Uitslag RKC - FC Utrecht

RKC heeft thuis niet kunnen winnen van FC Utrecht. De Waalwijkers kwamen in eigen huis tot tweemaal toe op voorsprong, maar uiteindelijk werd het 2-2 in Waalwijk.

RKC kwam net voor het halve uur op voorsprong dankzij een geplaatst schot van David Min en dat zou ook de ruststand zijn. In de tweede helft kwam het duel tussen de beide ploegen wat meer tot leven en na enkele gemiste kansen van FC Utrecht werd het toch gelijk via Can Bozdogan.

Snel na de 1-1 kwam RKC toch weer op voorsprong. Richonell Margaret kwam oog in oog te staan met FC Utrecht-doelman Vasilios Barkas en faalde niet. De thuisploeg probeerde de overwinning eruit te slepen, maar vijf minuten voor tijd zorgde Sam Lammers voor de gelijkmaker. Het was alweer de zevende wedstrijd op rij dat de Lammers scoorde.