het FOK!games maandoverzicht: september

Er zijn deze maand weer een flink aantal games door onze handen gegaan. We hebben de games die wij het beste vonden deze maand even op een rijtje gezet voor jullie.

Het sportseizoen is goed afgetrapt met Madden NFL 2007 die op de PS2 een 92% wist te scoren. De 360-versie scoorde 84%, ook niet verkeerd dachten wij zo.
De zombie-smash-em-up Dead Rising ontving maar liefst 89% van Mr_Belvedere, de poging van Capcom om een iets minder serieuze zombie-game te maken na al het Resident Evil geweld, lijkt dus gelukt.
De racegame GTR2 wist zelfs non-racer afterparty05 te verleiden tot een score van 89%.
De GBA weet ook nog steeds hoge ogen te gooien, ondanks de komst van de DS. GBA-game Summon Night: Swordcraft Story kon rekenen op een score van 87%.
Washandje testte voor jullie de free-roaming race-MMO Test Drive Unlimited en kwam tot de conclusie dat dit toch wel een erg fijne game is, getuige zijn score van 87%.

Naast deze top-games hadden we deze maand ook nog de Xbox Live Vision-camera aan heftige testen onderworpen. De privacy-brekende accesoire werd enthousiast ontvangen door Strolie75. Of de spelers die via de cam Strolie75 konden aanschouwen net zo enthousiast waren, is niet bekend.

We hebben ook op een rijtje gezet welke reviews jullie het interessantst vonden. Voor een groep gamers die volgens Peter Moore niet tot de Xbox-gamers behoren zijn jullie behoorlijk geïnteresseerd in onze 360-reviews. De meest populaire reviews deze maand bestonden namelijk uit Dead Rising, Saint\'s Row, Test Drive Unlimited en Ninety Nine Nights. Wellicht moeten we deze cijfers eens doorsturen richting Redmond?