Episode heleboel

Hellow,

jullie weten intussen dat mijn Valentijnsdag alles behalve gezellig was, dus die gaan we nog een keer inhalen. Gelukkig heb ik over een week vakantie en kunnen we dan iets leuks gaan doen. Voor alle Fok!kers uit Den Haag en omstreken, wie weet een leuk restaurantje in Scheveningen ?? Mail ff naar marjolein@fokzine.net of stuur een message via ICQ# 47013666..

Goed nu weer terug naar de column..
Deze week heb ik het weer druk gehad. Ik moest een biologieproefje inhalen en werd tijdens dat proefje helemaal uitgescholden door die vent, tjsa ach, ik moet er toch van leren ??

En vrijdags was er een schoolfeest. Na een hele ( maar dan ook hele hele hele hele hele ) lange tijd hadden we eindelijk weer eens een feest. Dus kon ik me mooi uitleven, vriend zorgt voor de muziek dus die zien we de hele avond ook niet. Dansen kon niet omdat dat a) heel onprofessioneel was ( So ??) en b) Ik moest dit zien als werk en als ik op m'n werk was dan kwam ik toch ook niet achter de balie vandaan om weet ik veel wat allemaal te doen..Ergens heeft Marko gelijk maar ik wil dat gewoon niet weten, ik wil een leuke avond hebben en daar moet hij voor zorgen door met mij te komen dansen of praten of iets anders. Maar ja, hij had het zooooo druk met biertjes halen enzo..In ieder geval had ik genoeg om over te praten met vrienden en vriendinnen dus ik heb me gelukkig niet echt verveeld..

Maar in ieder geval, het schoolfeest was voor de hele school, hoewel de eerste en tweede klas om elf uur weg moesten, want dan zou het bier geschonekn worden ( YEAH !!). Dus toen om elf uur die kabouters opgerot waren kon het echte feest beginnen. Het bier was snert, het was Lingens Blond, niet te zuipen dus ( no offense..). Nu drink ik sowieso al geen bier, ik vind het net smaken als rioolwater ( ook no offense ). Het feest kwam weer lekker op gang en ZOU tot een uur duren maar om twaalf uur kreeg er een meisje een epileptische aanval. Ze stond op het podium en viel eraf. Ze had mazzel dat ze opgevangen werd anders had ze d'r nek kunnen breken. Ze stond onder een heel fel licht effect en daarbij was ook nog de strobo aan dus waarschijnlijk is dat de oorzaak geweest. Maar iedereen moest de zaal uit en er werd besloten om maar niet verder te gaan met het feest. Bestwel jammer dat er zo'n shiteinde aan een onwijs goed feest kwam..

Zaterdag was het tijd voor een verjaardag van twee vriendinnen. Dat was ook heel errug gezellig.. Wat ik daar over kan vertellen weet ik eigenlijk ook niet, het was gewoon gezellig. Dus verder zal ik jullie er ook niet mee lastig vallen.

Zwerf maar weer lekker verder over Fok! en tot de volgende keer !!

Kusjes
Marjolein