Paaspop 2018

Het eerste festival van het seizoen mocht dit weekend het bordje 'uitverkocht' aan de deur hangen, wat betekent dat alle 81.000 kaartjes zijn verkocht, waarvan er 11.000 mensen een campingticket hadden bemachtigd. Paaspop 2018 vond dit weekend plaats in Schijndel en weet jaarlijks een interessante mix van Nederlandse maar ook internationale artiesten te brengen. We blikken dag voor dag terug om uit te lichten wat er tof was, en wat dit festival nou precies zo leuk maakt. 

Treed binnen! (Foto: Bart Heemskerk)
Treed binnen! (Foto: Bart Heemskerk)

Eén ding wat niet tof was het gehele weekend door, was het weer. Terwijl er vrijdag aan het begin van de dag de tent opgezet kon worden onder het genot van een zonnetje, nam dat weer al snel een hele andere afslag. De camping, waar bezoekers een apart ticket voor kunnen kopen, kon het niet verhelpen dat na de stortbuien van zaterdag er een aantal modderpoels ontstonden. Het mocht de pret niet drukken, ook niet op de camping. Daar is het entertainment overigens van een hoog niveau. Er is een silent disco, maar ook kan er een film gekeken worden in de bioscoophut, en er is ruimte om plaats te nemen in een van de hottubs in de ontspanningsarea. Voor ieder wat wils op de camping dus. 

Paradise City: camping met genoeg vermaak! (Foto: DifferentEye.nl)
Paradise City: camping met genoeg vermaak! (Foto: DifferentEye.nl)

Rond een uurtje of 3 is de camping al aardig vol aan het raken en is het tijd om een kijkje te gaan nemen op het terrein als de poorten dan echt opengaan. Paaspop 2018 is los.