FOK!games roddelt er op los!

SCHANDAAL! Scott Mitchell WEIGERT dienst!<\/center>
Scott Mitchell, beroemd van Tom Clancy\\\'s Ghost Recon 2 heeft bij een potje Xbox Live gaming geweigerd ook maar één voet te verzetten. \\\"Dit zijn geen commando\\\'s! Dit is pure laster!\\\", verklaarde Mitchell tegen de pers. \\\"Ik weiger ook maar enige vorm van medewerking tot de gamer in kwestie zijn taalgebruik aanpast!\\\". Zoals men inmiddels heeft kunnen lezen is het mogelijk om via de headset de soldaten tijdens een missie opdrachten te geven. Hierbij moet gedacht worden aan \\\"reload! flank right!\\\" en dergelijken. De gamer in kwestie, de heer Tokkie, was niet bereikbaar voor commentaar. Wel laat zijn familie weten dat ze Mitchell een mietje vinden. Wat de heer Tokkie aan Mitchell verteld heeft tijdens het spel is helaas niet bekend.

Gamekat Blinx geboren als HOND?!

Gamers Gossip heeft de hand weten te leggen op de medische dossiers van de bekende gamekat Blinx. Uit de medische gegevens blijkt dat Blinx\\\' ouders niet de katten Blanx en Blonx zijn, maar dat hij is afgestaan ter adoptie. Omdat de nieuwe ouders beiden katten zijn is toentertijd besloten om het kleine hondje in te spuiten met kattige hormonen.

Dit is echter niet allemaal zonder slag of stoot gegaan. Bij de tweede injectie ging het al mis en per ongeluk werden er kippenhormonen ingespoten, waardoor het kattige hondje naar kip rook en bijna door zijn ouders werd verslonden. Gelukkig kwam de behandelend arts erg snel achter de fout toen hij een jonge kip injecteerde met kattenhormonen. De kleine Blinx kon zich nog net voor zijn ouders verstoppen en na een extra dosis kattenhormonen kwam alles toch weer goed. Voor de adoptie-ouders van het kattige kippetje was het helaas al wel te laat.

Na vele hormooninjecties is de transformatie van Blinx uiteindelijk succesvol afgelopen en is het kleine hondje een grote kat geworden. Volgende week in Gamers Gossip een exclusief interview van vier pagina\\\'s met de behandelend arts: \\\"Het was zo een mooi beestje. Een klein kort staartje, een grote natte neus, een glanzende witte vacht met zwarte vlekjes en grote hangoren. Als ik nog menselijke hormooninjecties zou hebben gehad, dan had ik hem geadopteerd.\\\"

Rectificatie:
In onze vorige editie meldden we dat de reden dat Masterchief altijd een helm op heeft, ligt in het feit dat hij met de helm op geboren is. Dit is onjuist: hij blijkt een psychische aandoening te hebben, want door een verregaande vorm van pleinvrees durft hij zijn helm nooit af te zetten.

Kijk snel op de laatste pagina voor onze LEMONY SNICKET PRIJSVRAAG!<\/marquee>


Gamers Gossip!©<\/sub>

Help ons; deel dit item als je het leuk vond
Gamenieuwtje gevonden? Tip ons dan via de submit!
Schrijf je graag over games of e-sports? Join the gamescrew!
Font-grootte:

regelhoogte :

20 reacties

Ratchet & Clank 3: Up Your Arse(nal)?????
Vermeende homo-affaire Ratchet en Clank.

Na de affaire rond Fons S. zijn er meer een meer geruchten over andere bekende personen die in het Anne Frank Plantsoen zijn gesignaleerd. Met name over Ratchet en Clank doen de geruchten de ronde. Wij als Gamers Gossip hebben natuurlijk als eerste de foto's.

[img]http://onfinite.com/libraries/273680/83a.jpg[/img]
http://onfinite.com/libraries/273680/83a.jpg (link omdat img-tags niet werken :S)
R. en C. in het A. F. Plantsoen op 3 Januari jl.[

Veel meer is niet bekend, maar Ratchet en Clank hadden altijd al een heel hechte vriendschap, misschien heeft deze wel plaats gemaakt voor meer?
We houden je natuurlijk op de hoogte.

