De grote retro muziekquiz!

Deze week is het retroweek en daar hoort natuurlijk ook een prijsvraag bij! Oude games worden niet alleen gekenmerkt door hun karakteristieke gameplay maar ook door de eeuwig hangendblijvende deuntjes die er bijhoren. Wie kent niet het melodietje van Mario of de tune van Zelda? Heb je een goed geheugen en gehoor? Dan heb jij geluk, want je moet bij de onderstaande muziekjes de goede games zien te achterhalen.

Je doet het natuurlijk niet voor niets. FOK!games heeft de volgende prijzen voor je beschikbaar: de winnaar mag kiezen uit Namco Museum voor de PSP en Midway Arcade Treasures 2 voor de Xbox en daarnaast wint hij sowieso de ultieme retro-adventure Full Throttle (PC). De nummer twee wint ofwel Namco Museum ofwel Midway Arcade Treasures 2 (het ligt er aan wat de nummer één kiest) en de titel Alone in the Dark (PC).

Genoeg geluld, hier zijn de geluiden:

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26



Donkey Kong zegt: Succes!

Stuur je antwoorden naar games@fok.nl. Degene met de meeste goede antwoorden wint en bij een gelijk aantal wordt er geloot tussen de mensen met dat aantal. Je kunt je antwoorden uiterlijk insturen tot maandag 17 april 24:00 uur.

Tenslotte het verzoek om het leuk te houden. Houd je antwoorden gewoon voor jezelf zodat iedereen lekker op zijn gemak de reacties door kan lezen zonder gespoilerd te worden. We gaan er bovendien van uit dat iedereen volwassen genoeg is om niet samen te werken.