Kroatie geeft zege in blessuretijd weg tegen AlbaniŽ

Kroatië heeft tegen Albanië in de blessuretijd een overwinning weggegeven. Kroatië stond met 2-1 voor tot Klaus Gjasula in de extra tijd de 2-2 schoot. Door het gelijkspel hebben beide landen één punt na twee wedstrijden.

Albanië kwam na elf minuten verrassend op voorsprong. Qazim Laçi kopte van dichtbij raak uit een voorzet en zorgde voor de openingstreffer. Na het doelpunt kregen de Albanezen een goede kans op de 2-0, maar dankzij een geweldige redding van Dominik Livakovic bleef het 1-0 en dat zou ook de ruststand zijn.

In de tweede helft kwam Kroatië beter voor de dag en kreeg ook enkele kansjes via Luka Sucic en Josip Šutalo. Die mogelijkheden gingen er niet in, maar een kwartier voor tijd zorgde Andrej Kramaric voor de gelijkmaker. Direct na de 1-1 werd het ook 2-1 voor Kroatië. Susic haalde van dichtbij uit en in een scrimmage ging de bal via Klaus Gjasula het doel in.

Kroatië leek op weg naar de winst, maar in de extra tijd ging het alsnog mis voor de Kroaten. Albanië had daarvoor al een goede kans gehad op de gelijkmaker, die nog niet inging. Maar met nog twee minuten te gaan maakte Gjasula de gelijkmaker en daardoor staan beide ploegen na twee wedstrijden op één punt.