De Barcelonareis is weer voorbij..

Hejj

De week dat Marko weg was, heb ik me niet echt vermaakt. Ik heb veel huiswerk gemaakt, non-stop films gekeken en mezelf zielig in slaap zitten huilen..( Ja, ik weet het, ik spoor niet..)

Gelukkig kwam de dag dichterbij, zaterdags zou hij weer bij mij zijn..Ik moest zaterdags werken, want ik had zondags vrij genomen zodat we ff wat tijd voor elkaar zouden hebben.. Maar goed, volgens de planning zou hij om zes uur in Den Haag zijn, ik kon hem dan net gaan verwelkomen vanuit mijn werk door. Tot ik een telefoontje kreeg dat ie al om drie uur in Den Haag aan zou komen.. Ik balen..

Ik was klaar met m'n werk, snelde naar huis toe, pakte snel mijn spullen ( en een roos..) en vertrok naar mijn tweede huis. Ik belde daar aan en hij kwam de trap af gerend: " Ik heb je zo gemist.." Ahhhh, waahhllieehuff..Dat was een leuke verwelkoming..

We hebben het onwijs gezellig gehad, hoewel hij om tien uur 's avonds al lag te slapen...Ik heb hem gewoon wakker gemaakt, heel egoistisch, ik weet het, maar hij vond het achteraf niet erg.

Dus nu leef ik weer op een roze wolk, life just keeps getting better...

En dat wilde ik gewoon aan iedereen vertellen. Bij deze dus.
De lente is weer begonnen, en hoe...

kusjes
Marjolein