FOK! Wat een weer: een droog begin

weerbanner (Foto: FOK.nl)


Goede morgen!

Vanochtend begint in het noorden vrij zonnig. In de zuidelijke helft is er meer bewolking maar op de meeste plaatsen blijft het nog droog. Er staat een zwakke tot matige wind uit het oosten tot noordoosten.

Vanmiddag zijn er in het noorden en noordwesten zonnige perioden. In de rest van het land raakt het op steeds meer plaatsen bewolkt. Op de meeste plaatsen blijft het droog, maar in de zuidoostelijke helft neemt de kans op wat regen of een bui toe. De maximumtemperatuur ligt tussen 18 en 22°C. Er staat een zwakke tot matige wind uit het oosten tot noordoosten.

Vanavond is het half tot zwaar bewolkt. Met name in de zuidoostelijke helft is er kans op enkele stevige buien, mogelijk met onweer. De wind komt uit het noordoosten en is overwegend matig.

Vannacht trekken enkele buien over het land. Plaatselijk kunnen dat stevige buien zijn en is hier en daar ook onweer mogelijk. De minimumtemperatuur ligt rond 14°C. De wind komt uit een noordoostelijke richting en is op de meeste plaatsen matig. (Bron: KNMI)

Tot morgen!   

               

Mooie avondlucht nabij Neck (Foto: Pukeko)
Mooie avondlucht nabij Neck (Foto: Pukeko)


Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.