Last but not least

Hello,

Een weekje geleden kreeg een meeltje van een of ander vaag persoon, hoe ik het in m'n hoofd haalde om die kostbare Fok!zineSpace zo te bevuilen. Toen op dat moment dacht ik er verder niet meer zo diep bij na. Totdat ik een droom kreeg.

Niet dat ik me dromen laat lijden ( of leiden ??) maar toch. In mijn droom was het zo dat Marko mij moest gaan meedelen dat ik moest stoppen met de columns. Ik weet nog dat hij het onwisj moeilijk vond om te zeggen, en toen die dag daarna had ik zoiets van, ach ja, misschien heeft ie toch eigenlijk wel gelijk. Ik bedoel, wat is er nou interessant aan het leven van een 15-jarige ?

Ik bedoel, ik groei op, zit weer eens in een dipje, ik ga weer verder, ik ben weer vrolijk, ik ben weer verliefd en dan ben ik ineens weer depri. Je kan de columns zowat voorspellen. Alleen als ik nog echt wat zinnigs te melden heb, laat ik nog ens wat van mij horen. Het schrijven van echte columns laat ik over aan Alex, Natascha en Elise.

Maar ik laat jullie niet helemaal met rust, ik blijf natuurlijk wel forummodderen. Dus kom af ent oe nog eens gezellig langs op het forum en misschien zien we elkaar dan nog wel eens af en toe.

Voor de slimme mensen onder jullie, de vorige column is op verzoek van de jongen in kwestie, met wie overigens bijna alles is opgelost, weggehaald.

Dus mijn excuses aan de persoon die ik wellicht heb gekwetst.

Maar voor nu mensen, Adios, de mazzel, de ballen en tot ziens.

Heleboel kusjes,
Marjolein

Tabee mensen !!