FOK!games roddelt er op los!

Alex (Lexie)
SAM FISHER INGESTORT


Volgens vrienden wiens naam wij niet prijsgeven is Sam Fisher volledig ingestort. Net terug van zijn laatste missie hoorde hij dat hij meteen weer mocht opdraven voor het derde deel in de serie. Toen werd het hem allemaal teveel, en het lijkt erop dat hij troost gezocht heeft bij drugs en vrouwen. Volgens onze bron komt het vooral omdat Sam zo weinig erkenning krijgt voor zijn inzet: \"Veel van zijn missies zijn natuurlijk top secret. De prestaties die hij neerzet zijn groots maar zodra ernaar gevraagd wordt ontkent de regering alles. Toen hij zag dat André Kuipers in het nieuwjaarsoverzicht werd neergezet als een volksheld terwijl hij alleen maar een beetje door de ruimte zweefde sloegen de stoppen door bij Sam. Sindsdien hebben we niks meer van hem gezien of gehoord en maken we ons grote zorgen.\"



\"Ik rijg je aan mijn mes!\" kregen we nog te horen terwijl we op de vlucht sloegen.


Gamers Gossip wilde Sam Fisher opsporen om hem zelf om een reactie te vragen. Helaas is hij nog steeds een stealth-expert, dus we moesten erg ver gaan om hem op de foto te krijgen. Een bosje als camouflage en verstoppen op zijn dagelijkse route naar de slijterij bleek effectief. Toen de foto gemaakt werd had hij al snel door dat hij bespioneerd werd en moesten we rennen voor ons leven terwijl er allerlei doodsverwensigen toegeschreeuwd werden.

.

BASTAARDKIND PEACH OPGESPOORD!

Eindelijk is het buitenechtelijke kind waar al jarenlang geruchten over rondgonzen dan opgespoord! Direct na de geboorte werd het kind verbannen naar het rijk Hyrule, maar zo\'n opvallende verschijning kan niet voor eeuwig verborgen blijven. Na een anonieme tip van een groengemutst kereltje in een witte legging was het gedrocht al snel opgespoord. Tot nu toe had men geen idee wie de vader zou kunnen zijn, maar na het zien van de foto\'s kunnen we maar één ding concluderen: het is Bowser! Het is duidelijk te zien op de foto dat de bastaarddochter bepaalde kenmerken van haar beide ouders heeft overgenomen. Verder bleek uit een kort gesprek dat ze aan de ene kant aangetrokken wordt door rode loodgietertjes, maar dat zodra het contact wat intiemer wordt, de kereltjes nogal eens geflambeerd het pand verlaten.



De beruchte foto, gemaakt in de binnenlanden van Hyrule.
Zeer herkenbaar zijn de uiterlijke kenmerken van
zowel de vader als de moeder.

Ik hou wel van rode kereltjes met een snor!

Toen we de vader vroegen of het kind verwekt was tijdens een van de vele ontvoeringen begon hij te blozen en rende hij snel weg met de staart tussen de benen, wat alleen maar opgevat kan worden als een DUIDELIJKE BEVESTIGING. Peach heeft zich samen met haar toy-boy Mario opgesloten in het kasteel en weigert commentaar te geven. Het lijkt erop dat ze zich niet veel van aantrekt van alle commotie en rustig doorgaat met rampetampen, zoals we kunnen concluderen uit de geluiden die s nachts het kasteel verlaten.

Kijk snel op de laatste pagina voor onze LEMONY SNICKET PRIJSVRAAG!

Gamers Gossip!©