Gone too long

Howdidoewh..

De reden dat ik een tijdje weg ben geweest is deze: Iedereen kent dat wel, op school zit je het hele jaar uit je neus te eten (bij wijze van spreken dan he..) en ineens, de laatste weken moet je gaan werken.. Dat heb ik dus ook moeten doen. Dankzij de Tweede Fase moet je nu natuurlijk allemaal PO's maken, verslagen hier en daar en opdrachten zus en zo in gaan leveren. En ik, als echt engeltje (zie je het witte kringetje boven mijn hoofd???), heb alles gemaakt voor de toetsweek, en ik ben dus echt uniek, want er zijn er niet veel die dat ook kunnen zeggen. Het gevolg van mijn 'extreem goede werkhouding' is dus dat ik volgende week alleen maar naar school hoef voor twee uur Nederlands, en om mijn cijfers op te halen. Daarin tegen, mijn klasgenoten zitten dus volgende week nog tot een uurtje of drie vier op school, terwijl Marjoleintje dan al lekker op het strand lig te bakken (hahahahahaha)...

Mijn toetsweek was dus anderhalve week geleden en ik heb wel 9 toetsen gemaakt. Ze gingen bijna allemaal wel lekker, uitzonderingen waren Natuurkunde (waar ik gelukkig een 5,5 voor had..Dit was het enige vak waar ik al een cijfer voor weet, de andere krijg ik a.s. dinsdag), Scheikunde en Frans (weten ze zeker dat het geen Chinees is ??). Maar gelukkig heb ik maar een onvoldoende, een 5 voor Frans, en dus kan mij niet veel gebeuren en dus ga ik zeer waarschijnlijk ruim over. En dat was dan mijn eerste jaar Tweede Fase. Geweldig zeg.. (let op, dit was WEL sarcastisch !!)

Genoeg over school nu, nu over de dingen die ik ga doen. Gelukkig wordt het maandag lekker warm en ik ga dus lekker naar het strand. Dat wordt waarschijnlijk in m'n eentje, tenzij er mensen zijn die wel even naar Den Haag willen komen. Dan vragen jullie je natuurlijk af, waar is die vriend dan van je ?? Ja, die heeft dus z'n toetsweek als mijn vakantie in principe al begonnen is. En als zijn vakantie begonnen is, gaat hij aan een stuk werken. Eigenlijk is het een lul ook, we gaan niet eens samen op vakantie, mijn verjaardagskado heb ik ook nog niet eens gehad (dat was een week geleden..) en als we dan nog drie weken samen hebben gaat ie achter elkaar werken...Dat is toch niet leuk ?? Daarom vraag ik bij deze suggesties voor wat ik de komende drie weken kan gaan doen. Werk is ook goed, als iemand iemand nodig heeft ..?? Ik ga 20 juli lekker naar Kreta..haha, in m'n eentje

Ik werkte bij een videotheek, maar gelukkig ga ik daar weg, wat een shitwerk was dat zeg. Nu ga ik lekker zo'n vleeswaren, kaas en brood chick worden bij de supermarkt. En vriend van school werkt daar ook en als ik aangenomen wordt, krijgen wij de grootste lol.

Na mijn vakantie naar Kreta (ik kom 4 augustus terug) ga ik lekker nog een weekje met een club vrienden naar de camping. En dat gaat echt geweldig worden. Daar heb ik zin in. En als ik daar dan van terug kom, komt Markootje ook weer snel thuis.

Pff, ik heb weer een hoop te doen, en voor nu, ga ik lekker in de zon liggen bakken.. Beetje bruin kan ook geen kwaad. Maaruh, jongens, aangezien ik de komende week nog steeds niks te doen heb, zal ik snel weer langskomen met mijn cijfers. Dussuh, tot dan !!

*xxx*
Marjolein