Mario na 20 jaar eindelijk op dieeët!
Onze redactie kreeg vandaag via de submit de goede voornemens van mario opgestuurt door een user genaamd Bernardt Owser.
Mario vind zichzelf na 20 jaar vriendin loos zijn eigenlijk toch wel te dik.
hij wil van de 120 kilo naar de 60 gaan in 1 jaar tijd.
overgens wil hij ook zijn snor afscheren want na goed advies van peach vond hij het ook wel tijd worden.
ook heeft hij zich voorgenomen geen pikmins meer te betasten meld onze submitter.
Als mario het niet voor elkaar krijgt aftevallen en zijn snor toch maar laat staan heeft hij zich gaat hij zijn leren pak weer aantrekken die hij vroeger droeg en word hij homo.
Hieronder is een foto meegelevert van te tijd dat mario nog in het Leer liep
De submitter beweert dat hij zelf 100 muntjes heeft betaalt voor deze informatie aan Mario's broer Luigi.
Mario zelf heeft nog niet gereageert op dit onderwerp

cube.smedia.co.uk/downloads/pictures/ssbm/mario.jpg
"Mario nu"
img8.exs.cx/img8/5053/marioleath0od.jpg
"Mario in zijn leren pak tijd"


[ Bericht gewijzigd door Gamedemon op donderdag 6 januari 2005 @ 19:38 ]

RRoD : Het is niet de vraag OF het gebeurt, maar WANNEER het gebeurt!
Yeah alweer een prijsvraag foto!
All those moments will be lost, like tears in rain... Time to die.
Gorden Freeman ziet af van Bril
Gordon Freeman heeft in een interview laten weten af te zien van zijn bril. De Bril zou tijdens de opnames van Half-Life 2 meerdere malen zijn afgevallen. De wachtijd voor een nieuwe bril was telkens 2 weken, doordat hij gemaakt werd door speciaal staal. "De bril is een echte hindernis. Als je de beta van Half-Life 2 gespeeld hebt kon je zien dat niet alles even vlot verliep, en dit doordat mijn bril verscheidene malen is afgevallen. Dit is ook de grote reden dat Half-Life 2 zo'n late release heeft geleden." aldus Gordon Freeman. Hij is vanplan om in het volgende spel lenzen te dragen, waardoor de mensen een nog betere videokaart zullen nodig hebben dan de huidige reeks.

Toen we vroegen aan Gordon als er plannen waren voor een volgende deel en als we dan daadwerkelijk zullen weten wie The G-Man is zweeg hij kramig. Wel zei hij dat hij een aanbieding heeft gekregen om mee te doen aan Duke Nukem Forever. Verdere details mochten we hierover nog niet verstrekken.

[ Bericht gewijzigd door Flying op donderdag 6 januari 2005 @ 22:11 ]

HomerJ
Your talking to me?
Fok! Games is wel verre weg de aparste game-website die ik ken foto
"the female orgasme is a mythe, I hae had sex with 26 women in my life and not one of them had a orgasme."
.... HomerJ... understatment!! Maar wel de leuktste!!! foto Goed, ik moet nog even inspiratie krijgen foto
HomerJ
Your talking to me?
Solid Snake breekt been en gaat met pensioen

Vrijdag 7 Januari 2005

Na velen uitstapjes en missies om Metal Gear te stoppen houd Solid Snake er uiteindelijk mee op. Solid Snake gaat met pensioen nadat hij zijn been brak met zijn nieuwe hobby: Skateboarden. Snake wou na zijn avontuur in de jungle wat afleiding en ging Skateboarden, net toen hij een 360 McTwist wou maken kwam hij verkeerd terecht en brak zijn been. Snake zou 7 maanden moeten revalideren maar heeft al bekend gemaakt geen nieuwe missies meer aan te nemen. "Ik heb er nu wel genoeg van, ik heb nu even rust nodig en ik wil geen missies meer aan mijn hoofd, als ik weer kan skaten vraag ik aan mijn vriend Tony nog wat tips" aldus de gewonde Snake.

