Alle FOK!schrikkelbazen overleven 2024!

Het is vandaag 29 februari, schrikkeldag, en dat betekent voor FOK! natuurlijk maar één ding: schrikkelbazendag! Al geruime tijd wordt op één dag per vier jaar bijgehouden hoe vaak men op een schrikkeldag op FOK! heeft gepost, en vooral wie op álle schrikkeldagen sinds het ontstaan van FOK! heeft gepost.

FOK! bestond toen natuurlijk al eventjes, maar 2000 was het eerste schrikkeljaar in het leven van ons aller favoriete forum. Van de vele, vele tienduizenden users zijn er natuurlijk heel veel die níet op schrikkeldagen hebben gepost, beetje bij beetje werd het lijstje schrikkelbazen dan ook kleiner. Tegenwoordig valt dat echter mee: in 2016 waren er zeven, maar die waren in 2020 ook allemaal weer present!

De vraag voor vandaag was natuurlijk duidelijk: zien we alle zeven schrikkelbazen, de users die inclusief 29 februari 2000 op álle schrikkeldagen gepost hebben, ook dit jaar weer terug, of valt er dit jaar wél iemand van het lijstje af? Het werd een spannende dag!

Om 06.32 uur kwam de eerste schrikkelbaas zich melden: Doc wenste ons allen een fijne dag en gaf aan in 2028 terug te keren, vergelijkbaar met vier jaar geleden. Om 07.27 uur was Arcee van de partij, met een voor Cynix ®, die ons vorig jaar helaas ontviel. Toeval of niet, een kwartiertje later, om 07.41 uur, was Djeez van de partij, weer eens zeikend over het weer: "Wat een grafweer", liet hij optekenen.

Drie van de vier gehad en om 07.59 uur was Swetsenegger ("Anyway...") ook alweer van de partij. Om 08.14 uur kwam Tokus vragen of het alweer zo ver was, dat was het inderdaad! Vervolgens stilte, tot een van dé oldbies van FOK!, TARAraboemdijee, om 09.59 uur liet weten zijn titel te prolongeren.

Zo was het weer eens wachten op yvonne, net als vier jaar geleden, maar dit keer was ze er toch wat rapper bij om een ieder uit zijn en haar leiden te verlossen: om 10.38 uur kregen we "Ik ben er " te horen van de grand dame van FOK!, de zeven FOK!schrikkelbazen zijn dus allemaal compleet en kunnen op naar 2028!