This could be your lucky day...

Hellow..

Het geluk was deze week met mij.. Maandag was het lekker weer en besloot ik naar het strand te gaan, zij het in m'n eentje. Marko had nog een proefwerk te maken en die kwam dus helemaal niet.

Dinsdag was het ook nog mooi weer en wederom ging Leintje naar het strand, en deze keer ging Marko mee. Om elf uur zijn we erheen gegaan en om drie uur zijn we weer weggegaan want ik had een mentorgesprek en daar kreeg ik de cijfers voor mijn toetsweek te horen. En meteen m'n eindcijfers. Mijn vreugde was groot want het bleek dat ik er beter voor stond dan ik dacht. Op dat moment had ik twee 5jes, voor Scheikunde en Frans, vier 6en, een zooitje zevens en zelfs twee 8en !! ik was zo blij. Voor Frans had ik dus gewoon een voldoende gehaald in deze toetsweek. En toen, m'n herkansing. Ik besloot voor Scheikunde, ik had in deze toetsweek namelijk een 3 gehaald en dat vond ik toch wel erg laag. En dankzij de Tweede Fase zou dit cijfer dan ook meetellen voor mijn examen.

Dus ik besloot naar een andere scheikundeleraar te stappen met de vraag of hij mij de hoofdstukken kon uitleggen. En ja hoor, hij heeft alles uitgelegd, stukken beter dan mijn eigen leraar. Maar terwijl ik daar zat, kwam mijn eigen leraar steeds even binnen gelopen, daardoor zat ik met een onwijs kutgevoel, want dit ging natuurlijk wel langs hem heen. Nu is het op onze school algemeen bekend dat mijn leraar geen les kan geven en het gemiddelde van elke klas die hij heeft, staat dan ook onder de voldoende. Dus was het in principe volstrekt logisch dat ik naar die andere leraar was gestapt. Die leraar heeft echt de tijd genomen net zo lang totdat ik alles snapte.

Toen kwam vrijdag, de dag van de herkansingen. Het hele proefwerk was een pies of cookie, en ik heb zelfs het gevoel dat ik een acht ofzoiets, heb. Ik ben heel benieuwd en hoop ook dat de leraar het allemaal snel heeft nagekeken.

Maar jah, voor mij is alle stress nu weg, school afgelopen, ontslag genomen bij die videotheek en alweer een nieuwe baan bij de supermarkt.

Ik geloof dat ik maar eens een Lotto formulier ga kopen..

Groetjes, en tot snel..

Marjolein