Uitslag PEC Zwolle - Heracles Almelo

PEC Zwolle heeft zich zondag tegen Heracles Almelo zo goed als veilig gespeeld in de eredivisie. Thuis werd er met 3-1 gewonnen van Heracles.

Na een kwartier spelen kwam PEC Zwolle op voorsprong. Lennart Thy schoot van dichtbij hard raak en de thuisploeg kwam op 1-0. In blessuretijd van de eerste helft zorgde Marko Vejinovic voor de 1-1. Het was voor de middenvelder zijn eerste treffer in de eredivisie sinds 2015.

In de tweede helft zou PEC Zwolle de winst naar zich toe trekken. Silvester van der Water kopte twintig minuten voor tijd de 2-1 binnen na een mooie aanval. In de blessuretijd besliste de wedstrijd door de 3-1 te maken en door de overwinning is de thuisploeg zo goed als zeker van nog een seizoen in de eredivisie.