Kinect Sports: Season Two - Midnight Mountain Pack

De DLC Midnight Mountain Pack is voor 400 Microsoft punten te downloaden vanaf Marketplace. De uitbreiding is exclusief voor Xbox 360 en is enkel speelbaar met Kinect Sports: Season 2 en Kinect.

header

Ten tijde van de release van Kinect Sports: Season Two was al bekend dat er DLC voor de game zou verschijnen. Het eerste Challenge-pakket verscheen die maand al en was gratis te downloaden. De komende maanden zal er elke maand iets van extra content verschijnen wat ervoor moet zorgen dat er geen laag stof op de game verschijnt.

Het Midnight Mountain Pack is de tweede betaalde DLC voor Kinect Sports: Season Two. Al eerder verscheen het Maple Lakes golf-pack waarmee je op nieuwe golfbanen kon spelen. Je kon gratis één hole spelen en ook voor deze nieuwe DLC geldt dat je één afdaling gratis kunt downloaden. Voor 400 punten kun je vervolgens het complete DLC-pack downloaden.

Ski1 ski2

In het Midnight Mountain Pack kun je 's avonds skieën op drie nieuwe verlichte banen: Backwood Blast, Pitch Black en After Hours. Backwood Blast is voor de adrenalinejunkies die vooral graag heel hard gaan. Pitch Black is voor de avontuurlijke skieër die niet bang is voor een flinke sprong en After Hours is voor de slalomliefhebbers.

De gameplay is hetzelfde als in de basisgame, maar het gebrek aan virtueel daglicht zorgt wel voor een ander sfeertje. De leukste toevoegingen zijn echter de nieuwe challenges die met de banen meegeleverd worden. Deze uitdagingen kun je alleen spelen, maar leuker is om je vrienden uit te dagen door naar hen toe te sturen welke challenge jij gehaald hebt of voor welke challenge jij met hen de strijd aan wil gaan. De uitbreiding bevat daarnaast vijf nieuwe achievements welke in totaal 125 punten aan je e-penis toe kunnen voegen.

Conclusie
Het Midnight Mountain Pack is geen grote uitbreiding en enkel interessant voor de mensen die uitgekeken zijn op de afdalingen in de basisgame. Voor 400 punten kun je je echter geen buil aan vallen, en zeker niet als je eerst de gratis afdaling downloadt en uittest of je 's avonds skieën niet veel te eng vindt.

sterren