Win kaarten voor Comic Film & Manga Fest in Rotterdam

Het heeft vier jaar geduurd, maar de Maasstad ziet dit weekend de terugkeer van hét comic con event naar evenementenhal Ahoy. Onder de naam Comic Film & Manga Fest kun je je op 23 en 24 maart vergapen aan en vermaken met comics/stripboeken, manga, anime, cosplay, bordspellen, films en tv-series. En als je daar gratis en voor niets naartoe wilt kun je hier kaarten winnen!

Bezoekers staat een weekend vol entertainment te wachten. In de vijf hallen (op 20.000 vierkante meter) worden onder andere bordspellen gespeeld, gewinkeld, is er een grote ‘comic area’ te vinden, een stripplein met striptekenaars en een podium voor bekende acteurs, met de mogelijkheid om ze persoonlijk te ontmoeten. Verwacht worden dit weekend onder andere Christopher Lloyd, Tom Felton, Jeff Ward, Rebecca Mader, Dean-Charles Chapman en Emily Kinney, maar check vooral de site voor het volledige overzicht!

Comic Film & Manga Fest banner

Tickets voor het evenement, of de extra's met de aanwezige artiesten, kun je kopen op EventBrite.

Als je zaterdag of zondag gratis naar binnen wilt moet je of jonger zijn dan 12 jaar, of zorgen dat je nu even snel kaarten wint! We geven 2x2 kaarten voor zaterdag en 2x2 kaarten voor zondag weg, aan willekeurige inzendingen met het correcte antwoord op deze vraag:

Christopher Lloyd is natuurlijk het meest bekend van de drie Back to the Future-films. Welk voertuig volgde in die films uiteindelijk de DeLorean op als tijdmachine?

Je kunt meedoen tot vrijdagochtend 7 uur.

Zien we je dit weekend in Rotterdam?

Update

De prijsvraag is gesloten. Bedankt voor het meedoen, iedereen! En gefeliciteerd aan FloppyDonky, FireFox1, alexmarvel en DennisHVH. Jullie krijgen bericht over de vrijkaarten!