10 Zomerfilms Die Je Moet Zien


Releasedatum: 15 juli 2010
Genre: Actie / Komedie
Regisseur: James Mangold, bekend van onder andere 3:10 to Yuma, speelde kleine rollen in andere films. Zo speelde hij Dr. Greg in The Sweetest Thing (met actrice Cameron Diaz) en speelde hij een rolletje in zijn eigen film Kate & Leopold als regisseur.
Acteurs: Tom Cruise (War of the Worlds), Cameron Diaz (There's Something About Mary) en Maggie Grace (TV-serie Lost).
Plot: De rebelse spion Roy Miller (Cruise) loopt June Havens (Diaz) tegen het lijf tijdens een blind date. June is een vrolijke automonteur uit Boston. Superspion Roy neemt June mee op een wereldreis om een batterij te beschermen die de sleutel bevat tot een oneindige krachtbron. Ze komen in een gevaarlijk machtsspel terecht met onverwachte wendingen.
Extra info: Knight and Day is de tweede film waarin Diaz en Cruise samen in spelen. In 2001 was Vanilla Sky de eerste film met Diaz' en Cruises samenwerking. Onderzoeken hebben uitgewezen dat de film van Mangold het meest interessant zou zijn voor mensen van 30 jaar of ouder en voornamelijk vrouwen.
Waarom moet je deze zien?: Tom Cruise én Cameron Diaz in één film. Maar ook de spectaculaire stunts en een gillende Diaz in de trailer beloven veel goeds.


Klik op de volgende pagina voor de volgende zomerfilmtip.