FOK!games kijkt vooruit naar 2005

Mmm, 2005, wat zal er van gaan komen. Persoonlijk denk ik wel dat het een interessant game jaar gaat worden. Zo zal er waarschijnlijk de wedloop om de handhelds gaan komen, de DS vs de PSP. Al is het de vraag of je het nog steeds handhelds kan blijven noemen met de omvang van het PSP scherm, maar dat terzijde. We zullen waarschijnlijk ook veel informatie over de next-gen consoles van Sony, Microsoft en Nintendo gaan krijgen. En hopelijk zal Nintendo het deze keer wat slimmer aanpakken qua marketing en gebruik van internet. Xbox Live is immers een van de factoren dat de Xbox zo goed scoort.

Niet alleen op consolegebied gaat het interessant worden, ook gaan er weer veel games uitkomen in 2005. Zo schijnt Timesplitters 3 erg interessant te worden, zullen we gaan merken of Rainbow Six 4: Lockdown net zo\\\'n hit als Rainbow Six 3 gaat worden, zal Sam Fisher weer de wereld gaan redden in Splinter Cell 3 en kan ik niet wachten totdat The Movies uitkomt (Al kan dat nog wel even duren, sinds Peter Molyneux het produceert).

Hierdoor zal mijn verwachtingen top drie er als volgt komen uitzien:

1. The Movies
Zelf scripten kunnen schrijven, filmen, mensen aannemen, een set maken, geweldig toch? Mits het natuurlijk zo zal gaan als ze beloven. Het zal immers niet de eerste keer zijn dat een game van Lionhead studio\\\'s wat functies uit een game schrapt.

<\/center>

2. Timesplitters 3
Na alle verhalen die ik gehoord heb over zowel deel twee als deel drie ben ik erg benieuwd geworden hoe deze game online gaat worden.

<\/center>

3. Rainbow Six 4: Lockdown
Als ik bedenk hoeveel ik met Rainbow Six 3 heb gespeeld, kan ik niet anders dan deze game ook een kans geven. Niks is zeker natuurlijk, maar we zullen zien.

<\/center>