Wishlist Users 2010


Nadat we gisteren zagen dat Heavy Rain nipt voor God of War 3 de meest gewilde game van 2010 is geworden, gaan we vandaag eens bekijken waar jullie, de users, naar uitkijken in 2010. Zijn jullie het eens met de crew, zoals jullie het ook eens waren met de crew met de GOTY-verkiezing?

 


Half Life 2: Episode 3
De laatste episode van de Half-Life 2-uitbreiding is ook nog erg gewild door jullie. Gezien de populariteit en kwaliteit van de voorgaande episodes is dat niet zo heel erg verwonderlijk, maar de kans is groot dat Episode 3 in 2010 niet uit zal komen. Behalve wat concept-art is er namelijk nog niets bekend. Desalniettemin helpen we jullie hopen op een release van Episode 3 dit jaar.

 


Battlefield Bad Company 2
EA brengt komend jaar het vervolg op de shooter Battlefield Bad Company uit. De game kon op veel steun rekenen van vroegere Modern Warfare-fans toen aangekondigd werd dat Modern Warfare 2 geen dedicated servers zou kennen. Bad Company 2 zal deze wel hebben. Verder zullen er volledig verwoestbare gebouwen in de game zitten en nieuwe voertuigen zoals een UH-60 Black Hawk, quads en patrouilleboten.

 


Final Fantasy XIII
Op de achtste plek van deze verlanglijst komen we Final Fantasy XIII tegen, de eerste single-player Final Fantasy die niet platform-exclusief is. Zowel Xbox 360- als PlayStation 3-bezitters zullen kunnen genieten van de pracht en praal die Final Fantasy-games traditioneel bieden. Summons die tevens als voertuigen dienen, een heel nieuw magie- en combatsysteem en wederom een compleet nieuw verhaal hebben er voor gezorgd dat de aankomende Final Fantasy op jullie verlanglijstje terecht is gekomen.

 


Gran Turismo 5
Na veel wachten, een Prologue-editie, nog meer wachten, een Time Trial demo en nog meer wachten komt het er dan eindelijk van: Gran Turismo 5 komt in 2010 uit. De perfectionisten van Polyphony hebben besloten dat GT5 dan wel klaar is om uitgebracht te worden, hoewel leaddesigner Yamauchi al heeft aangegeven dat hij nog een hele buts met features er in had willen stoppen. Welke features er uiteindelijk wel en niet in zitten moeten nog even afwachten, wel is zeker dat jullie deze game graag willen spelen.

 


Splinter Cell: Conviction
Wanneer de dochter van Sam Fisher verdwijnt en er gevaarlijke wapens in handen van de Russen komen, wordt Fisher direct verdacht van vuil spel. Maar aangezien Third Echelon niet de benodigde mankracht (Chuck Norris, Steven Seagal, Jack Bauer én Dustin Diamond) heeft om Sam op te pakken, smeert hij hem en gaat zelf achter de daders aan. Nu mocht Sam al vrij ver gaan onder het commando van Third Echelon, maar er waren regels. Die regels zijn in deze game dus bye-bye-zwaai-zwaai en mag je rekenen op grof geweld, waaronder heuze martelingen. Samen met een nieuw stealth-systeem waardoor je kan zien waar een vijand jou voor het laatst gezien heeft, zorgt dat ervoor dat Splinter Cell: Conviction op jullie verlanglijst is komen te staan.