Ski Racing 2005

Tja, een skigame, kun je daar een beetje een opwindende mix van verschillende opdrachten in doen? Het antwoord is duidelijk nee. Er zijn een aantal pistes waarop je kunt skiën en per piste heb je vier soorten modes. Ik zeg wel vier, maar bedoel er eigenlijk één. Alle modes lijken zo erg op elkaar dat het enige verschil meestal is hoe steil de berg is en hoe dicht de poortjes bij elkaar staan waar je doorheen moet...

<\/center>

Dat klopt, je moet constant door poortjes heen gaan en mis je er eentje: overnieuw beginnen, knal je weer tegen één op: weer overnieuw beginnen. Net zo lang totdat je beneden bent, om het vervolgens weer te doen omdat je een te lage positie hebt behaald. Je krijgt namelijk punten zodat je na een lange tijd meer pistes kunt vrijspelen.

Gelukkig is niet alles slecht, de besturing is redelijk maar wel enigszins beperkt. Je bestuurt je skiër met de pijltjes toetsen en drukt \\\'A\\\' in om een scherpe bocht te maken. Ondanks dat dit vrij beperkt is, is het voor je doelen effectief.

<\/center>

Is het leuk?

Misschien voel je hem al enigszins aankomen: nee, het is niet leuk. Alle gamemodes lijken op elkaar en als je drie keer die irritante berg overnieuw moet doen om weer net over dat ene paaltje te flikkeren, zet je hem maar weer uit. Misschien speel je hem daarna nog een keer of twee, drie, maar dan is het echt wel over met de pret.