het FOK!games maandoverzicht: maart

Maart werd vrijwel direct afgetrapt met de knotsgekke game Rayman: Raving Rabbids. De game was verschrikkelijk leuk in singleplayer, maar de multiplayer is waar het spel echt in uitblinkt. De mini-games zijn bij uitstek geschikt als party-game, waardoor de game zijn 85% score verdiende.

Deze maand raakten we Steeven bijna kwijt aan de oorlog. Niet dat hij uitgezonden werd naar Irak of Afghanistan, deze soldaat is nog altijd bewapend met muis en toetsenbord. Steeven werd uitgezonden naar Armed Assault, de first-person warsim in de stijl van Operation Flashpoint. Tussen het ontwijken van kogels en besturen van tanks door schreef hij zijn review en kwam uit op een score van 87%.


Rayman: Raving Rabbids & Settlers of Catan

De hoogste score deze maand ging echter niet naar één van deze twee titels. Op de Game Boy Advance wist Summon Night: Swordcraft Story 2 Notorious_Roy mede dankzij de humor en het verhoogde gevoel van vrijheid te verleiden tot een score van 88%.

Voor de bordspellenliefhebbers onder jullie had 999 Games deze maand leuk nieuws. Hun hit Kolonisten van Catan is binnenkort ook als digitale versie op Xbox Live Arcade te downloaden. Mr_Belvedere vond hem dermate vermakelijk dat er een 85% score voor deze game uitgereikt werd.

Dat old-school point & click adventures nog lang niet dood en begraven zijn bewees Runaway 2: The Dream Of The Turtle deze maand. Avonturier Retuobak vertrok naar Hawaii om daar een schone dame over z\'n brede schouders te slingeren. Het beviel hem blijkbaar: de game scoorde, ondanks dat onze reviewer constant belaagd werd door alcoholische apen, een meer dan respectabele 82%.


Runaway 2 & Armed Assault