Ben ik weer...

Hai hai

Na twee weken heb ik deze dag gekozen om weer wat te posten. Deze dag was namelijk niet leuk en de komende week wordt zwaar voor mij. Marko is namelijk weg. Nee, gelukkig niet definitief maar voor een weekje. Dat is al veel te lang voor mij. Elk jaar gaat 5V en 4H op een excursieweek. Dat kan zijn naar Parijs of naar Barcelona. Marko gaat naar Barcelona, voor een weekje. Ik heb de verhalen gehoord van de vorige jaren en het is daar dus moeilijk gezellig. Mij iets te gezellig, als je begrijpt wat ik bedoel. Er zijn veel stelletjes ontstaan vorig jaar, en ik hoop maar dat Marko zich in kan houden. Ik neem aan van wel, maar dat is waarschijnlijk weer typisch iets van vrouwen, als Marko ergens is zonder mij, maakt niet uit waar, ook al is hij boodschappen aan het doen, ben ik altijd bang dat een of andere meid hem aan de haak slaat. Ik weet ook wel dat hij dat nooit zou doen, maar toch.. Het gevoel blijft.

Ik hoop dat die week dus snel voorbij gaat, hij zei dat ie nog zou bellen vanuit Barcelona, maar ik weet niet of ik daar zin in heb. Ik weet al precies wat voor telefoontje dat gaat worden. Hij heeft dan vast al een behoorlijke slok alcohol op, en dan belt ie ff om te zeggen hoe geweldig het daar wel niet is. Op de achtergrond hoor je dan zijn vrienden ( ook de mijne trouwens..) en die hebben me toch een lol. En ik, tsja, ik zit daar maar zielig, een hele week lang !!

Hoe ga ik deze week doorkomen ? Ik heb al een hele stapel films gehaald, daarmee kom ik de avonden en middagen wel door, en op school ga ik maar weer eens wat tijd aan m'n klasgenoten besteden. En aan m'n huiswerk.

Gelukkig heb ik nog leuke dingen om aan te denken hoor. Afgelopen donderdag hebben we een fototje laten schieten van ons tweetjes, die is echt onwijs lief geworden. Die staat nu dus ook vol op in het zicht en daar kijk ik ook zo'n twintig keer per dag op, denk ik.

En als ie zaterdag weer terug is, wordt het ook onwijs gezellig.. Daar kijk ik onwijs naar uit. Dan is alles weer goed en weet ik dat ik weer vrolijk kan zijn.

Verder, tsja, ik zal me moeten redden deze week. Het gaat me lukken ik weet dat het moet. Zo erg is het nou ook weer niet. Ik kan het, TJAKKA !!!

Tot volgende week !!

kusjes
Marjolein