Bron:
http://www33.brinkster.com/lemarze/skate.jpg
(even kopieren in je browser

[ Bericht gewijzigd door HomerJ op vrijdag 7 januari 2005 @ 00:15 ]

"the female orgasme is a mythe, I hae had sex with 26 women in my life and not one of them had a orgasme."
quote
Op 07-01-2005 @ 00:09 schreef HomerJ:

Solid Snake breekt been en gaat met pensioen

Vrijdag 7 Januari 2005

Na velen uitstapjes en missies om Metal Gear te stoppen houd Solid Snake er uiteindelijk mee op. Solid Snake gaat met pensioen nadat hij zijn been brak met zijn nieuwe hobby: Skateboarden. Snake wou na zijn avontuur in de jungle wat afleiding en ging Skateboarden, net toen hij een 360 McTwist wou maken kwam hij verkeerd terecht en brak zijn been. Snake zou 7 maanden moeten revalideren maar heeft al bekend gemaakt geen nieuwe missies meer aan te nemen. "Ik heb er nu wel genoeg van, ik heb nu even rust nodig en ik wil geen missies meer aan mijn hoofd, als ik weer kan skaten vraag ik aan mijn vriend Tony nog wat tips" aldus de gewonde Snake.

Bron:
http://www33.brinkster.com/lemarze/skate.jpg


foto
Sonic aan de speed!!

Nadat vorig jaar Dr. Robotnic had beweert dat Sonic op de Amerikaanse première van het spel Sonic Heroes en tijdens het maak van het spel de drugs Amfetamine had gebuikt.Na een rechtszaak van enkele weken heeft Sonic een bedrag gehad van ¤1000000 van Robotnic en ons roddelblad. Een jaar na de beweringen heeft Sonic eindelijk toegegeven dat hij aan de drugs was: Ik had het idee dat mensen me sloom en onvoorzichtig vonden worden na 12 jaar de snelste egel ter wereld te zijn dus ben ik aan speed gegaan om te zorgen dat ik meer energie kreeg en alerter werd aldus Sonic. Maar hij heeft ook aangekonidigd om in therapie door de bijeffecten van slechte knieen, hartkloppingen en een geïrriteerde/ slechte huid .

Sonic zonder drugs:
even een klikbare url van gemaakt

Sonic zoals hij nu is met de bijeffecten:
http://www.franken.de/users/deco/su/big/manic1.jpg


[ Bericht gewijzigd door Vagere_Hein op vrijdag 7 januari 2005 @ 01:30 ]

SPIDERMAN heeft last van acrofobie.

Welingelichte anonieme bronnen (hartelijk dank, Dr. Octopus) weten ons te melden dat Spiderman last heeft van ernstige acrofobie. De strakke pakjes en latexondergoed hebben zijn spierweefsel dusdanig aangetast dat van normale zweef- en springacties geen sprake meer kan zijn.

Door de verhoogde druk op de prostaat heeft onze superheld zelfs een werkster aan moeten nemen om meermaals per dag de wasmachine te laten draaien. Het schijnt dat de knipperlichtrelatie met zijn jeugdvriendin hiermee definitief is afgelopen. In zijn kennissenkring wordt zelfs al zachtjes over de "Tenaladyspiderwoman" gesproken.

Op onze vraag hoe hij hier mee om denkt te gaan, kregen we geen reactie. Zijn manager heeft al enige tijd geen contact meer met hem doordat hij spontane arachnophobia heeft opgelopen tijdens het kijken van de 14 uur durende making-of filmpjes op de Spiderman 2-dvd.

De voorbereidingen voor Spiderman 3 hebben ernstige vertraging opgelopen door alle problemen. Het script is nu ook gesitueerd op de Noordpool waar nergens geslingerd hoeft en kan worden. Gezien de incontinentie zal een ander continent worden gekozen, wellicht de Zuidpool. Probleem is alleen het gebrek aan boeven aldaar, maar men houdt een slag om de arm: "Er wordt afgewacht waar Remkes hierna op vakantie gaat".

