FOK! Wat een weer: vooral in het oosten buien

weerbanner (Foto: FOK.nl)


Goede morgen!

Vanochtend is het bewolkt. Later in de ochtend neemt de kans op een bui vooral in het zuiden en oosten toe. De wind is zwak tot matig en komt uit uiteenlopende richtingen.

Vanmiddag is er veel bewolking met een aantal buien. In de zuidoostelijke helft kunnen dat plaatselijk stevige buien zijn en is onweer niet uitgesloten. In de loop van de middag wordt het in het westen en zuidwesten droog. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 16°C op de Wadden tot plaatselijk 21°C in opklaringsgebieden. De wind gaat overal uit het noordwesten waaien en is op de meeste plaatsen matig.

Vanavond regent het eerst nog in het oosten en noordoosten. Van het westen uit wordt het droog en klaart het overal breed op. De wind gaat in de loop van de avond uit het westen waaien en neemt af naar zwak tot matig.

Komende nacht is er in het zuidoosten kans op een bui. De minimumtemperatuur ligt rond 12°C. Er staat een matige wind uit het zuidwesten. Aan zee en op het IJsselmeer is de wind vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Tot morgen!   

               

Zon, maar ook wolken in Wormerveer (Foto: DJMO)
Zon, maar ook wolken in Wormerveer (Foto: DJMO)


Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.