FOK! op het spoor van De Mol - Aflevering 10

Dit jaar doen naast MrManiak en Beaudelaire ook voor het eerst andere FOK!kers mee. Zo hebben we onder andere moderators, een weblogger en een developer. Wie heeft aan het eind van het seizoen de Mol het meeste goed gehad? Of zijn jullie degene die gelijk hebben? Stem onderaan de pagina op jouw Mol en versla ons!  

Username: DaMart
Functie: Moderator / PR
Verdenkt nu: Art Rooijakkers
Want: Nog een week wachten en dan weten we wie de Mol is. Nu nog een andere Mol kiezen, heeft geen zin meer. 50% kans dat ik het al heel lang goed heb, 50% kans dat ik er toch helemaal naast heb gezeten. Ik moet bekennen dat ik toch twijfel, maar ik blijf bij mijn Mol Art. Deze aflevering niet veel molacties natuurlijk, alleen gaf hij bij de test wel een duidelijke hint. Op de vraag in welke hotelkamer de Mol had gezeten, antwoordde hij dat het kamer zes was... en daar zat hij zelf in... zijn manier om te zeggen dat hij de Mol was, dus!

Username: Tha_Erik
Functie: Moderator
Verdenkt nu: Art Rooijakkers
Want: Verbaast het iemand nog? Art. Vanaf dag 1 al, en de aanwijzingen zijn soms zo obvious dat mensen afhaakten, maar ze zijn er wel, en veel. Deze aflevering dan juist weer niet. Hij haalde geld binnen. Alhoewel, tot tweemaal toe (?) werden de geldbedragen niet gevonden. Karin vloog eruit, en die had juist Art in vertrouwen genomen (toch?). Anyhow, het is de laatste aflevering die men onwetend moet besluiten, Pieter-Jan onthulde al dat Soundos de verliezer is, en die zat op Patrick. Patrick zat op Art. (en ja, Art zat ook op Patrick, maar Art is de Mol). Wat me ook deed overtuigen was dat Soundos zei dat Art altijd zo fanatiek was, en een goede speler. Feit blijft dat ie weinig geld heeft binnengehaald. Fanatiek, maar niet succesvol. Een perfecte Mol. En de mijne.

Username: dockx
Functie: Weblogger
Verdenkt nu: Patrick Stoof
Want:Ten eerste wil ik melden dat deze briljante aflevering voor mij persoonlijk een erg grote anticlimax is gebleken. Dit komt omdat mijn beide dames waar ik mijn hoop op gevestigd had zijn afgevallen. Daarnaast vond ik de aflevering wel erg spannend! Dit heeft die anticlimax toch erg goed verbloemd en ik ben er van overtuigd dat Patrick de Mol is. Ik baseer dit op het feit dat ik Art veel te duidelijk aan het Mollen heb gezien gedurende de afleveringen. 

Username: Faux.
Functie: Developer
Verdenkt nu: Art Rooijakkers
Want: Lieve mensen. Lieve FOK!kers. Met bonsend hart zat ik vanavond te kijken. En wat een onwijs geniale uitzending. Petje af voor de AVRO. Dat Karin er uit ging verbaasde mij vrijwel niks. Ik heb het ook ingevuld op de online Wie is de Mol?-test. Wat mij ook erg aangenaam verraste was de finaletest. Je kan heel duidelijk zien dat Wie is de Mol? dit jaar een top make-over heeft gekregen. Capeau, AVRO. Art, jij bent de Mol. En ik wist het. Ik wist het gewoon. Maar, er is nog een zeer kleine kans dat Patrick het is. En als hij het is, dan... dan... heb ik er nog nooit, maar dan ook nog nooit in de twaalf jaar dat ik Wie is de Mol? kijk er zo naast gezeten. PS: Wie viel het op dat de kandidaten in de kleuren van Nicaragua liepen?

Username: koei
Functie: FOK!gamer
Verdenkt nu: Patrick Stoof 
Want: Een beetje jammer dat Karin als eerste afviel. Die had ik als verliezer gezien. Mijn winnaar en Mol zitten echter nog beide in de running! Ik denk dat Art het gewoon nét iets beter heeft gedaan in de test. Dat Patrick de Mol is werd nogmaals bevestigd. Ze herhaalden nota bene nog een keer dat Patrick de eerste nacht in kamer elf sliep! En het is het elfde seizoen van de serie, dus één plus één is elf! Maar ik vond Art ook wel weer sneaky kijken bij de semi-bekendmaking van Pieter-Jan, dus ik ben nog steeds niet helemaal zeker van mijn zaak. Elke keer weer vallen de mensen af die ik op dat moment net helemaal afgeschreven heb als Mol (met uitzondering van Horace, ik kan zijn rode scherm nog steeds niet geloven...). Desondanks ga ik vol voor Patrick en ga ik er dan ook vanuit dat ik na de onthulling van de Mol volgende week, lekker aan seizoen 1 en 2 op DVD kan gaan beginnen!

Username: liesje1979
Functie: Moderator
Verdenkt nu: Patrick Stoof
Want: 
Bah! Mijn Mol is eruit. Althans, mijn laatste Mol. Ik heb vanaf het begin 3 verdachten gehad, Patrick, Karin en Art. In het begin ben ik vol op Art gegaan, maar op den duur kwamen er barsten in mijn overtuiging. Het kon toch gewoon niet zo duidelijk zijn? Daarna heb ik een tijdje op Patrick gezeten maar die was zo subtiel, terwijl Karin ook nog steeds in mijn hoofd zat als verdachte. Ik besloot voor Karin te gaan, daar heb ik nu spijt van. Volgens de theorie zou Karin eruit gaan in aflevering 10, en het klopte, Als je de theorie doortrekt dan zou Art de Mol zijn. Ik wil er niet aan, ik vind dat hele opzichtige niet leuk. Vandaar dat ik voor Patrick ga. Daarnaast maak ik even van de gelegenheid gebruik om te zeggen dat ik Soundos zeer ben gaan waarderen en ik het jammer vind dat ze niet gewonnen heeft.

Poll: Wie is de Mol? - Aflevering 10

poll image
* Klik op het antwoord op het plaatje om te stemmen op jouw keuze!

OVERZICHT MOLVERDENKINGEN

Ook dit keer in Patrick Stoof de hoofdverdachte bij jullie. Hij steekt er duidelijk bovenuit met ruim 40 procent. Art is bijna niet meer verdacht onder de FOK!kers, met slechts 13 procent staat hij op de laatste plaats. Soundos is net iets meer verdacht dan Karin, respectievelijk 24 procent en 23 procent.

 


FOK! heeft inmiddels al 5x twee exemplaren weg kunnen geven van de eerste twee seizoenen van Wie is de Mol?. In samenwerking met Video/Film Express mogen wij nog één extra setje weggeven. Maar die win je niet zomaar. Degene die het meest aantal keren de Mol goed heeft, wint de twee dvd's. Dat kan in dit geval dus ook een crewlid zijn. Als de users winnen, dan wordt er geloot uit de reacties onder deze special. Bij gelijkspel wint degene die als eerst de juiste Mol goed had. Moge de beste Molspeurder winnen!