Back again

Hai hai,

Tsja, waar moet ik eens beginnen. Mijn leven is nog steeds rozegeur en maneschijn, alles lijkt goed te gaan en het belangrijkste, over een maandje ben ik weer een stapje dichterbij de volwassenheid, dan word ik namelijk 16 !!

Op school is alles ook nog steeds redelijk goed. Mijn rapport was weer geweldig, maar die 3 voor Frans stond er dan ook niet op.... Die ga ik morgen omhoog zien te halen, ja, onze school heeft namelijk (omdat de cijfers van de derde toetsweek zo ongelovelijk slecht waren) een extra herkansing ingelast. Mrgen komt dus het uur van de waarheid. Dan moet ik laten zien dat ik al die Franse werkwoorden wel beheers. Ik ben heel erg benieuwd. Ook moet ik morgen Engels herkansen, eens kijken of ik mijn 5,7 enigzins kan opkrikken. Ik heb er alle vertrouwen in, en om het te vieren ga ik na mijn herkansing lekker bijkleuren op het strand.

Dit was dan weer ff snel wat er in mijn hoofd dwarreld. Nu ga ik ff Frans oefenen, (ja ik heb het programma geript van school !!) dus iedereen adios !

Ciao,
Marjolein