RECTIFICATIE: het Peter Parkingsonsyndroom waar Spiderman last van zou hebben, is om juridische redenen komen te vervallen.
Bron: http://www.insanityplanet.com/Pictures%20Site/210.jpg
foto

[ Bericht gewijzigd door spambam op vrijdag 7 januari 2005 @ 12:05 ]

Master chief helpt AZIË

Gamesradio melde ons vanmiddag dat de master chief gespot is in Atjeeh om de bevolking daar te helpen. We zijn er naar toe gevlogen en we hebben het zelf gezien

De master chief is dus daad werkelijk gespot in Athjee. Hij is daar bezig om met zijn team een dijk te bouwen om hun tegen de volgende Tsunamie te beschermen. We probereerde hem te bereiken maar het enige wat hij tot nu toe kan zeggen I need mud ! Onze correspodent is ook gaan helpen omdat hij zich ligt bedreigd voelde. Daarna is onze correspondent naar de bevolking van Athjee gegaan en heeft aan een aantal gevluchten gevraagd wat zij van de Master Chief vinden:

Nikkai kwalaloempoer 30 jaar had te melden dat het heel aardig van hem is, maar hij is niet spraakzaam. Dat vind hij eigenlijk wel goed want hij werkt heel hard door, in een paar dagen heeft hij al iets van 20 km dijk gebouwd!

Soeuliman dipar 29 jaar vond het een enge man. Hij heeft een hele zware stem en hij ziet er geweld dadig uit. Alhoewel hij een hele goede Job doet want zo'n dijk is ontzettend nodig!

We zien dus dat een een geweldige job doet! Wellicht zal dit de verkoop cijfers van Halo 2 verbeteren en de verkoop cijfers van xboxen als de mensen in Athjee weer opgebouwd zijn en weer wat geld hebben.

Dit was een bericht van GamesRadio, alle rechten voorbehouden.


[ Bericht gewijzigd door Guusie op vrijdag 7 januari 2005 @ 20:55 ]

Harry Potter kan nooit aan de contactlens!

Dat je van spelen met je toverstaf blind kunt worden is misschien bezijdens de waarheid, maar slechte ogen hou je er aan over. Tenminste, dat lijkt op te gaan voor de baard in de keel krijgende kloon van J.P. Balkenende (of andersom).

Hermelijn heeft beslag weten te leggen op Deleted Items van de Azkaban Directors Edition die zelfs niet in het script of de verhalen (based on a true story voor zover bekend) voorkwamen. De magische spreuken Abrakama Sutra en Cialis Genitalis zorgden voor dusdanige niet door CGI te faken effecten dat het porten van de game op alle platformen een moeilijke taak is geworden.

De leeftijdsrating, een gebrek aan roze pixeltjes en moeilijke bediening van de toverstaf in huiselijke kring geven ontwikkelaars slapeloze nachten. Hoe kun je immers een levensecht karakter met alle eigenschappen waarheidsgetrouw digitaliseren?

Uit commerciele overwegingen is Harry Potter 7 ook niet De Wraak van RayBan geworden, maar lijkt men te kiezen voor het neutralere The Curse of Wanky Harry. Dit leidt ook tot problemen bij de voorbereidingen van het HP-happymeal. De keuze voor tissues in plaats van servetjes is daar een voorbode van.

Via uilenpost kregen we een schrijven van Harry's advocaat die dreigde met foto en een behoorlijke foto claim dreigde neer te leggen als we dit wereldkundig zouden maken. Gelukkig kunnen toverspreuken op papier weinig kwaad is uit recent TNO-onderzoek gebleken, dus zal u niet voor de volgende editie een rectificatie aantreffen. Of zoals we moeten zeggen: erectificatie foto

In de VS hebben emancipitatieorganisaties aangedrongen op een evenwichtige verdeling van lichaamsdeelgerichte beschrijvingen waardoor voor Hermelijn een ingrijpende rolverandering in de steigers staat.

Grotere cupmaat, nadruk op de vrouwelijke vormen en een subplot in de game met als bonuslevel Find The H-Spot. De verwijzing moge duidelijk zijn.

