ServiŽ ontsnapt tegen SloveniŽ op EK voetbal; Jovic kopt in slotseconden gelijkmaker binnen

Servië is op het EK voetbal ontsnapt aan een tweede nederlaag. Tegen Slovenië keken de Servische voetballers lang tegen een achterstand aan, maar in de slotseconden kopte Luka Jovic de gelijkmaker binnen: 1-1.

Servië begon matig aan het duel tegen Slovenië en de eerste mogelijkheden waren ook voor de Slovenen. Gedurende de eerste helft kwamen de Serviërs beter in de wedstrijd en kregen met Dusan Vlahovic een goede kopkans en later was er ook een kans voor Aleksandar Mitrovic, maar beide konden Jan Oblak niet passeren.

In de tweede helft viel het openingsdoelpunt wel en kwam Slovenië op voorspong. Zan Karnicnik zorgde voor de 1-0 na een assist van Timi Max Elsnik. Direct na het doelpunt van de Slovenen was Servië heel erg dicht bij de gelijkmaker. Een schot van Mitrovic werd van richting veranderd en eindigde op de lat.

In de slotseconden van de wedstrijd viel de gelijkmaker alsnog. Luka Jovic kopte in de slotseconden raak uit een voorzet en zodoende mogen beide landen hoop houden op de volgende ronde op het EK voetbal.