Uitslag Go Ahead Eagles - Feyenoord

Feyenoord heeft door een overwinning bij Go Ahead Eagles het kampioensfeest van PSV uitgesteld. De ploeg van Arne Slot won in Deventer met 1-3 en daardoor is PSV nog niet officieel kampioen.

Feyenoord moest in Deventer winnen om het titelfeest van PSV nog even uitstellen. Na een mat begin kwamen de Rotterdammers na 25 minuten op voorsprong. Luka Ivanusec schoot op de rand van de zestien tegen de lat, maar via de rug van de doelman van Go Ahead Eagles viel de bal alsnog binnen. Ivanusec kon dat doelpunt dus niet op zijn naam schrijven, maar tien minuten later was het alsnog raak voor de Kroaat.

Go Ahead Eagles kwam op slag van rust terug in de wedstrijd dankzij de aansluitingstreffer van Oliver Edvardsen. De Noorse spits kopte binnen uit een voorzet van Bobby Adekanye. In de tweede helft probeerde de thuisploeg een resultaat te behalen, maar het was Feyenoord die de kansen kreeg en nadat Ayase Ueda meerdere kansen had gemist was het twintig minuten voor tijd wel raak voor de Japanner en de wedstrijd beslist. Feyenoord pakte zodoende de drie punten en moet PSV nog ruim een week wachten op het titelfeest.