ja, het was weer een zware week voor ons Marjoleintje. De week begon natuurlijk met de meeting, maar daar had ik in de vorige column al wat over geschreven geloof ik. Daar had ik ook mijn plannen al besproken.

Dus ik zal maar beginnen bij dinsdag. Ik ben toen samen met Marko uit eten geweest, bij de Italiaan op Scheveingen boulevard. Ik moet zeggen, het restaurant ( La Galleria ) is wel groot maar wel gezellig, er is zelfs een openhaardje. Maar helaas konden we daar niet zitten want een of andere muts met d'r vriend had het tafeltje al gejat. Ik heb een onwijs lekkere lasagna gegeten, echt super super super lekker, en wat heeft Marko gegeten?? Zit ie bij de Italiaan, eet ie ossehaas in groene pepersaus ( wat? ), als ie vlees wilde eten had ie net zo goed thuis kunnen blijven eten, maar ja ik klaag niet, ik heb betaald, maar jah..ach, de volgende keer ga ik wel naar de Spare-Rib man..
Wat er verder die dag is gebeurd, is te lezen in het forum.

Woensdag was ik doodop en heb ik volgens mij de rest van de dag geslapen, oh nee, toen was ik in het land der onliners..

Donderdag ben ik naar een vriendin in Wateringen geweest ( zo'n veertig minuten fietsen op mijn tempo ) en toen regende het !!! Ik was dus zeiknat !! Het was wel gezellie.

Vrijdags heb ik me eerst weer helemaal doodverveeld en daarna moest ik werken. Wat ik later op de avond na m'n werk heb gedaan, weet ik zelfs niet eens meer.

Zaterdags ben ik met Marko naar een basketballwedstrijd wezen kijken op de basketballvereniging van een vriend, Dick. Was errug spannend ( gewonnen met 90-89 ) en ook errug gezellig. Toen werd het zondag en moest ik helaas weer werken.

Het weekend was over en de school is weer begonnen, voor mij begon het met een herkansing Scheikunde. Ging niet echt geweldig maar volgens mij wel beter dan de vorige keer. Dus, hopen op een zeven dan is mijn gemiddelde tenminste voldoende..Hoop, hoop, hoop, hoop, hoop, hoop, hoop, hoop...

Maar jah, nu zit ik dan weer, zielig achter m'n computer, niemand die me aankijkt, alleen een hond dan, maar die wil alleen maar eten. En trouwens op dit moment wil ze graag uitgelaten worden, dus dat ga ik dan maar even doen..

Dus mensen, het was weer gezellig. Doeg

Marjolein