Insiders hebben het zelfs al over een XXX-box release dus kindjes, vergeet deze game maar op je verlanglijstje. foto

De bronpagina's zijn helaas met een magische DoS-aanval naar de Verdonkeremaansteeg verdwenen en alle bewijs lijkt weggegoocheld in google.

Dit was Vrits Wester voor Games@fok. foto

Rahl
Life is just a game we play
Sergeant Cortez is zijn eigen vader?!
Vandaag bereikte ons het bericht dat Sgt. Cortez, bekend van de Timesplitters serie wellicht gestoeid heeft met een tijdsparadox. Op één van zijn vele tijdreizen liep hij klaarblijkelijk een leuke blondine tegen het lijf en heeft haar bezwangerd met zijn vrucht. Volgens ooggetuigen verscheen er een enorm blauwwit-gat in de lucht, waar de sergeant uitkwam. Hij leek doelbewust op het lieftallige blondje af te steven en nam haar in zijn armen. Wij sluiten niet uit dat hij wist wie hij bevrucht heeft omdat ons ook het bericht ter ore kwam dat Cortez leid aan een zeldzame ziekte, namelijk het kleinolullomammalekkerdingovindo-syndroom, wat erop neer komt dat hij op zijn eigen moeder valt. Cortez zelf was niet bereikbaar voor commentaar, het enige wat hij ons interviewteam toesnauwde was "Oembah woemba chump chomp!". We vermoeden dat hij bij het uitspreken van die vreemde woorden zojuist was teruggekeerd van een missie in de prehistorie. Wij houden U op de hoogte zodra we meer weten.
'Very funny Scotty, now beam down my clothes.'
Klippend door je schuur, dorp of plantsoen.
last.fm
quote
Op 07-01-2005 @ 17:50 schreef Rahl:
kleinolullomammalekkerdingovindo-syndroom, wat erop neer komt dat hij op zijn eigen moeder valt.


niet om het een of het ander, maar dat bestaat al, en heeft een echte naam: Oedipus Complex.
naar de griekse mythe waarin oedipus zijn eigen vader vermoordde en met zijn moeder trouwde.foto

verder leuk bedacht foto

Minister Remkes gespot op Monkey Island

De heer Guybrush Threepwood, die als "mighty pirate" vaak in het Caribisch gebied rondvaart, meldde ons dat hij op het eiland Monkey Island onze minister Remkes tegen het lijf liep. Na een diepe ondervraging bleek dat hij zich in vakanties graag daar schuildhield van de media. Ook gebruikt dhr. Remkes daar een andere naam: "Herman Toothrot", waar geen verdere uitleg bij nodig is. Herman (zo wil hij op Monkey Island graag genoemd blijven worden): "Hier kan ik lekker doen wat ik wil, mijn baard laten staan, elke dag in dezelfde kleren lopen, ik hoef nooit mijn tanden te poetsen, geen ellendige journalisten... heerlijk! En op deze manier omzeil ik mooi mijn tandartsafspraken in Nederland!"

Gelukkig voor Dhr. Remkes is Monkey Island bijna niet te vinden, en weet alleen Guybrush Threepwood hoe hij daar moet komen, dus voor ellendige journalisten en de tandarts hoeft hij daar niet te vrezen!

Link in een identiteitscrisis?


Link, de beroemde held uit de Zelda games is gisteren met spoed opgenomen in een psychiatrische inrichting. Uit navraag blijkt dat Link na de laatste game een zware zenuwinzinking heeft gehad. Hoewel de naam en lokatie van de inrichting uit veiligheidsredenen niet is vrijgegeven, kregen we wel toestemming om een kort telefoongesprek aan te gaan met de behandelend arts, Dr. Aldridge: "De situatie is zorgwekkend. Link blijkt aan een accute vorm van schizofrenie te lijden, waarschijnlijk als een direct gevolg van de game Four Swords Adventures. Door continue door meerdere Links omringd te zijn geweest, is zijn vermogen om de realiteit van fantasie te onderscheiden zwaar aangetast. Derhalve zal hij zeker geruime tijd onder behandeling moeten blijven. Uit professioneel standpunt moet ik zelfs mijn bezorgdheid uitdrukken of hij nog ooit in een nieuw spel zal kunnen optreden."

