Interview: The Darkraver

Wat zijn je favoriete tenten om te draaien? En wat is je mening op dit moment over de Carte Blanche in Weert? De plaats waar je toch wel wat roots hebt liggen?
Zijn wel weinig disco's waar ik echt regelmatig kom, maar Carte Blanche en Zak in Duitsland zijn toch wel de 2 leukste disco's waar ik het liefst draai.

Baal je van de sloop van de Ministry of Dance? Nooit meer jouw birthday party @ pussylounge daar.
Denk dat alle B2S party gangers balen van de sloop van toch wel een bijna legendarische tent! Iedereen die ik ken draaide daar al te graag en ik was geen uitzondering!

Wat vond je ervan om op een groot feest als Sensation te draaien, wil je daar komend jaar weer gaan draaien?
Uh TUURLIJK zou ik daar nog een keer willen draaien. Wie niet? Ik bedoel, de kans krijgen om je eigen ding te doen in de Arena op de grootste indoor feest van de wereld! Ik vond het fantastisch! Al was ik zenuwachtiger in de VIP dan in de grote zaal.

Hoe vaak rag je een plaat kapot tijdens sets? Laatst met MOH vs Hellraiser ook alweer een plaat kapot zien gaan en de Hellraiser daarvoor maakt Gizmo zelfs een plaat van jou kapot? Raak je zo niet door je verzameling Oldschool platen heen eigenlijk?
Ben je helemaal gek? Ik zou nooit met een old school plaat gaan gooien. Zijn veel te heilig! Dat was een hardstyle plaat van Ferry, en dat moet je doen met de meeste hardstyle platen!

Heb je een eigen Internetsite?
Nee heb ik niet en hoef ik ook niet! Zijn wel veel jongens die toch een site willen maken voor me, maar daar ben ik geen voorstander van. Heb het nooit nodig gehad en nu ook niet.

Ken je FOK! (www.fok.nl) en wat vind je er van?
Ken Fok eigenlijk niet zo. Heb net ff gekeken en er staat wel VEEL info op. Zal een keer op m'n gemak alles goed bekijken.


Bij FOK! heeft TripleM de CD ID&T presents: The Darkraver gereviewed. Klik hier om die review nogmaals te lezen.