Sunshine Holiday

Hey

Jaja, donderdag is het zover, dan vertrekt mijn vliegtuig naar Kreta. Helaas zonder mijn lover, die gaat niet mee (de lul..) maar met mijn broer en mijn moeder. Dat wordt dus 24/7 bakken en braden in de zon. Want deze keer ga ik bruin worden hoor, deze keer zal het me lukken, dat moet gewoon...

Grieks spreek ik niet maar ik geloof dat mijn broer een eeuw geleden Grieks op school heeft gehad, dat was danwel oud-Grieks maar hij kan het in ieder geval wel redelijk lezen dan.. En ik ? Ik red me wel met mijn Engels..

Ik ben ruim over gegaan met een prachtige lijst. Voor m'n Scheikunde herkansing had ik een 6,4 geloof ik maar toch..Toch een stijgende lijn..

Marko gaat op vakantie naar Kroatie, twee dagen voordat ik terug kom van Kreta. )-: Ik ben benieuwd hoe ik me hier doorheen ga slaan, maar het gaat me lukken. Ik zal hem zeker missen.

Ik zou nog met een stel vrienden op vakantie gaan, nog een weekje kamperen maar dat gaat helaas ook niet door.. Er was niks geregeld, ik ben dan wel in voor avontuur maar ik denk niet dat m'n moeder het ziet zitten als ik zomaar ff een weekje wegga en wel zie waar ik uitkom..

Met mijn hele familie gaat het cool, m'n broer heeft een baan gevonden en gaat misschien naar Rotterdam verhuizen (yesyesyesyesyes !!), m'n moeder verliefd en een nieuwe baan, life is great !!

Maar ja, ach.. Aan de vakantie komt ook weer een einde, maar voor nu ga ik genieten van de voorbereidingen en de zon. Voor alle mensen die in Nederland blijven, ik hoop voor jullie dat hier ook eens een keertje de zomer gaat beginnen..Ik duim voor jullie !!!

Prettige vakantie !
Marjolein