Aldus Dr. Aldridge. Intussen is er door een groep trouwe fans een stichting opgericht om de hulp zo goed mogelijk te laten verlopen. We hadden het genoegen om met een van de oprichters te spreken. "Natuurlijk was dit een grote schok voor ons. Daarom hebben we een stichting opgericht met de naam Help Link de identiteitscrisis door!. Hiermee proberen we geld in te zamelen om ons aller Link de beste hulp te kunnen geven. De Zelda serie heeft ons ontelbare uren plezier omgeleverd dus dit is wel het minste wat we voor Link kunnen doen."

Algemeen directeur van Nintendo, Dhr. Satoru Iwata heeft in een persbericht laten weten, dat Nintendo het voorval zeer betreurd en zullen alles in het werk stellen om het herstel voorspoedig te laten voorlopen. Plannen voor een vervolg zijn natuurlijk al wel in volle gang, maar Iwata-san heeft toegezegd, dat de daadwerkelijke werkzaamheden niet zullen starten totdat Link voor de volle 100% hersteld is.

Tot zover dit betreurenswaardig bericht. Natuurlijk houden we elke nieuwe ontwikkeling scherp in de gaten en kun je daarover lezen hier in Gamers Gossip.

Link in een van de momenten, waar de frustratie al af te lezen was, maar niemand had kunnen vermoeden dat het zo erg zou zijn:
www.nintelligent.net/gamemedia/334/051303_zeldafs_rupy.jpg

[ Bericht gewijzigd door Yngwie op zaterdag 8 januari 2005 @ 19:54 ]

Duke Nukem Forever Lost?

Er is een nieuwe wending in het drama genaamd Duke Nukem Forever. Na jaren lang uitstel rees toch wel de vraag wat is er in godsnaam aan de hand? Welnu: Duke Nukem blijkt zijn geheugen kwijt te zijn geraakt en zwerft door de gameswereld heen. Id Software wil hierop geen commentaar geven en blijft bij hun standpunt dat ze gewoon van engine moeten wisselen. Ondertussen verschijnen er meer en meer foto's welke toch duidelijk een ander beeld schetsen. Wordt vervolgd...

Hieronder een kleine compilatie van foto's tot dusver...
http://www.jappy.nl/Duke.jpg

Leon S. Kennedy bang in het donker?

Eng Dorpje - Inmiddels toegekomen aan zijn 2de Resident Evil avontuur, werden we door de zoals altijd charmante Ashley bericht over de mogelijke Anxiety Disorder van Leon.

Nadat hij Ashley uit de handen van allerlei ongure wezens had gered in het inmiddels 4de deel uit de Biohazard merkte we bij Leon dat hij toch wel opvallend vaak met een zaklamp over straat ging en hij donkere ruimtes liever vermeed. Nadat we onze vondsten overlegd hadden met Dhr. Robert Schumacher, kwam deze tot de conclusie dat de heer Kennedy wellicht een Anxiety Disorder had wat onder meer kan leiden tot angst in donkere ruimtes. Het was opmerkelijk dat Leon in Resident Evil 4 onverschrikt en vastberaden geen enkele confrontatie met wat voor wezen dan ook uit de weg ging, maar kennelijk begint deze 'kruistocht' van hem toch zijn littekens zichtbaar te maken. Wellicht zou een Lightsaber onze onvermoeibare Leon de volgende keer kunnen assisteren of zoals Capcom ons al berichte: 'Jill Valentine en Chris Redfield zijn ook geschikte kanditaten voor een volgende reddingmissie'.

Laten we maar hopen dat deze 2 ons wel zonder zaklamp kunnen redden.
Vanuit het Eng Dorpje was dit Franz ombieg

avatar Reageer zelf

Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd op FOK.nl. Als je nog geen account hebt kun je gratis een FOK!account aanmaken