Wishlist Crew 2010


Mafia 2
Stiekem verlangen we binnen de crew vrijwel allemaal terug naar die mooie glorieuze tijd van tommyguns, moonshine, mooie dames in prachtige jurken en auto\'s met suicide doors en traptredes aan de zijkant. Dat blijkt ook wel uit de game die op de vijfde plek vinden: Mafia 2. In deze game zul je je binnen de familie omhoog moeten werken tot je uiteindelijk de Don wordt in een vrije wereld die bevolkt wordt door vijandige families.


Splinter Cell: Conviction
Sam Fisher is terug. En hoe. Hij is losgeslagen van Third Echelon en gaat op jacht naar de ontvoerders van z\'n dochter. De speler krijgt dus flink minder high-tech gadgets mee op z\'n avontuur. Daar staat wel tegenover dat Ubisoft een nieuw miksysteem heeft bedacht waarmee je vijanden kunt selecteren alvorens op te duiken en in ware Jack Bauer-stijl meerdere vijanden in korte tijd kan uitschakelen.


Bioshock 2
Na het uiterst sfeervolle Bioshock was het niet verwonderlijk dat er een vervolg aan zat te komen. In Bioshock 2 leren we onder meer de Big Sister kennen, maar hebben de developers ook een multiplayermodus voor ons in petto. Plasmids, Big Sister en Big Daddy zijn in ieder geval elementen waar een flink deel van de crew nu al naar uitkijkt.


God of War 3
God of War en God of War 2: Divine Retribution waren al twee toppers op de PlayStation 2 en het derde deel lijkt hard op weg om die traditie op de PS3 voort te gaan zetten. Hoofdpersoon Kratos gaat met behulp van de Titanen voor eens en altijd z\'n vader-complex oplossen en gezien de algemene werkwijze van Kratos zal dat met liters vergoten bloed gepaard gaan.