FOK!games maandoverzicht: augustus

De maand augustus van het jaar 2007 zal voor een hoop gamers de boeken in gaan als de dag dat ze kopje onder gingen in Bioshock. Steeven ging namens de redactie eens een kijkje nemen in het ondergedompelde Rapture, en kwam terug met de conclusie dat het erg sfeervol is daar beneden. Na een verblijf in de decompressie-tank gaf hij de game een score van 92%.

New York bleek ook erg sfeervol in The Darkness, waar SocialDisorder met demonische krachten de plaatselijke maffia te lijf ging. Bijgekomen van het rondcommanderen van de Darklings en het spietsen van vijanden met een tentakel, kwam hij tot een eindscore van 86%. Het vermoeden bestaat dat dit onder invloed was van de stem van Mike Patton, die nog steeds in z\'n hoofd zit.


Bioshock & The Darknessl

Aangezien Rapture niet bepaald om de hoek ligt, hadden we Steeven uitgerust met een Nintendo DS en Pokémon Diamond & Pearl. Toen we hem uit de decompressietank hadden, kon hij direct door naar de afkick-kliniek om van z\'n hervonden verslaving aan Pokémon bij te komen. Het laatste wat we van hem hoorden was dat hij de game een score van 88% gaf en dat we de groeten van ene Lindsey Lohan moesten hebben.

SpankmasterC deed zijn veiligheidsgordel eens om en scheurde weg in z\'n Subaru Impreza om Colin McRae DiRT eens te onderwerpen aan een kritische test. Bij terugkomst had hij genoeg zand in z\'n bilnaad om het strand van Scheveningen te verversen en wist knarsetandend mede te delen dat de game wat hem betreft een score van 82% verdient.


Colin McRae DiRT & Trauma Center: Second Opinion

Deze maand ging afterparty05 zijn favoriete hobby uitoefenen: doktertje spelen. Met Trauma Center Second Opinion had hij een mooie game om mee te oefenen, en na wat virtuele sterfgevallen kreeg hij het eindelijk onder de knie. Nadat hij z\'n Wii had dichtgenaaid en de operatie geslaagd verklaarde, beloonde hij de game met een score van 85%.