Sonic Heroes

Is er dan alleen maar goed nieuws te melden over deze game? Nou nee, de camera controls laten sterk te wensen over. Als je een beetje een goede score wilt behalen in een level moet je je haasten en heb je geen tijd om om de vijf meter je camera bij te draaien. Graag had ik een camera gezien welke fixed achter het geselecteerde personage hing. Dit zou misschien ten koste gaan van enkele cinematische effecten maar het zou de gameplay in sterke mate ten goede komen.

Ook de besturing met het toetsenbord laat te wensen over. De game is duidelijk niet gemaakt voor die controls, en dat merk je in veel zaken. Ook reageren de mannetjes soms te snel en soms niet subtiel genoeg op controle mogelijkheden zodat net dat ene object oppakken best lastig kan worden.


Als de camera mee zou draaien zou je ook nog zien welke vijanden je uitschakelt<\/center>

Een laatste, en duidelijk het grootste, minpunt is de afwisseling in de game, deze is er vrijwel niet. Je krijgt nergens een wezenlijk andere gameplay voorgeschoteld. Hierdoor kan de game erg repetitief worden na slechts een aantal uren spelen. De splitscreen multiplayer kan dan nog enig vertier bieden, maar ook deze mode blijft niet eeuwig leuk.