I'm Back !!

Hallo allemaal,

Ik ben er weer. Ben er een tijdje tussenuit geweest en waarom weet ik zelf niet helemaal meer, maar dat doet er nu niet meer toe. Sinds de zomervakantie van 2000 ben ik door mijn school gewandeld en bevind mij nu in het examenjaar van ut VWO. Ik zit helaas vast in het Tweede Fase systeem en dus ben ik gebonden aan een profiel, Natuur en Gezondheid. Natuurlijk moet ik nu ongeveer gaan verzinnen (of had het eigenlijk al moeten doen) wat ik dan in godsnaam met mijn verdere leven wil gaan doen, maar ach, kweetutnie.. Dilemma's, dilemma's...

Ik ben gegroeid, niet alleen in de lengte, breedte en diepte maar ook qua verstand (dacht eigenlijk dat dat niet mogelijk was..). Als ik m'n oude columnpjes teruglees, dan zie ik echt dat broekkie wat toen achter de computer zat, zo'n meisje wat denkt dat ze geweldig is. Gelukkig is dat meisje gegroeid.

Dat meisje heeft de vijfde klas gehaald, met geen een onvoldoende op de lijst, maar wel krappe zesjes. Ik ben toen in de zomer op vakantie geweest naar Kroatie (voor wie het zich nog herinnert, mijn vriend is gedeeltijk Kroatisch..), in totaal met elf mensen. 4 Stelletjes en 3 vrijgezellige jongens. Dit is op een totale ramp uitgelopen, het was een voorloper van BB3, hoe verneuk je je vriendschappen pas echt. De stelletjes hebben zich opgesplitst omdat ze de andere stelletjes nu pas echt leerden kennen. In ieder geval was het een beetje een domper maar gelukkig niet groot genoeg om de vakantie compleet te vergallen.

En nu dan, de zesde klas. Over een jaar zit ik alweer ergens anders in de schoolbanken, of moet ik zeggen collegezalen. Voorlopig staat er een fijne tentamenweek voor m'n neus, dus ik moet eerst maar eens zien dat ik daar goed en wel doorheen kom.