Borderlands

Borderlands is een typische game die enerzijds best matig is, maar anderzijds ook gewoon serieus tof. De bugs die de game plagen kunnen invloed hebben op de gameplay en dat is jammer. Dit geeft je het gevoel dat de game koste wat kost vóór Modern Warfare 2 in de winkel moest liggen om maar niet de concurrentie aan te hoeven gaan. Als Borderlands verder uitgewerkt was, had deze de competitie met MW2 met gemak aangekund.
De mix van FPS en RPG is niet uniek, maar de nadruk op FPS zorgt wel voor een frisse game die er een lekker hoog tempo (en bij tijd en wijle een letterlijk moordend tempo) op na houdt. Afgezien van het besturen van de voertuigen is de gameplay vlot, soepel en intuïtief. De echt enorme lading wapens die je tegenkomt in de game zorgt er voor dat je vaak wel een wapen vindt dat volledig op jouw speelstijl aansluit. Het is wel jammer dat die variatie in wapens niet terug is gekomen in de missies. Te vaak komt een missie neer op een \"ga daar heen, vermoord alles en iedereen, pak iets op en kom terug\" en dat is wel degelijk een gemiste kans om van Borderlands iets écht bijzonders te maken.
Een eindcijfer geven aan Borderlands is één van de lastigste eindcijfers die ik ooit heb moeten geven. Voor het single-playergedeelte zou ik de game een 7 geven, het is goed, degelijk, maar weinig spectaculair. De game in co-op spelen zou ik beoordelen met een 8 of een 9, afhankelijk of je met vrienden speelt of niet.

27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000\" width=\"437\" height=\"370\" id=\"viddler_fokgames_86\">